Hur man får tag i WM 29-pistolen i GTA Online – Die Hard Christmas Event Guide

admin

Rockstar har lagt till ett nytt slumpmässigt evenemang och ett samlarobjekt i GTA Online som en del av deras pågående julevenemang. Det nya slumpmässiga evenemanget är inspirerat av Die Hard-filmen från 1988, där evenemangsaktiviteterna är direkt hämtade från en av de berömda scenerna i Die Hard-filmen.

Weazel Plaza Shootout presenterad

Eventet är helt slumpmässigt, och om du lyckas trigga eventet kan du gå därifrån med en ny exklusiv WM 29 Pistol. Denna pistol går inte att få tag på annars. Ett par krav måste dock uppfyllas för att utlösa händelsen.

WM 29 Pistol är inspirerad av Heckler & Koch P7-pistolen som Hans Gruber, huvudantagonisten, använde i filmen.

Hans Gruber med Hk P

Du kan utlösa händelsen i vilken session som helst, inklusive privata och offentliga sessioner. Evenemanget äger rum på taket till Weazel Plaza-byggnaden. Weazel Plaza-byggnaden imiterar Nakatomi Plaza-byggnaden som sågs under scenen i Die Hard-filmen.

Weazel Plaza företagskarta

Weazel Plaza på dagtid

För att denna händelse ska utlösas måste du vara i en session i minst 20 minuter. Först efter det har du en chans att utlösa evenemanget. Om evenemanget inte triggar för dig, prova att skapa en ny solo-session eller gå in i en offentlig lobby. När du har gått med måste du vänta i minst 20 minuter.

Ett annat viktigt krav är att alltid hålla sig inom 400 meter från Weazel Plaza. Om du är utanför 400-metersområdet kommer händelsen inte att utlösas. Eventet utlöses endast mellan 20:00 och 06:00 (20:00 och 6:00) i speltid.

Så fort klockan slår 20:00, börja köra mot torget, och du kanske bara har tur. Eventet äger som sagt rum på torgets tak, så du behöver ett flygande fordon för att nå toppen. Du kan få en ormvråk eller en förtryckare mk2 om du har en. Du kommer att se en röd prick visas på din minikarta när händelsen utlöses.

Weazel Plaza företagskarta

Du kommer att hitta ett par brottslingar i en skjutning med polisen. En av brottslingarna kommer att ha en beige kostym. Han representerar Hans Gruber från Die Hard-filmen. Detta är karaktären som bär WM 29 Pistol.

Hans Gruber Gta Online Shootout

Eliminera honom och gå till hans kropp. Du kommer att få en uppmaning att hämta pistolen. När du har samlat in den kommer den att vara tillgänglig för anpassning i alla ammunationsbutiker.

Wm Pistol Samlad

Vissa spelare har rapporterat att de får evenemanget så snart de går in i en annan lobby genom att först ställa in sin spawnplats till den “sista platsen”. Detta beror på att vissa spelare redan kan ha utlöst evenemanget innan du gick med i sessionen.

I vissa fall kan det vara användbart för dig. Om du upptäcker att händelsen redan har utlösts och fienderna på taket är döda, gå till den beige färgkaraktärens kropp. Om du får en uppmaning att hämta vapnet, så grattis, du är en av de lyckliga.

Vissa spelare lämnar kroppen när den faller ut för dem efter timmars väntan och försök att samla pistolen.

Denna händelse är inte unik och kan utlösas även efter att du har samlat in WM 29-pistolen. Men efter första gången kommer du bara att kunna samla in en plånbok med $25 000 varje gång du eliminerar ligisterna och samlar ihop plånboken.

Next Post

Nya verktyg för artificiell intelligens du bör känna till

Nya verktyg för artificiell intelligens du bör känna till Vi är väldigt nära 2023 och vi förväntar oss alla en explosion av AI-baserade verktyg under det nya året och med goda skäl… Om du som jag är ett stort fan av dessa teknologier och […]

Subscribe US Now