Nästa generations versioner av GTA 5 och GTA Online bör komma till PC

Mark Brown

Nya versioner av GTA V och GTA Online verkar planerade på PC

Det har nu gått drygt en månad sedan de nya nästa generationsversionerna av GTA 5 och GTA Online kom till PS5 och Xbox Series X|S, och Rockstar Games har för närvarande ännu inte tillkännagett en uppdatering eller release.ny version på PC. Det verkar som att nya versioner av GTA V och GTA Online är välplanerade på PC enligt organisationen ESRB, klassificeringssystemet för videospel i Nordamerika som precis har stämplat PC-logotypen på de nya remastrade versionerna som släpptes för några veckor sedan.

Vi kan därför förvänta oss att ha alla nya funktioner som har utvecklats för dessa versioner, i synnerhet de olika grafiska förbättringarna som Ray Tracing, men också mer realistiska explosioner och rök. En av de stora nyheterna är också Haos Special Works-garage i Car Meet of Los Santos, som gör det möjligt att uppgradera prestandan för vissa fordon långt utöver vad vi redan känner till och att delta i nya dedikerade lopp och tidskörningar. Dessutom kan 5 nya bilar som lagts till i den nya versionen av GTA Online också komma i dessa nya PC-versioner som mycket väl skulle kunna komma.

Det är också möjligt att Rockstar Games erbjuder samma möjlighet att köpa de två spelen separat, vilket kommer att sänka notan för personer som bara vill köpa ett av spelen. Ja, det verkar som att det mer är en ny version och inte en uppdatering, och det skulle vara ganska förvånande om Rockstar Games ger det gratis till ägare av gamla versioner, det kommer förmodligen att bli nödvändigt att uppdatera lådan, men det är ganska troligt att det kommer att vara en rabatt vid lansering som med PS5- och Xbox Series X|S-versionerna för närvarande. Ingen information ännu om tillgängligheten för nästa generations versioner på PC, men det bör förmodligen ske inom de närmaste månaderna, förhoppningsvis bestämmer sig Rockstar Games den här gången för att sätta ett riktigt anti-fusksystem på PC.

Källa: Entertainment Software Rating Board (ESRB)

Next Post

Rankning av de bästa GTA-spelen från sämsta till bästa (Topp 5)

Grand Theft Auto är Rockstars primära och mest populära flaggskepp. De har inte bara utvecklat spelet gradvis för att hålla jämna steg med den nuvarande generationen, utan de har också behållit kärnspelet och element i den öppna världen lika spännande som de var innan de gick in i 3D-världen med […]

Subscribe US Now