Rockstar Games bekräftar GTA 6-läckan i ett officiellt uttalande

admin

Vi kommer att känna effekterna av helgens GTA 6-läckor under lång tid. Men vi borde verkligen inte försöka förutsäga framtiden; det är bäst att stanna i nuet. Till exempel har Take-Two Interactive och Rockstar Games advokater. Företagen försöker nu ta ner filmer från GTA 6-hacket.

Trots läckan hävdar Rockstar att arbetet med GTA 6 kommer att fortsätta som planerat.

Under tiden försöker den som läcker ut pengar från Take-Two och Rockstar, bara för att få reda på att internet har det för dem.

Tydligen har någon redan lyckats hacka hackaren.

[quicktake]

Rockstar Games bekräftar GTA 6-läckan i ett officiellt uttalande

Det är säkert att säga att det har varit en händelserik helg för videospelsindustrin och Rockstar Games vill att du ska veta att de känner till läckorna.

Efter ytterligare undersökning fick vi reda på att Take-Two redan hade lämnat in en rapport till den amerikanska regeringen och sa:

Nuvarande Rockstar Games-tjänster påverkas inte. Vi har redan vidtagit åtgärder för att isolera och begränsa denna incident. Arbetet med spelet kommer att fortsätta som planerat. För närvarande förutser Rockstar Games inga avbrott i dess nuvarande tjänster eller någon långsiktig effekt på dess utvecklingstidslinjer som ett resultat av denna incident.

TLDR; Rockstar vill att vi ska sluta oroa oss för om läckorna kommer att försena lanseringen av GTA 6.

Med den logiken kan vi åtminstone fokusera på det faktum att GTA 6-läckan bekräftar att nästa GTA-spel kommer att utspelas i Vice City och det kommer att innehålla en kvinnlig huvudperson.

Det är ingen idé att förneka båda delarna och det är bara oklokt att skrota det nuvarande GTA 6-bygget bara för att detaljer har läckt ut online. Om inte annat så berättar filmerna under utveckling oss att Rockstar jobbar hårt på GTA 6. De förstör inte nödvändigtvis historien om GTA 6, även om skarpögda observatörer kommer att ha lagt märke till vissa påskägg. Till exempel talade en av NPC:erna om Liveinvaders VD Jay Norris död, som ägde rum i GTA 5. Detta innebär att GTA 6 kommer att bli en “uppföljare” till GTA 5, eftersom den kommer att ställas efter den sista huvudlinjen GTA-spel.

Det bästa scenariot är att Rockstar Games släpper en teaser-trailer för GTA 6 och bekräftar några av detaljerna från läckan.

I slutet av dagen borde vi lämna Rockstar och Take-Two ifred. Med deras egna ord kommer vi att få reda på “nästa spel när det är klart.”

Next Post

GTA Online: Nyheter, bonusar och reor för veckan den 22 september

2 nya bilar denna vecka: Kanjo SJ och Postlude är tillgängliga i GTA Online Bonusar och kampanjer för veckan 22 till 28 september 2022 För denna speciella nya vecka på GTA Online har Rockstar Games introducerat 2 nya bilar från The Criminal Enterprises-uppdateringen, Dinka Kanjo SJ och Dinka Postlude. När […]

Subscribe US Now