Topp 5 nätverksrack och servrar för hemmet

admin

Serverrack är designade för att lagra och montera servrar. När de används på rätt sätt kan de även rymma annan nätverksutrustning som routrar, modem, lastbalanserare eller satelliter … Läs mer

Inlägget De 5 bästa nätverksracken och servrarna för hemmet publicerades först i TecnoTuto .

Serverrack är designade för att lagra och montera servrar. När de används på rätt sätt kan de även rymma annan nätverksutrustning som routrar, modem, lastbalanserare eller mesh-routersatelliter. Förutom att tillhandahålla en säker kapsling för all din utrustning, hjälper nätverks- och serverrack också till att minimera kaos.

Den goda nyheten är att server- och nätverksrack är mångsidiga och finns i en mängd olika storlekar. Storlekarna är allmänt kända som RU eller Rack Unit. Medan standardställ kan gå upp till 42U, finns det också 6-8U-ställ. Eller, om du bara har ett par nätverksutrustning som du behöver montera, kan du få ett 3U-ställ också.

Så om du vill få ordning på all din nätverksutrustning, här är några hemnätverk och serverrack. Men innan dess,

1. NavePoint 2U Lågprofil vertikalt väggfäste

 • Viktkapacitet : 46 lbs
 • Mått : 31 x 28 x 7 tum

NavePoint 2U väggfäste är det perfekta köpet om du bara vill inkludera ditt modem, router eller nätverksswitch. Det är ett lågprofilfodral och kan enkelt monteras på väggarna. Den har vertikala hyllor, vilket ger den dess slimmade look. Ännu viktigare, det extra utrymmet inuti racket ger laget utrymme att andas.

Förutom ställen finns det plats för en patchpanel för kabelhantering.

Denna grill är gjord av metall och har flera ventilationsöppningar för att stöta ut varmluft. Dessutom kan dörren låsas för ökad säkerhet.

Den utrymmesbesparande designen gör dock att priset är lite högre jämfört med konventionella ställ. En av dess fördelar är dess slimmade design. Serverställ är inte de mest estetiskt tilltalande produkterna. Så om du inte vill att gallret ska sticka ut som en öm tumme är det ett bra val.

Men om du planerar att uppgradera ditt hemnätverk och lägga till ett par produkter kan du behöva köpa ett nytt rack igen.

2. Kenuco 3U vertikalt stålställ

 • Viktkapacitet : 75 lbs
 • Mått : 19 tum x 3U

Om du har ett begränsat antal produkter är Kenucos vertikala stålhylla ett bra val, speciellt för hem- eller hemmakontor. Det är ett litet och kompakt 3U-ställ, som är designat för att rymma maximalt 3 kompatibla modem. Detta är ett vertikalt ställ och kan enkelt monteras på väggar.

Allt du behöver göra är att skjuta in dina kompatibla modem i racket och skruva fast dem. Den har en smart design där sidorna är öppna, vilket banar väg för luftflöde.

Den är välbyggd, robust och kan bära den vikt som krävs. För rekordet är den maximala viktgränsen 75 pund. Förutom ramen levererar företaget även de skruvar och andra delar som krävs för montering.

Hittills har detta serverrack fått sin beskärda del av recensioner, och folk har uppskattat dess robusta konstruktion och överkomliga pris.

3. NavePoint 9U väggfäste

 • Viktkapacitet : 130 lbs
 • Mått : 20 x 23,63 x 17,72 tum
NavePoint 9U Deluxe röd server, väggmonterad förvaringsskåp med 19 rack med 16 tum låsande glasdörr djupsvart
NavePoint 9U Deluxe röd server, väggmonterad förvaringsskåp med 19 rack med 16 tum låsande glasdörr djupsvart

 • Mått: 20 "H x 23,5" B x 18 "D
 • Kompatibel med standard 19-tums rackutrustning
 • Maximalt skendjup på 13. "Totalt användbart utrymme på 16" fram och bak.
 • Avtagbara sidopaneler för enkel åtkomst.
 • Övre och nedre konsoler öppna för kabel- och trådåtkomst. monteringsmuttrar ingår.

Om du letar efter ett robust väggmonterat serverställ kan du inte gå fel med NavePoint 9U väggfäste. Höjdpunkten i detta ställ är den vändbara luckan och den inbyggda fläkten. Den inbyggda fläkten låter varm luft komma ut och håller interiören sval, som du kanske har gissat.

Det är ett metallskåp och har en gedigen design. Ännu viktigare är att instruktionerna är tydliga och ställningen är lätt att sätta ihop. Dessutom levererar företaget hårdvara som skruvar och bultar i tydligt markerade paket, vilket är ett stort plus.

9U-mätningen innebär att du kan hålla ihop flera nätverksutrustningar. Samtidigt har skåpet en löstagbar genomföring som möjliggör enkel kabelhantering, medan justerbara ställ ger dig extra utrymme för utrustning.

