Filtrerade några skärmdumpar av nya Windows 11

digitateam

Det är en öppen hemlighet att Microsofts nya operativsystem kommer att heta Windows 11 och det bekräftades av en läcka förra veckan tillsammans med dess nya utseende. Det hände på Baidu, den kinesiska sökmotorn. Det finns redan flera skärmdumpar som har publicerats på Internet där du kan se de viktigaste nya funktionerna som startmenyn eller kontrollpanelen.

Som avslöjats av läckorna ser systemet väldigt mycket ut som det vi ursprungligen kunde hitta i Windows 10X, ett projekt som Microsoft avbröt till förmån för Windows 11. I de läckta skärmdumparna kan du se visuella förändringar längs aktivitetsfältet med appikoner, en renare brickområde och en ny startknapp och meny. För tillfället har företaget inte kommenterat läckorna som cirkulerar på sociala nätverk och bloggar relaterade till Microsoft.

Nyheterna dokumenterade av journalisten Tom Warren på Twitter är:

1.- Aktivitetsfältet grupperar alla ikoner i mitten och lägger till en ny knapp för att komma åt startmenyn.
2.- Startmenyn har avsatt de klassiska Live Tiles för att ge vika för ett ikonschema med möjlighet till “senaste filer” och funktionen “stäng av enheten”.
3.- Fönstrens vassa hörn elimineras. Rundade hörn verkar lämna efter sig stilen med Windows 10 och Windows 8. Windows 11 innehåller ett alternativ för att automatiskt justera fönstren i delad skärm i två, tre och upp till fyra applikationer.
4.- Nya nedladdningsbara bakgrundsbilder och en möjlighet att aktivera skrivbordet i mörkt läge och ett nytt Start-ljud kommer att finnas tillgängligt.

Det bör noteras att för närvarande ingenting är officiellt och företaget förväntas ge fler ledtrådar från och med den 24 juni, när Microsoft Build 2021 äger rum, händelsen där företaget försäkrade att det skulle avslöja framtiden för sina system. och det skulle ge en av de viktigaste Windows-uppdateringarna under det senaste decenniet.

Next Post

WhatsApp låter dig redan spela röstanteckningar i tre olika hastigheter

WhatsApp-instant messaging-nätverket har införlivat en ny funktion som tillåter uppspelning av alla ljud med en högre uppspelningshastighet än originalet. Det fungerar både med WhatsApp-ljud som vi har skickat och med de som vi har fått. Vi kan välja tre olika uppspelningshastigheter för WhatsApp-ljud. Normal hastighet indikerad med x1, ökad hastighet […]

Subscribe US Now