GTA Online: Juni 2023 GTA+ medlemsförmåner, bonusar och kampanjer

admin

GTA Plus-förmåner från 13 juni till 19 juli 2023

GTA+-medlemmar kan dra nytta av några fantastiska bonusar för juni månad i GTA Online, inklusive den helt nya Vinewood Car Club-funktionen, som ger tillgång till ett urval av bilar gratis med möjlighet att köpa dem på rea. Dessutom ger de helt nya uppdragen i Mercenaries of San Andreas-uppdateringen prenumerationsmedlemmar bonusbelöningar och mer. Den här prenumerationen är tillgänglig på Xbox Series X|S- och PlayStation 5-konsolerna för $5,99 varje månad.

Vinewood Car Club

Som GTA+-prenumerant har du möjlighet att fritt använda urvalet av bilar som visas i Vinewood Car Club i Freemode, antingen genom att hoppa in i Car Club för att gå ut med ett fordon, eller genom att använda interaktionsmenyn för att du har ditt favoritsmycke levererat direkt till din plats. Fordonet tillhör inte dig, det fungerar ungefär som de som redan finns som VD. GTA+-prenumerationen låter dig också köpa vart och ett av dessa fordon direkt med en exklusiv rabatt på minst 20 %, samt att hämta fordonet som erbjuds med prenumerationen gratis varje månad.

Här är listan över fordon för denna månad:

Declasse Vigero ZX : 1 573 104 GTA$ (-20 % rabatt)

Principe Deveste åtta : 1 454 696 GTA$ (-20 % rabatt)

Ubermacht Cypher : 1 240 000 GTA$ (-20 % rabatt)

Benefactor Stirling GT : 805,080 GTA$ (-20 % rabatt)

Canis Seminole Frontier : 542 400 GTA$ (-20 % rabatt)

Shitzu Hakuchou Drag : 802,232 GTA$ (-20 % rabatt)

Grotti Itali GTO Stinger TT : 1 904 000 GTA$ (-20 % rabatt)

Annis RE-7B : 2 007 360 GTA$ (-20 % rabatt)

Vapid Ratel : 1 517 552 GTA$ (-20 % rabatt)

Gratis fordon: Maibatsu MonstroCiti

All terräng

1 485 000 GTA$

FRI

Kan återställas på:
Södra San Andreas Super Autos

The Avenger's Operations Terminal

Avenger Operations Terminal

-100 %

1 250 000 GTA$
FRI

Kan återställas på:
Warstock Cache & Carry

Den helt nya Operations Terminal i Avenger, som ger tillgång till nya uppdrag i San Andreas Mercenaries-uppdateringen, är tillgänglig gratis för GTA+-medlemmar den här månaden, kolla in Avenger på Warstock Cache & Carry för att utrusta den gratis till ditt plan.

Dessutom finns nya uppgraderingar till försäljning till 40 % rabatt i Hangar Customization Workshop.

Exklusiva kläder att samla in

Premium GTA Online-medlemmar som loggar in denna månad kommer att få följande exklusiva kläder: Hinterland Shorts, Work T-Shirt och Emissive Lady Liberty Green Mask. Du hittar dem i din garderob.

Project Subversion-uppdrag i GTA Online erbjuds av Charlie i Avenger

Bonusar i de nya Subversion Project-uppdragen

Charlies 6 nya uppdrag, Project Subversion, tillgängligt från den nya Avenger-terminalen, erbjuder bonusbelöningar på 50 % i GTA$ och RP till alla med GTA+-prenumerationen denna juni månad.

Flygplanshangar flygfrakttrafikverksamhet

Bonus vid hangarförsäljning

Till och med den 19 juli i GTA Online belönar Air Cargo Contraband Sales från Hangar Business GTA+-medlemmar mer, med en 50 % bonus i GTA$ och ytterligare RP för all försäljning av varor. Använd gärna Rooster McCraws nya funktion i din hangar för att fylla hyllorna med varor åt dig.

RC Bandit

Dubbla vinster i RC Time Trial

Bilarna i RC Time Trials kan vara små i storlek, men det är inte utbetalningarna. Under hela det här evenemanget kommer alla RC Time Trials att dubbla sina GTA$ och RP-belöningar till 200 000 GTA$ för att ha överträffat tiden för en enstaka Time Trial.

Rabatter på alla helikoptrar

-30 %

Alla helikoptrar säljs till -30 % för premiummedlemmar i GTA Online under denna evenemangsmånad.

GTA $500 000 bonuspengar

Alla GTA+-medlemmar får en bonus på 500 000 GTA$ varje gång prenumerationen faktureras, logga bara in för att dra nytta av det. Dessutom får prenumeranter 15 % bonuspengar för varje köp av ett Shark Card i GTA Online.

Dykare bonus

Som varje månad kan GTA+-medlemmar dra nytta av gratis taxipriser för att snabbt resa runt i delstaten San Andreas, samt gratis VD-kunskaper och fordon, bland annat. Dessutom finns Heavy Heist Outfits till rea med 50 % rabatt denna månad.

Källa: Rockstar Games

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Rockstar förbättrar Auto Shop-personalens fordonsleveranser i GTA Online

Bilaffärer, liksom andra funktionella egenskaper i Grand Theft Auto Online, är en stor inkomstkälla när de används på rätt sätt. Men de är också jobbiga att springa. Den här nya uppdateringen visar på lönsamheten hos Auto Shops som en investering i GTA Online. Det vanliga problemet med Auto Shops, i […]

Subscribe US Now