GTA Online Next Gen: Lista och priser på nya bilar på PS5 och Xbox Series X|S

Mark Brown

INTRODUCERAR NYA fordon för GTA Online på PS5 och Xbox Series X|S

Medan den nya Next-Gen-versionen av GTA Online, men även GTA 5 anländer imorgon vid midnatt på nästa generations konsoler, här är de nya bilarna exklusiva för PS5 och Xbox Series X|S.

Spole Cyclone II

2 250 000 GTA$

Legendarisk motorsport

Företaget bakom de elektriska tandborstarna som kan ta dig från 0 till 100 på 30 sekunder ger dig idag, den ultimata hypersoniska, varje teknikers fantasi. Vad ska du göra med kraften och friktionen hos dessa fyra regenerativa motorer? Och framför allt, hur kommer du att reagera?

Pfister Astron Custom

1 720 000 GTA$

Legendarisk motorsport

Det finns två typer av andliga resor i den här världen. Den första handlar om peyote, Señora Desert och en naken väckarklocka på verandan till en husbil. Det andra är att köra en perfekt manövrerbar och bekväm kompakt SUV. Så gör dig själv en tjänst och kasta bort peyoten.

Karin S95

GTA $1 995 000 – Gratis för tidigare spelare

Södra San Andreas Super Autos

Lägg händerna på ratten och du kommer att känna det. Denna gnista. Denna omedelbara attraktion. Denna sportbil har allt som krävs för att stödja dig hela livet. Det är därför på Southern San Andreas Super Autos det inte finns något som heter mekanofili, bara bra förare, dåliga förare och explicita innehållsvarningar på våra offentliga forum.

Imponte Arbiter GT

1 580 000 GTA$

Södra San Andreas Super Autos

Vill du lyckas i ditt yrkesliv som om det fortfarande vore 1969? Här är några tips för att nå de inlämnade. Släng först några slag. Gör sedan lite stövelslickning. Och slutligen, elda upp Imponte Arbiter GT, en gammaldags muskelbil för en ny typ av sociopat. Vem är chefen ? Du är chefen. Vad väntar du på?

Ignus armé

3 245 000 GTA$

Warstock Cache & Carry

Med alla miljardärer i stan som äger supersportbilar på steroider, hur skiljer du dig från mängden? Genom att donera miljontals dollar till välgörenhetsorganisationer för att vitalisera missgynnade samhällen? Genom att skapa ett vetenskapligt kollektiv dedikerat till klimatförändringar? Inget av det. Förstärk ditt ego och hävda din överlägsenhet med hjälp av en minigun och lock-on jammer som kommer att hålla publiken på respektabelt avstånd. Varsågod, påtvinga dig själv, som i Los Santos.

Som en påminnelse är dessa 5 nya bilar endast tillgängliga för dem som köper den nya versionen av GTA Online på PS5 och Xbox Series X|S. GTA Online Next-Gen kommer att finnas tillgängligt imorgon, den 15 mars vid midnatt lokal tid, men det är tillgängligt nu för människor som bor i Nya Zeeland, men också för dig, om du ändrar regionen på din konsol till den här. .

Next Post

Filtrerade några skärmdumpar av nya Windows 11

Det är en öppen hemlighet att Microsofts nya operativsystem kommer att heta Windows 11 och det bekräftades av en läcka förra veckan tillsammans med dess nya utseende. Det hände på Baidu, den kinesiska sökmotorn. Det finns redan flera skärmdumpar som har publicerats på Internet där du kan se de viktigaste […]

Subscribe US Now