Röstskådespelaren till John Marston är redo för en Red Dead Redemption-remake

Mark Brown

Vi har goda och dåliga nyheter om en potentiell Red Dead Redemption-remake.

Vi hoppas att Rockstar åtminstone kommer att lita på en annan studio för att släppa en PC-port av Red Dead Redemption.

Röstskådespelaren till John Marston är redo för en Red Dead Redemption-remake

Den goda nyheten är att röstskådespelaren bakom John Marston, Rob Wiethoff, är med om Rockstar Games vill remastra eller göra om 2010 års titel. Tyvärr kan han inte exakt bekräfta om det är under utveckling.

I en intervju nyligen med Dan Allen Gaming hade Wiethoff mycket bra att säga om sin tid med Rockstar Games. Wiethoff hävdar att han “inte riktigt kan säga tillräckligt bra saker om Rockstar”, innan han tillägger att det skulle vara “häftigt” att se en nyinspelning av Red Dead Redemption.

Allen, som var värd för intervjun, gissade att nästa Red Dead Redemption kunde komma ut om fyra år baserat på gapet mellan de två första Red Dead Redemption-spelen. Men eftersom GTA 6 har företräde framför allt annat, skojade Allen om att Red Dead Redemption 3 inte kommer att vara här förrän “2030”, vilket Wiethoff svarade att han skulle vara för gammal för spelningen och att han skulle kämpa för att göra hukande löpande rörelser.

Om du har en Xbox Series S/X eller en Xbox One kan du spela Red Dead Redemption via bakåtkompatibilitet med betydande grafiska förbättringar.

I en idealisk värld skulle vi redan se fram emot releasen av remasters av GTA IV och Red Dead Redemption just nu eller till och med en remake av någon av dem. Men den offentliga motreaktionen till den buggare Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition ändrade detta.

Nu tror man att studion faktiskt har lagt ner alla andra projekt för att se till att GTA VI är det bästa spelet det kan vara. Detta inkluderar Red Dead Online, remastern av GTA IV och Red Dead Redemption, samt en nästa generations version av Red Dead Redemption 2.

I slutändan verkar Take-Two Interactive ha Rockstars rygg. I sitt senaste vinstsamtal berömde Take-Two Rockstar och sa att den mångårige GTA-utvecklaren “är fast besluten att återigen sätta kreativa riktmärken för serien, vår bransch och för all underhållning.”

Här är att hoppas att Rockstar cirklar tillbaka till varje projekt som det avbröt för att få GTA VI att hända.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GitLab kretsar kring beslutet att radera vilande projekt

GitLab verkar ha svängt kring ett beslut att automatiskt radera vilande projekt. På torsdagen rapporterade The Register att GitLab planerade att ta bort projekt som har varit inaktiva i ett år och som ägs av gratisanvändare. Policyn skulle träda i kraft i slutet av september. GitLab sägs ha uppskattat att […]

Subscribe US Now