Ytterdörren går att låsa, och är en fördel om du är försiktig med att släppa ut dina modem och routrar.

4. V7 RMWC6U-1N 6U väggmonteringsställ

 • Vikt Kapacitet: 199,95 lbs
 • Mått : N/A
V7 RMWC6U-1E 6U Väggmonterat Rack-skåp
V7 RMWC6U-1E 6U Väggmonterat Rack-skåp

 • Fullmonterat 6U-skåp med dörr och jalusisidor för att hålla utrustningen sval
 • Fullt justerbara monteringsskenor, numrerade U-positioner och fyrkantiga hål för enkel riggmontering
 • Hjul kan monteras (ingår) så att skåpet kan flyttas på golvet eller placeras under ett bord för ökad mångsidighet
 • Avtagbara topp- och bottenkabelpaneler för ett rent utseende
 • Högkvalitativt kallvalsat stålskåp med 5 års garanti

En annan server och nätverksrack är V7. Detta är ett 6U väggfäste med ventilerade sidor. Även om den inte har en inbyggd fläkt, hjälper ventilerna till att hålla interiören sval. Denna hylla är smart designad och när behovet uppstår kan du öppna sidopanelerna. Det bästa är att dörren är vändbar och kan öppnas på den sida du väljer.

Till skillnad från NavePoint-racket är det fläktlöst, men du kan installera ett själv.

V7 RMWC6U-1N är en populär produkt på Amazon och har över 1 000 recensioner. Användare älskar den för dess hållbarhet, solida konstruktion och flexibilitet som den ger till bordet. Även om det är ett vägghängt ställ kan du använda de medföljande hjulen, ifall du vill stanna på marken.

Alternativt kan du ta en titt på Tripp Lites 6U Wall Mount Rack Cabinet.

Tripp Lite SRW6U - Skåp, svart
Tripp Lite SRW6U – Skåp, svart

 • Kapsling designad för väggmontage
 • Med vändbar ytterdörr och lås
 • Har avtagbara sidopaneler
 • Har ventilation för att hålla utrustningen sval

5. StarTech.com 12U Heavy Duty Rack

StarTech.com 12U Open Frame 2 Kolumn Heavy Duty Rack-skåp - Rymmer 160 kg - 12U 19 'Skrivbordsställ för IT, media, AV eller datorutrustning (2POSTRACK12)
StarTech.com 12U Open Frame 2 Kolumn Heavy Duty Rack-skåp – Rymmer 160 kg – 12U 19" Skrivbordsställ för IT, media, AV eller datorutrustning (2POSTRACK12)

 • Spara utrymme med denna kompakta 2-kolumns racklösning
 • Serverrackskåpet erbjuder en lastkapacitet på upp till 160 kg
 • Detta 12U Rack-skåp skickas i en platt låda för att minska fraktkostnaderna
 • För att underlätta installationen av din utrustning innehåller Open Rack klämmuttrar som inte kräver verktyg
 • Dra full nytta av kompatibiliteten hos detta serverrack med EIA-310-D-standarden

Det som skiljer StarTech.com-ramen från resten är dess öppna design. Den har inga väggar eller glashöljen. Istället är det ett enkelt 12U triangelställ med monteringsskenor på sidorna. Allt du behöver göra är att montera dina modem och switchar efter varandra. Eller, om du vill, kan du skilja dem åt.

Precis som vissa ställ på den här listan kan du skruva på kompatibla redskap direkt eller fästa en hylla för att hålla dem på plats.

Samtidigt är det en golvhylla. Byggnaden är solid och flera användare har berömt den här funktionen. Installation är ingen raketvetenskap, och det tar bara ett par minuter att sätta ihop.

Om du vill spendera mer på dina nätverksenheter och oroa dig mindre för utseendet är detta StarTech-rack ett bra val. Observera att det inte finns något alternativ för att låsa stativet.

Sätt ihop dem alla

Om du bor i ett större hem eller har tillgång till mer än en internetanslutning, hjälper nätverket och serverracken som de ovan att lindra de flesta av dina problem.

Det enda du behöver tänka på är att skaffa en hylla om din utrustning inte är hyllkompatibel.

Inlägget De 5 bästa nätverksracken och servrarna för hemmet publicerades först i TecnoTuto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

7 bästa sätten att fixa att Google Chrome inte uppdateras på Windows och Mac

Teamet bakom Google Chrome släpper regelbundet uppdateringar med nya funktioner och buggfixar. Mestadels uppdateras webbläsaren i bakgrunden och du kommer inte ens märka ... Läs mer

Posten 7 bästa sätten att fixa att Google Chrome inte uppdateras på Windows och Mac publicerades först i TecnoTuto .

Subscribe US Now