Rockstar Games har enligt uppgift retat GTA 6-inställningen i julmeddelande

admin

Grand Theft Auto-fans hävdar att de har hittat en annan ledtråd för inställningen av Grand Theft Auto 6. Den här gången tror fansen att Rockstar Games gömde ledtråden i “Happy Holidays”-meddelandet som det publicerade på sociala medier. Även om det är lätt att säga att det här är GTA-fans som tjatar om ingenting igen, är observationerna som gjorts av den första som påpekade slumpen faktiskt perfekt.

Rockstar Games Teased Gta Setting Christmas MessageDet är svårt att tro att Rockstar Games inte gör allt det här retandet med flit.

Rockstar Games har enligt uppgift retat GTA 6-inställningen i julmeddelande

Rockstars budskap för julsäsongen lyder “Happy Holidays from Rockstar Games” och har en animerad julgran med prydnader som sträcker sig från mässingsknogar till rakblad och till och med företagets logotyp. Men, som “nestorsite” påpekar på Twitter, lägger semesterkonsten till en helikopter till mixen. Vad som är ännu mer intressant är att helikoptern inte ser ut som något från äldre GTA-spel. Tydligen stämde det inte med de som användes i tidigare GTA-spel. Helikoptern liknade istället den helikopter som användes av Miami Police Department.

På grund av likheten tror fansen att detta är en potentiell ledtråd för inställningen av Grand Theft Auto 6. Tanken är att helikoptern är från Miami Police Department, GTA 6 kommer att utspelas i Vice City, som är baserad på så -kallad “Magic City”.

Vid det här laget har det blivit svårt att säga om Rockstar retar GTA 6 eller om utvecklarna bara trollar oss. Naturligtvis bekräftar de tidigare läckorna att GTA 6 kommer att ställas in i en modern Vice City. Rockstar är också smart nog att veta att fans kommer att kamma igenom allt det säger eller släpper. Det är svårt att förneka att Rockstar medvetet använde bilden av en helikopter från Miami Police Department för att reta om inte trollfans.

Tänk på att detta är samma företag som har gömt ledtrådar om GTA 6 i dekaler och logotyper i GTA Online i flera år.

Rockstar Games Teased Gta Setting Christmas MessageDen förmodade ledtråden för GTA 6-inställningen skulle bokstavligen ha flugit förbi oss om fläkten inte påpekat det.

Med det sagt, nu när Los Santos Drug Wars är ute kommer GTA Online att se en stadig tillströmning av återvändande och nya spelare. Ju fler ögon är på GTA Online, desto mindre sannolikt kommer alla dolda ledtrådar att förbli, ja, dolda. Det är bara en tidsfråga innan någon annan hittar något annat som kan ses som ytterligare en ledtråd för GTA 6.

Next Post

Hur man får tag i WM 29-pistolen i GTA Online - Die Hard Christmas Event Guide

Rockstar har lagt till ett nytt slumpmässigt evenemang och ett samlarobjekt i GTA Online som en del av deras pågående julevenemang. Det nya slumpmässiga evenemanget är inspirerat av Die Hard-filmen från 1988, där evenemangsaktiviteterna är direkt hämtade från en av de berömda scenerna i Die Hard-filmen. Eventet är helt slumpmässigt, […]

Subscribe US Now