Rockstar Games släpper snabbkorrigeringsuppdatering för flera glitch för GTA Online

admin

GTA Online-spelare har tillbringat större delen av veckan med att klaga på att de är dödsrädda för att spela i offentliga lobbyr på grund av ett spelbrytande fel. Tack och lov var Rockstar Games snabba med att fixa exploateringen. Det enda problemet är att problemet ökade Rockstars arbetsbelastning och tvingade den att trycka tillbaka en uppdatering som skulle ta itu med de pågående “God mode”-felen i GTA Online, som nyligen kom ut.

Rockstar Multi Glitch Update Gta OnlineTyvärr har vissa individer hittat en lösning för den nuvarande patchen för Taxi Work God Mode-felet.

Rockstar Games släpper snabbkorrigeringsuppdatering för flera glitch för GTA Online

Tez2, en välkänd Rockstar-insider, påpekade snabbkorrigeringen för GTA Online som är inriktad på fem fel, nämligen:

Taxi God Mode glitch Hoppa över Dax/Yohan Cooldown Lyxbilar Auto Shop Merge Hoppa över Doomsday Heist Prep/Installation Cayo Perico Heist Solo Wallbreach

“Taxi God Mode glitch” är ganska självförklarande. Det har något att göra med den nya Taxi Work-uppdateringen som låter spelare göra ovanliga saker. “Skip Dax/Yohan Cooldown Luxury Autos”-buggen har något att göra med en lösning som låter spelare hoppa över nedkylningen på Dax och Yohans uppdrag. Resten behöver ingen ytterligare förklaring.

Överraskande nog är inte alla nöjda med att Rockstar fixade felen. Andra uttrycker sin besvikelse online och säger att det nu är svårare för dem att slipa igenom uppdrag. Slutligen klagar vissa över att Rockstar borde ha fixat andra mer spelbrytande buggar först istället för dessa “ofarliga” problem som egentligen inte skadar någon.

Rockstar Multi Glitch Update Gta OnlineRockstar verkar ha hamnat på fel sida av läckor och utnyttjande på sistone.

På tal om Grand Theft Auto, Rockstar ska enligt uppgift polera en komplett version av Grand Theft Auto 6. Detta är i linje med tidigare rapporter om att Rockstar kommer att avslöja nästa GTA-spel senare i år inför lanseringen nästa år eller 2025.

Next Post

GTA Online: Februari GTA+ medlemsförmåner, bonusar och kampanjer

GTA+-förmåner från 16 februari till 15 mars 2023 GTA +-medlemmar är väl tilltagna denna februari månad i GTA Online, faktiskt har de fri tillgång till det helt nya garaget med 50 platser, en gratis bil för att fylla upp den lite. De kan också dra nytta av bonusar i kontaktuppdrag, […]

Subscribe US Now