GTA Online-spelare blir miljardär från AFK farming

admin

Det finns många sätt att tjäna pengar på Grand Theft Auto Online, ungefär som i verkligheten. Om du är en blåkrage-kille kan du ta på dig vanliga jobb och sälja bilar, tävla med andra och mer. Men om du vill ha den fullständiga GTA Online-upplevelsen, är det bästa sättet att tjäna pengar att satsa på kasinot och utföra Heists. Men GTA Online har också lika många sätt att få dig att spendera dina surt förvärvade pengar som det har sätt för dig att tjäna dem. Detta gör det fruktansvärt svårt att spara pengar i GTA Online.

Föreställ dig att tjäna en miljard på GTA Online även när du sover.

GTA Online-spelare blir miljardär från AFK farming

Naturligtvis betyder svårt inte omöjligt, som just den här spelaren kommer att berätta för dig.

Enligt Reddit-användaren u/jamcar70 är det möjligt att spara en miljard pengar i spelet i GTA Online genom att bokstavligen inte göra någonting.

Till sist! 1 miljard dollar från gtaonline

Nu, innan du ringer oss om tekniska detaljer, gjorde u/jamcar70 något. Tydligen har u/jamcar70 ägnat de senaste två åren åt att tjäna pengar genom att göra säkerhetskamerafelet för att maximera sina nattklubbsintäkter. Detta visar bara att AFK Farming fungerar i GTA Online. Men, rättvis varning – det finns en liten varning.

Som u/jamcar70 avslöjar spenderade de 18 000 timmar på att spela GTA Online under de senaste två åren eller så för att bli en miljard i spelet.

För att sätta det i ett sammanhang, tror man att du skulle behöva spendera 10 000 timmar på ett visst hantverk för att bemästra det, vilket tar över ett år även om du spenderar 24 timmar om dygnet på att finslipa det. Så även om u/jamcar70 gjorde “ingenting”, tillbringade de fortfarande över två år på att göra det.

Mer än 18 000 timmar kommer att ha gått från det att du läste den här artikeln tills GTA 6 kommer ut.

Om du har så mycket tid över att spela GTA Online, var då vår gäst. När allt kommer omkring kommer GTA 6 inte att släppas på långt över två år från nu, så användaren kanske är inne på något här.

Under tiden kan GTA Online-spelare hålla sig sysselsatta med den senaste uppdateringen. Vi hörde att det är billigare att bli bilaffärsägare den här veckan. Om inte annat skulle detta vara en lukrativ affärssatsning för dem som vill bli miljardär i GTA Online.

Next Post

Hur man tjänar pengar på aktiemarknaden med lite pengar

Ett säkert sätt att tjäna pengar på aktiemarknaden med lite pengar är att köpa aktier i ett bra företag till ett pris som du har råd med. Att hålla aktierna över tiden kommer att ge utmärkt avkastning. Det finns flera sätt att investera i aktier med lite pengar, inklusive mikroinvesteringsappar, […]

Subscribe US Now