Vilka aktiehandelsplattformar är de bästa?

aliintizar71

Det finns flera plattformar för aktiehandel. I den här artikeln tar vi en titt på TD Ameritrade, Schwabs globala konto, Power ETrade och eToro. Vilka av dessa är bäst? Vi kommer också att jämföra och kontrastera några av nyckelfunktionerna i var och en av dem. Men vilken är bäst för dig? Och vilka är några viktiga funktioner att leta efter? Låt oss ta reda på!

TD Ameritrade

TD Ameritrade aktiehandelsplattformar är tillgängliga för stationära datorer, mobiler och webben. De erbjuder många fördelar för nybörjarhandlare, inklusive möjligheten att öva utan att riskera några av sina egna pengar. Förutom ett övningskonto kan kunder öppna ett marginalkonto och handla utan minsta insättning. Även om TD Ameritrade inte stöder direkt handel med kryptovalutor, kan kunder köpa ETF:er med kryptotema och få provisionsfria affärer.

Schwabs globala konto

Schwabs globala konto låter dig handla med aktier på utländska marknader. Du kan komma åt mer än 10 000 OTC-värdepapper från över tolv länder. Du kan också göra transaktioner i den lokala valutan. För att komma igång måste du länka ditt Schwab One-konto till det globala kontot. Schwabs globala konto är gratis, så du kan investera så mycket du vill med det. Här är en kort översikt över Schwabs globala konto. Besök här för mer information och ropa globala konton.

Power ETrade

En av de mest imponerande egenskaperna hos Power ETrades aktiehandelsplattform är dess kartfunktioner. Systemet stöder en mängd olika diagramtyper och inkluderar över 145 diagramstudier, ritverktyg, indikatorer och handelsstrategier. Du kan spara dina inställningar och handla direkt från diagrammet. Andra anmärkningsvärda funktioner i programvaran inkluderar risk-belöningsanalys, automatisk mönsterigenkänning och dynamisk kartläggning. Här är några andra saker som du bör veta om denna handelsplattform.

eToro

eToro är en aktiehandelsplattform som erbjuder en rad funktioner och funktionalitet till nybörjare. Ett virtuellt konto tillåter användare att öva handel med upp till $100 000 i virtuella dollar. De kan köpa och sälja aktier baserat på deras strategi. eToro-plattformen är designad med nybörjarinvesteraren i åtanke, med flera alternativ för ordertyper. En marknadsorder gör det möjligt för en investerare att utföra en inköpsorder till det första tillgängliga priset och verkställs omedelbart.

Tastytrade

Om du är ny på aktiemarknaden och vill vara säker på att du får ut det mesta av dina pengar, kan TastyTrade aktiehandelsplattform vara svaret. Denna onlineplattform grundades 2011 och har sitt huvudkontor i Chicago. En av fördelarna med plattformen är det utbildningsinnehåll den erbjuder. Du kan få tillgång till utbildningskurser och videor samt on-demand-innehåll om ämnen som handel. Dessutom värdar plattformsshower som ger insikt från experter i branschen.

OptionsHouse

OptionsHouse aktiehandelsplattform kräver ingen minsta initial insättning. Det har dock vissa finansieringskrav baserat på vilken typ av handel du planerar att göra. Ett marginalkonto kräver minst $2 000 för att starta, och när det faller under det kommer det automatiskt att konverteras till ett kontantkonto. Du kan också öppna ett traditionellt IRA- eller ett Roth IRA-konto. Du kommer att bli ombedd att lämna denna information när du registrerar dig.

Trading 212

Om du funderar på att gå över till aktiemarknaden har du förmodligen hört talas om Trading 212, som är en kraftfull onlinehandelsplattform. Webbplatsen accepterar investerare från hela världen, men accepterar tyvärr inte kunder från USA eller Kanada. Trading 212 erbjuder tre olika typer av konton för att passa dina behov. Nedan listas några av fördelarna med denna plattform. Om du vill prova det, läs vidare för att upptäcka mer.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Hur Storm Trading påverkar handlare

Om du vill bli ett globalt företag kan du överväga att samarbeta med Storm Trading, ett företag som är specialiserat på export och import. Detta företag grundades 2006 och tillhandahåller lösningar till tillverkare och inköpsföretag som inte har den nödvändiga strukturen eller kvalificerade importörer eller exportörer. Här är några av […]

Subscribe US Now