Insider föreslår att GTA 6 kan ha Single-Player DLC

admin

Förmodligen planerar Rockstar Games att flytta fokus på enspelar-DLC för Grand Theft Auto 6, enligt en pålitlig insider.

Konceptet DLC är inte nytt för Grand Theft Auto-serien, som vi har sett med den mycket framgångsrika DLC som släpptes för GTA 4. Grand Theft Auto 4 fick en utökad upplevelse med singeln The Lost and Damned och The Ballad of Gay Tony -DLC för spelare. DLC:erna innehöll nya spelbara karaktärer, helt nya berättelser och spelfunktioner.

Fans förväntade sig att Grand Theft Auto 5 skulle få samma kärlek till singelspelare, men det kom aldrig fram, även om det tydligen var planerat av Rockstar Games. Ja, Rockstar Games hade för avsikt att introducera enspelarinnehåll efter lanseringen för storyläget, men GTA Online tog fart och blev otroligt populärt, så studion fokuserade på det istället.

Insider föreslår att GTA 6 kan ha Single-Player DLC

GTA 5 var ursprungligen tänkt att ta emot en betydande mängd innehåll efter lanseringen, vilket skrotades till förmån för det mycket eftertraktade GTA Online.

Med tanke på framgången med GTA Online kommer nästa del av GTA:s multiplayer-komponent säkerligen att få samma mängd uppmärksamhet och resurser. Men enligt en pålitlig insider, Tez2, kommer GTA 6 att få lite enspelar-DLC också.

I ett inlägg på GTA Forums uppger Tez2 att GTA 6 DLC kommer att hanteras på samma sätt som Rockstar Games hade för avsikt att hantera GTA 5 singleplayer DLC. Tez2 uppger att enspelar-DLC för GTA 5 redan var under utveckling innan spelets release, tillsammans med Liberty City-porten. De skrotades båda 2015.

DLC:n för GTA 6 kommer förmodligen att innehålla nya städer och berättelseuppdrag, och enligt Tez2 planeras den första DLC:n med sina nya städer och uppdrag i god tid innan GTA 6 släpps.

Detta borde ge Rockstar Games tillräckligt med tid och resurser för att allokera till vilka aspekter av spelet det vill utveckla efter den globala releasen av GTA 6. Tez2 förklarade att spelare kan få nya städer eller öar som liknar Cayo Perico eller North Yankton.

Tidigare rapporter antydde också att GTA 6 kommer att innehålla en karta som utvecklas, med nya städer som läggs till över tiden. Tez2:s påståenden om enspelar-DLC bekräftar dessa rapporter.

Enspelarläget i Grand Theft Auto spelas brett av många spelare och njuts lika mycket som GTA Online. Medan GTA 5 aldrig har fått en enspelar-DLC på nästan ett decennium, är fansen på glädje med lanseringen av GTA 6.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Verktyget InAppBrowser avslöjar dolda JavaScript-injektioner

Ett verktyg skapat av utvecklaren Felix Krause avslöjar dolda JavaScript-injektioner genom webbläsare i appar. Webbläsare i appar erbjuder ett bekvämt sätt för utvecklare att låta användare surfa på specifika webbplatser utan att lämna sina appar. De kan dock användas för att invadera användarnas integritet. En JavaScript-injektion kan användas via en […]

Subscribe US Now