Hur man får en gratis Ocelot Virtue i GTA Online

admin

GTA Online är lite över ett halvår kvar till att fylla 10. Trots sin ålder är Rockstar Games fast beslutna att hålla det uppdaterat, vilket är jättebra.

GTA+-medlemmar äter bättre den här månaden, tack vare de senaste gratisbitarna.GTA+-medlemmar äter bättre den här månaden, tack vare de senaste gratisbitarna.

GTA Online har blivit en fristående titel genom åren, både bokstavligt och bildligt. Om fjolårets Los Santos Drug Wars-expansion, som kulminerar med The Last Dose-uppdateringen, är någon indikation så är Rockstar lika entusiastisk.

Hur man får en gratis Ocelot Virtue i GTA Online

Med det sagt håller Rockstar fansen sysselsatta med ständiga veckouppdateringar för GTA Online, vilket tar in en ström av nytt innehåll, bonusar och mer.

Den här veckan kan spelare lägga vantarna på en av de bästa bilarna i GTA Online, Ocelot Virtue, gratis. Men att göra det är mycket lättare sagt än gjort.

Ocelot Virtue är en spelbil baserad på den verkliga Lotus Evija. Det är en av få elektriska hyperbilar i GTA Online och kan anpassas. Du kan tillämpa uppgraderingar som en Lock-On Missile Jammer eller en fjärrkontroll om du vill också. Men Ocelot Virtue är inte billig. För $2 980 000 exklusivt på Legendary Motorsport är det bara de bästa brottslingarna som har råd att spendera pengar på en av de senaste superbilarna för att gå med i GTA Online.

Den goda nyheten är att det finns två sätt att låsa upp och köra Ocelot Virtue gratis.

Det första sättet är att slutföra alla följande uppdrag:

Detta är ett ingripande Ovanliga misstänkta FriedMind som checkar in BDKD

Dr. Isiah Friedlander kommer att ge dig de virtuella nycklarna till sin personliga Ocelot Virtue, utsmyckad med FriendMind-livry-kosmetik, när du är klar med nämnda uppdrag. Om du spelar co-op, se till att du är värd. På så sätt krediteras du för att ha slutfört uppdraget och du är den som får belöningen.

Det andra sättet är enklare, men det är inte heller tekniskt gratis. Om du har ett aktivt GTA+-abonnemang är en av förmånerna den här månaden din alldeles egna Ocelot Virtue med Jackal och Ocelot Racing-liverier.

Ocelot Virtue är lätt en av de snyggaste hyperbilarna i GTA Online för tillfället.

Rockstar introducerade GTA+ förra året och det har stadigt förbättrat sina erbjudanden sedan dess. Utöver de månatliga gratisbitarna som bilar, får GTA+-medlemmar följande förmåner:

GTA $500 000 bonus en månad vid fakturering Fri användning av Downtown Taxi Co.s tjänster
5 minuters väntan emellan Hoppa till destination snabba resor Ständigt blippet Gun Van på din radar
Muta myndigheter eller Spökorganisation gratis Gratis VIP och VD Fordonsförfrågningar
15 % bonus GTA$ från speciella GTA+ Shark Cards Agency Vehicle Workshop Pink Floral Tech Demon Mask, Grey Yeti Combat Shirt och Grey Yeti Battle Pants 2X GTA$ och RP på Fooligan Jobs (3X GTA$ och RP totalt från 16-23 mars ) 3X GTA$ och RP på Hotring Races

Next Post

Spelare vill ha snabbare laddningstider i GTA Online

I flera år har GTA Online-spelare hävdat att det går mycket snabbare att ladda in i Story Mode först och sedan gå till GTA Online, istället för att ladda direkt till Online. Men det fanns inte mycket bevis för det ena eller det andra. Fans efterfrågar en funktion som kan […]

Subscribe US Now