Take-Two Interactive avgör officiellt GTA modding-process

admin

Rättegången som inlämnats av Take-Two Interactive mot en grupp moddare är äntligen avgjord.

GTA-modding-communityt har motstridiga tankar om Take-Two Interactives ståndpunkt om modding.

Take-Two Interactive avgör officiellt GTA modding-process

Take-Two lämnade in ett domstolsdokument den 4 april för att formellt avvisa stämningsansökan “med fördomar”, vilket betyder att den är klar och över, för gott. En ansökan den 5 april avslutade officiellt rättegången samtidigt som alla återstående svarande lades till förutom de fyra som nämndes från början.

I den första rättegången hävdade Take-Two att företaget var skyldigt $300 000 i skadestånd. Det är oklart om Take-Two fick ordentlig ersättning eller om de inblandade parterna kommit överens om en annan lösning.

Nu när det är klart kommer moddingteamet att “bära sina egna kostnader, utgifter och advokatarvoden”, och detsamma gäller för Take-Two.

Take-Two Interactive har för det mesta gjort ett bra jobb för att se till att deras spel är roliga som standard.

Take-Two Interactive har ett rykte om att gå långt för att skydda sina egenskaper. Det har gjort ett utmärkt jobb med att skydda sina spel från oönskade ändringar.

Det är också en öppen hemlighet att vissa moddar orsakar problem och problem, vilket Take-Two vill undvika. Take-Two spenderar mycket pengar på att se till att dess spel som Grand Theft Auto-serien, bland andra, är spelbara som de är med noll modifieringar.

Take-Two förväntas öka sina skyddsinsatser när vi närmar oss släppet av Grand Theft Auto 6.

På tal om Grand Theft Auto, 30 mars-uppdateringen för GTA Online är för närvarande tillgänglig. Tyvärr har Prime Gaming Benefits för GTA Online upphört sedan dess.

Next Post

Hur Java Swing är värdig att designa fotoredigeringsappen

När sociala medier regerar över världen är inte konstigt att fotografering är en av de avgörande faktorerna inom dagens område av personligt eller professionellt erkännande. Massor av applikationer. Ändå är efterfrågan långt ifrån slut. Online-frågor vimlar av sökningar efter bättre grafikverktyg. Ju bättre ramverk, desto bättre […]

Subscribe US Now