6 bästa trådlösa möss för Chromebook

admin

En Chromebook kommer med en styrplatta som gör att du enkelt kan navigera i operativsystemet. Men det kan vara begränsande om du vill delta i andra produktiva aktiviteter och lite … Läs mer

Inlägget 6 bästa trådlösa möss för Chromebook publicerades först i TecnoTuto .

En Chromebook kommer med en styrplatta som gör att du enkelt kan navigera i operativsystemet. Men det kan vara begränsande om du vill ägna dig åt andra produktiva aktiviteter och lite vardagsspel. Lyckligtvis fungerar de flesta bärbara möss också bra på Chromebooks.

Så om du har köpt en Chromebook (eller planerar att köpa en) är detta den bästa trådlösa Chromebook-musen du kan köpa. Men innan dess,

1. Microsoft Bluetooth-mus

Erbjudanden

Microsoft RJN-00003 - Bluetooth-mus Svart
Microsoft RJN-00003 – Bluetooth-mus Svart

 • Bluetooth-mus
 • Modernt och bekvämt
 • Finns i olika färger.

Om du vill ha en enkel och problemfri mus till din Chromebook till en låg kostnad är Microsofts Bluetooth-mus ett bra köp. Den har inga snygga funktioner som programmerbara knappar eller justerbar DPI. Den är liten och den lätta designen gör det enkelt att navigera genom långa dokument och kalkylblad. Det fungerar via Bluetooth 5.0.

Det är lätt att ställa in och den dubbelsidiga designen är en extra bonus. Du får totalt 4 knappar, och det är allt.

Som nämnts ovan är navigering med den här musen en enkel affär och det fungerar som annonserat på Chromebooks. Och ja, pastellfärger ger den en unik touch.

2. seenda trådlös mus

En annan prisvärd trådlös mus är seendas. Jämfört med den föregående kommer den med ytterligare funktioner som RGB-belysning och justerbar DPI. Den har en böjd design som passar perfekt till handflatornas kurva, vilket är en stor fördel. Denna ergonomiska design hjälper till att hålla musen under långa perioder.

En av höjdpunkterna med denna mus är dess tysta knappar. Den här blir av med klickljud. Även om du får lite motstånd när du trycker på knapparna finns det inget störande ljud. Men i slutet av dagen kan det ta lite tid att vänja sig vid, men det kommer att hjälpa i längden.

Det finns ett par extra knappar utöver de vanliga. Det finns en på/av-knapp (Microsofts Bluetooth-mus har ingen) och en för att styra ljuseffekter.

Den trådlösa seenda-musen har fått mycket positiv feedback från sin användarbas, främst för komforten den ger till bordet, såväl som batteritid och prestanda. Ännu viktigare, det bränner inte ett hål i fickan.

3. Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000

Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 - Mus (trådlös RF, BlueTrack, 2,4 GHz, svart, 10 m, alkalisk)
Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 – Mus (trådlös RF, BlueTrack, 2,4 GHz, svart, 10 m, alkalisk)

Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 har funnits på marknaden i flera år och är nära att vara den perfekta musen för resenärer. Det är en mångsidig mus och kan användas på alla ytor som glas, trä, etc., allt tack vare Bluetooth-detekteringsteknik. Det är en liten mus och du kan enkelt förvara den i din Chromebook-fodral.

Även om den är liten i designen har den de nödvändiga funktionerna på plats. För det första är sidorna strukturerade för att hjälpa dig att greppa musen bättre. För det andra är det en ambidextrous mus.

Precis som den föregående är detta en typisk plug & play-mus. Microsoft erbjuder dig dock möjligheten att mappa om några av knapparna. Det finns också några anpassningsalternativ för att ställa in rätt rullningshastighet och klickhastighet.

Det är en hållbar mus och har påpekats av flera användare i sina recensioner. Dessutom älskar folk den ergonomiska designen. Det är dock en grundläggande mus, och om du vill ha flera funktioner med en knapptryckning är det förmodligen inte den här musen för dig.

4. Logitech M720 Triathlon-mus

Logitech M720 Triathlon trådlös mus / Bluetooth-mus för Windows och Mac - Svart (renoverad)
Logitech M720 Triathlon trådlös mus / Bluetooth-mus för Windows och Mac – Svart (renoverad)

 • Dual Connectivity-teknik: Anslut den trådlösa Logitech M720 Triathlon-musen / Bluetooth-musen till Windows och Mac med antingen Logitech Unifying eller Bluetooth smart-teknik
 • Enkelt att byta funktion: Växla sömlöst mellan tre olika datorer med en knapptryckning
 • Hypersnabb rullning: Flyg genom dokument och webbsidor med det hypersnabba rullningshjulet eller växla till klick-för-klick-rullning när du behöver precision
 • 24 månaders batteritid: Långvarig batteritid för maximal uthållighet och mångsidighet

Om du vill ha en avancerad mus till din Chromebook är Logitech M720 Triathlon ett bra val. Den kostar ingen pump och rymmer en hel del funktioner under huven. För det första kan du ansluta till ytterligare två enheter utöver din Chromebook. Den har programmerbara knappar och har en "nästan" ergonomisk design. Vi säger nästan för att den upphöjda kurvan kan vara lite stressande att hålla i under längre perioder.

Som sagt, den har en smart design. Det finns ett indraget och strukturerat hörn så att tummen kan vila. Samtidigt är funktionstangenterna lättillgängliga.

