GTA Online Next-Gen: Analys av bilder på nya fordon

Mark Brown

Analys och information för nästa generations nyheter för fordon

Den 4 februari presenterade Rockstar Games några bilder och massor av information om GTA Online Next-Gen, i den här artikeln kommer vi att detaljera vad vi kan förvänta oss för bilfans. Du hittar artikeln den 4 februari här


Bildanalys

Vi fick informationen att 10 fordon (Det är inte känt om detta kommer att vara summan eller om det kommer att bli tillägg i framtida uppdateringar) kommer att vara berättigade till Haos modifieringar (Haos Special Works in VO). 5 kommer att vara helt nya och 5 är redan befintliga fordon.

Källa: Rockstar Newswire

På den här första bilden ser vi en trolig ny muskelbil av märket Imponte (motsvarar Pontiac i GTA).

Denna bakdel är mycket lik den hos en Ford Gran Torino från 1972 (Ses i Fast And Furious, som Rockstar uppskattar mycket för inspiration), men det skulle inte motivera namnet Imponte.

Källa: Forum Caradisiac

Mellan formen och placeringen av lamporna ser vi en stor likhet! Låt oss gå till nästa givna bild.

Källa: Rockstar Newswire; Vilken stilig unge denna Hao

Låt oss börja till vänster, vi ser en Astron med mönstret “Green Cattana”. Man skulle kunna anta att det är en del av de bilar som redan finns som Hao kommer att kunna modifiera… Som sagt, denna Astron har inget speciellt visuellt så inget är säkert.

Den andra bilen till vänster verkar vara en muskelbil, det kan antas att den är samma som den som syns på den första bilden eftersom den här fronten ser ut som en 1970 Pontiac GTO.

Källa: TurboSquid

Samma stil av frontljus samt blinkers på stötfångaren. Vi kan anta att rutnätet är modifierat. Vi hittar logiken i att placera den här bilen i Imponte (Och det skulle inte vara den första imponen som har fram/bak på en Pontiac och en annan fram/bak, vi tänker på Nightshade eller Ruiner).

Den första bilen till höger är förmodligen en japansk, den första tanken är en Toyota GT86/Subaru BRZ version 2021. Enligt några läckare/Youtubers (jag citerar SD1ONE som gör väldigt bra videos) skulle det vara en Karin, vilket förstärker detta intryck. Detta är en sedan länge efterfrågad bil som definitivt skulle höra hemma i en Tuners del 2 i GTA Online.

Källa: Motor1

Bilen längst till höger är mer komplex. Vid första anblicken ser det ut som en Corvette version C6 (Strålkastare, övergripande former, brett kit som påminner om Need For Speed…). Flera personer har dock upptäckt att denna bil skulle ha märket Coil.

Coil får då en att tänka på en elbil och man kan tänka på Rimac koncept två (Cyklonen är Rimac Concept One).

Källa: Clean Automobile

Formen är också passande. Jag tycker att det är svårare att föreställa sig en elbil som ska förbättras på Hao… Vem vet, vi kanske har den första livskraftiga elbilen! (Vetande att hans inspiration hittills är den mest kraftfulla elektriska hyperbilen i världen).


Vad mer att förvänta sig för Haos verkstad?

Vi har ingen annan officiell information om de fordon som valts ut för att modifieras av Hao (gissar att Benny går i pension för superbilar…). Flera GTA Forum-läckare har upptäckt att HSW-fordon kan vara följande:

Grotti Brioso R/A ; Übermacht Sentinel XS ; Grotti Turismo Classic ; Bravado Banshee ; Principe Deveste åtta ; Shitzu Hakuchou Drag. A priori 6 fordon så att vi kunde förvänta oss tillägg utöver de 10 aviserade?

Dessa fordon bör ha sina speciella raser, vars logotyper har hittats av läckare. Vi ser fortfarande många saker som påminner om Tuning in Los Santos-uppdateringen som kom ut förra sommaren på GTA Online… Det finns verkligen potential för en del 2.


Väntar på fler tillkännagivanden före 15 mars, släppdatum för GTA Online, men även GTA 5 på PS5 och Xbox Series X|S. Jag hoppas att du tyckte om att läsa!

Darkslord

Next Post

Ett världsomspännande fel på Internet lämnar ett stort antal webbsidor utan service

Ett fel upptäckt på servrarna i Fastly-innehållsdistributionsnätverket har orsakat att tusentals webbsidor har fallit över hela världen mellan 12:00 och 13:00 spansk tid på tisdagen. Domen har påverkat företag, medier och institutioner, inklusive The New York Times, Twitch, The Guardian, Financial Times, Amazon, bland andra. I vissa tillät systemet inte […]

Subscribe US Now