Far Cry 6: Är du lika triggerglad som Rambo? Du kan testa det nu

admin

Far Cry 6 uppdateras regelbundet med nytt innehåll. Den här gången har Ubisoft gett den öppna världsskjutaren Rambo DLC, och det har också skett några förbättringar och buggfixar här och där.

Far Cry 6 uppdateras regelbundet med nytt innehåll. Den här gången har Ubisoft gett den öppna världsskjutaren Rambo DLC, och det har också skett några förbättringar och buggfixar här och där.

Far Cry 6: Hjälp Rambo Superfan

Actionfilmserien Rambo har följt filmfans sedan 1982. Berättelsen kretsar kring den tystlåtna krigsveteranen John Rambo, som har en förmåga att vapen. Spelad av skådespelaren Sylvester Stallone älskar fans över hela världen karaktären, och det inkluderar en karaktär från Far Cry 6-spelet .

I All the Blood DLC kommer du att möta en mycket speciell Rambo-superfan och hjälpa honom på en blodig vendetta mot Yaran-militären, "rakt ur 80-talets actionblockbuster och smygfilm med överdriven action och referenser till ikoniska Rambo ögonblick, säger Ubisoft.

Naturligtvis kommer din hjälp att belönas väl. Efter att ha slutfört uppdraget, som är gratis för dig, kommer du att låsa upp hämndbågen . Detta är ett mycket dödligt och explosivt vapen som du till och med kan använda mot helikoptrar och tunga enheter – Rambo-stil.

Vill du själv se ut som karaktären? Inga problem. Från och med idag kan du även köpa ett Rambo Pack. Detta ger dig tillgång till utrustning som du kan utrusta dina karaktärer med. Detta inkluderar vapen, fordon och mycket mer från hjältarna i de ikoniska actionfilmerna.

Far Cry 6: förbättringar och buggfixar

Med den senaste uppdateringen har Ubisoft fixat många små buggar , men studion fokuserar på tre:

Guerrilla Camps: Om du vill uppgradera ditt läger i co-op-spel behöver du inte längre den andra spelarens samtycke. Att välja ammunition från fiender: När du har nått den maximala ammunitionen får du nu ett meddelande om du vill plundra fiendens kroppar. Fiendens hälsostaplar och ikoner i fordon: Indikatorer har förbättrats för att bättre kunna skilja fordonshälsa och fiendens hälsa i framtiden.

Far Cry 6 är tillgänglig för PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One och Xbox Series X|S.

(Källa: Ubisoft)

Du kan enkelt få spelet hemma via Amazon:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

19 dolda platser i GTA 5 vet bara hårda fans

Den öppna världen av GTA 5 inbjuder dig att gömma många hemligheter och påskägg i den. Och Rockstars uppmärksamhet på detaljer gör ingen besviken här. Vi visar dig 19 dolda platser i gangsterhiten, som du absolut inte känner till alla, trots deras höga ålder.

Subscribe US Now