Liksom den förra fungerar den här musen bra på alla underlag, vilket gör den till en bra resemus. På så sätt behöver du inte ha med dig en musmatta varje gång du reser.

För närvarande får du en maximal DPI på 1 000, och det gör den tillräckligt bra för kontor och hemmakontor. Logitech erbjuder några anpassningsalternativ och låter dig ändra vänster och höger knapp. Dessutom kan du även justera hastigheten på musen.

Den har en solid struktur och håller dig länge. Men det är inte utan begränsningar. Det hypersnabba rullhjulet var lite halt.

5. Microsoft Surface Precision Mouse

Erbjudanden

Microsoft Surface Precision Mouse, grå
Microsoft Surface Precision Mouse, grå

 • Exakt och mjuk rörelse
 • Tre anpassningsbara knappar
 • Inbyggt uppladdningsbart, trådbundet och trådlöst batteri med en drifttid på upp till 3 månader

Microsoft Surface Precision Mouse ser inte ut som mycket vid första anblicken. Men den goda nyheten är att den innehåller de flesta av de väsentliga funktionerna, såsom ett vertikalt rullningshjul, ett tumstöd och en böjd design. Och om ditt jobb innebär oändlig rullning genom webbplatser och dokument, hjälper det vertikala rullningshjulet dig att spara tid och energi.

Denna trådlösa mus fungerar även som en trådbunden version, tack vare en USB-C-port på framsidan. Och på bra dagar kan du arbeta sömlöst genom Bluetooth 4.2 LE-dongeln.

Den här är designad för kontorsarbete och hjälper dig att få ditt jobb gjort med lätthet. Den har totalt 5 knappar. Du kan anpassa alla knappar efter dina önskemål. Samtidigt har den en maximal DPI på 3200 DPI, så om du behöver pekaren för att röra sig snabbt är det möjligt.

Denna precisionsmus är lite dyr jämfört med några av dess äldre motsvarigheter. Men om du behöver en minimalistisk och krångelfri men ändå hållbar mus, är detta det perfekta valet.

6. Logitech MX Master 3

Erbjudanden

Logitech MX Master 3 avancerad trådlös mus för Mac, USB-mottagare, Bluetooth, 2,4 GHz, snabb rullning, 4K DPI-spårning på valfri yta, 7 knappar, laddningsbar, Mac, iPadOS, Grå
Logitech MX Master 3 avancerad trådlös mus för Mac, USB-mottagare, Bluetooth, 2,4 GHz, snabb rullning, 4K DPI-spårning på valfri yta, 7 knappar, laddningsbar, Mac, iPadOS, Grå

 • Snabb Magspeed-rullning: Anmärkningsvärd hastighet, precision och tystnad av elektromagnetisk rullning med Magspeed-hjulknappen upp till 90 % snabbare
 • Bekväm form och intuitiva kontroller: Arbeta bekvämt med en korrekt konturform och med en tumknapp och kontroller placerade på rätt plats
 • Applikationsspecifika anpassningar: Accelerera ditt arbetsflöde tack vare den enkla anpassningen av MX Master 3 för att optimera varje åtgärd
 • Flöde, kontroll mellan flera datorer: Fungerar sömlöst på tre datorer; överför sömlöst markör, text och filer mellan Windows, MacOS och iPad OS
 • Fungerar på vilken yta som helst: Även på glas med mörkfältssensorn på 4 000 dpi; den är snabbare och fem gånger mer exakt än den vanliga musen, så du kommer alltid att träffa den exakta pixeln

Om du vill ha den bästa musupplevelsen bör du kolla in Logitech MX Master 3. Den har en mängd funktioner under taket, vilket gör den multitasking. Den har ett stort antal knappar, varav 6 kan programmeras. Det är dock ett bra köp bara om du planerar att använda det på både din Chromebook och din bärbara dator.

Det är en av de mest populära ergonomiska mössen som finns. Knapparna är smart placerade, liksom tumstödet. Du behöver inte sträcka ut fingrarna och alla korrekt placerade knappar gör att du enkelt kan få ditt arbete gjort. Dessutom, om du vill flyga genom ett långt kalkylblad, gör det vertikala rullningshjulet det möjligt.

Jämfört med Microsofts precisionsmus är den maximala DPI lite högre. För närvarande kan den spåra upp till 4000 DPI.

När det kommer till prestanda ger den imponerande resultat med exakt och exakt spårning. Och den ergonomiska designen säkerställer att du kan få ditt arbete gjort utan att stressa händer och handleder. Det är ganska populärt på Amazon. Och användarna har berömt den för batteritiden, erbjudandet för valuta för pengarna och dess prestanda.

Snabb som en mus

Även om det finns flera alternativ, är det ganska förvirrande att välja rätt från partiet. Om du vill ha ett prisvärt alternativ är Logitech M720 ett bra alternativ. Den innehåller alla nödvändiga funktioner du vill ha i en mus utan att vara överdriven. Men om du har flera enheter att ansluta kan du inte gå fel med MX Master 3.

Inlägget 6 bästa trådlösa möss för Chromebook publicerades först i TecnoTuto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

De fem bästa sätten att åtgärda Google Chrome Virus Scan Error

Nuförtiden kan du ladda ner filer från internet utan att behöva tänka på det. Detta beror på att webbläsare som Chrome garanterar din säkerhet genom att köra preliminära kontroller ... Läs mer

Posten De 5 bästa sätten att fixa virussökningsfelet i Google Chrome publicerades först i TecnoTuto .

Subscribe US Now