Leslie Lluvet förnekar att ha blivit rollad som Lucia i GTA 6

admin

Med spänning, intriger och spekulationer som växer runt Grand Theft Auto VI har spelgemenskapen letat efter ledtrådar i alla tänkbara hörn. Nyligen har alla dessa skenande spekulationer tränats på skådespelerskan Leslie Lluvet, som ryktas spela Lucia, en av spelets huvudpersoner. Men mitt i en uppsjö av fanmeddelanden och ihärdiga rykten har skådespelerskan otvetydigt avfärdat dessa spekulationer och lämnat fans och teoretiker återigen i mörkret.

Och precis så fortsätter sökandet efter huvudrollsinnehavarna och skådespelerskorna för GTA 6.

Grand Theft Auto-serien, skapad av Rockstar Games, är känd för sin noggranna utvecklingsprocess och överraskningsavslöjanden. Uppenbarelsen av GTA 6 var inte annorlunda. Efter de massiva läckorna från Take-Two i september förra året bekräftades spelets existens. När ryktena snurrade antydde de en berättelse fokuserad kring två huvudpersoner – en man och en kvinna, en uppsättning som påminner om en berättelse av typen Bonnie och Clyde.

Med den här biten av information störtade fanbasen huvudstupa ner i spekulationernas djupa vatten och tittade på skådespelares och skådespelerskors CV i ett försök att urskilja deras inblandning i spelet.

Leslie Lluvet är inte Lucia.
av u/mrstupud i GTA6

Så småningom kom Leslie Lluvets namn in i all denna röra efter hennes arbete med Far Cry 6. Men efter mycket tillskyndande från irriterande fans har Lluvet fått nog.

“Jag är inte Lucia ni”, sa Lluvet med eftertryck på sitt personliga Instagram-konto och avslutade den ihärdiga gissningen.

En liknande berättelse dök upp kring Bryan Zampella, där samhället utgav honom som den manliga huvudpersonen. Medan Zampella har varit mer öppen och lekfull om ryktena, gör hans uppenbara överseende med spekulationerna hans inblandning i spelet mycket osannolikt.

Rockstar vill antagligen inte riskera att casta någon med tidigare skådespelarkrediter – som huvudroll i en AAA-titel då – för GTA 6.

Den här fansdrivna jakten på bekräftelse på spelets huvudpersoner bevisar bara hur mycket hungriga fans är efter mer GTA 6-information och den balansgång Rockstar måste utföra.

Fast om vi ska vara ärliga så skulle folk inte riktigt bry sig om att kamma över varje manlig och kvinnlig skådespelares CV om inte förra årets läckor bekräftade det långvariga ryktet att GTA 6 kommer att innehålla seriens första kvinnliga huvudperson.

Det enda bra som kommer ut ur detta är att Lluvets förnekande tyder på att de inte är under ett sekretessavtal (NDA). Däremot kan skådespelare som undviker att bekräfta eller förneka sin inblandning, som Bryan Zampella, potentiellt vara under en NDA, och därmed antyda deras potentiella roll i spelet.

Även om vi inte klandrar fansen för att de vill ta reda på mer om GTA 6, är det bäst att lämna Rockstar till sina egna enheter.

Naturligtvis är detta gissningar i sig, eftersom Rockstar vanligtvis kastar en mindre känd skådespelare i huvudroller, vilket innebär att personen som spelar Lucia kan vara en helt okänd enhet. Medan fansen hoppas på en slip eller officiell teaser från Rockstar, hävdar vissa att pressen på skådespelare och de efterföljande spekulationerna är ett nödvändigt ont.

Vilka karaktärer vi än möter och vilka berättelser som helst i GTA 6 kommer spelet säkerligen att tända både våra konsoler och fantasier, precis som det har väckt vår spekulativa glöd.

I slutändan kan allt fans göra är att vänta på att Rockstar ska spela sitt nästa kort.

Oavsett om det är en teaser, en trailer eller själva spelet, kommer det säkerligen att skicka chockvågor genom ett community som redan är på kanten av sitt säte när de otåligt väntar på nästa kapitel i GTA.

Trots allt vi bryr oss om kan Rockstar ta all tid det behöver med GTA 6.

Vem som kommer att kliva in i Lucia och hennes manliga motsvarighet, som förmodligen heter Jason, kan bara tiden – och Rockstar – utvisa.

Next Post

Öka din effektivitet genom att utnyttja dessa viktiga verktyg för att generera CSS ...

Släpp loss din kreativitet och spara tid med CSS-genereringsverktyg. av Janeth Kent Datum: 2023-06-28 I webbutvecklingens ständigt föränderliga landskap är CSS fortfarande ett oumbärligt språk för att skapa fantastiska och engagerande användargränssnitt. Att göra visuellt tilltalande design med CSS kräver ofta att man skriver långa […]

Subscribe US Now