GTA Online: Criminal Enterprises DLC-uppdatering är tillgänglig, en lista över dess innehåll

admin

6 nya bilar är tillgängliga vid lanseringen av uppdateringen, 12 andra kommer att finnas tillgängliga senare, under de följande veckorna som veckoinnehåll.

Välgörare LM87

Supersport
Legendarisk motorsport

2 915 000 GTA$

En gång ett flaggskepp i branschen tack vare sin snabbhet och tillförlitlighet, har Supercar LM87 följt i fotspåren av alla kulturscenens ikoner som inte hade förnuftet att dö: den drog sig tillbaka till Los Santos, där hon kan sluka premium bensin, visa upp sina bakljus för alla på Vinewood Boulevard, innan hon kastar sig med huvudet i en Rockford Hills-simbassäng.


Corsita lampor

Sportig
Legendarisk motorsport

1 795 000 GTA$
eller gratis för GTA+-medlemmar fram till 31 augusti

Är ditt blodtryck snabbare? Snarar din puls? Är din kroppstemperatur som en calzone precis utanför mikrovågsugnen? Få inte panik om du plötsligt blir sugen på att lägga på en skiva grädde. Dessa är de klassiska symtomen på nära kontakt med Corsita. Den senaste hetaste nyheten från Lampadati.


Pegassi Torrero XO

Supersport
Legendarisk motorsport

2.890.000 GTA$

Om Pegassi Torero framkallade en gammaldags porrstjärna, är XO mycket mer glamorös. Med dess kraftfulla vinklar, dess grova egenskaper och dess njutbara framdrivning har du äntligen stjärnan som kommer att dominera biljettkassan, lansera sin egen klädlinje, delta i fotograferingar runt om i världen, avslöja sig själv fullt ut i världen. Pussycat magazine, men som kommer att förbli elegant till slutet.


Följ Ommis E-GT

Sportig
Legendarisk motorsport

1 795 000 GTA$

Ta en stund att reflektera. Andas, tänk på livets små nöjen. Som två synkroniserade elmotorer och fyrhjulsdrift. Vad sägs om några extrafunktioner som en missillåssändare, fjärrkontroll, hala minor och förstärkt rustning? Kom ihåg att oavsett hur många andetag du tar, kommer mängden tillgängliga mods så småningom att ta andan ur dig.Bravado Greenwood

Stor förskjutning
Södra San Andreas Super Autos

1 465 000 GTA$ eller 1 098 750 GTA$

Specialpriset låses upp efter att ha slutfört uppdraget ULP – Spionage

Med möjligheten att lägga till en missillåssändare, fjärrkontroll, hala minor och förstärkt rustning, är Bravado Greenwood en retro muskelbil, med retrodekor, retrostil, men med den senaste tekniken. Så nästa gång du får frågan varför du köper samma skit igen, kan du skjuta tillbaka med mer än en förolämpning.


Buckingham Conada

Helikopter
Elitresor

2 450 000 GTA$ eller 1 837 500 GTA$

Specialpriset låses upp efter att ha slutfört ULP – Cleanup-uppdraget

“Vad är en nyttohelikopter? frågar du dig själv? Tja, en helikopter är som ett redskapsbälte, förutom att den väger 1,6 ton och orsakade spektakulära 131 dödsolyckor förra året bara i Los Santos. En gång skulle du ha fått höra att det var väldigt svårt att få tag på det, men inte längre.


Benefactor Stirling GT kan nu utrustas med HSW-uppgraderingar i LS Auto Show (endast Xbox Series X|S och PS5)


Här är listan över de kommande 12 bilarna som kommer att finnas tillgängliga under de kommande veckorna under förnyelsen av veckovisa bonusar och kampanjer.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Apple, fara för skadlig programvara som fungerar även med smarttelefonen avstängd

Ett falskt datalarm från mer än 20 år sedan har blivit verklighet. Om du har en iPhone berör den här historien dig Den 1 april 2002 slogs larmet på Internet om Power-Off eller pHiSh-dataviruset, som var “extremt effektivt eftersom det direkt skriver om BIOS, vilket […]

Subscribe US Now