Dropbox-inloggning – hur fungerar det?

admin

Du kan använda Dropbox-inloggningen för att logga in på din webbläsare, mobilapp och skrivbordsapp och logga in på ditt konto. GIGA förklarar hur detta fungerar och varför flera Dropbox-inloggningar på olika enheter kan vara användbara för dig.

Med Dropbox-inloggningen kan du logga in på din webbläsare, mobilapp och skrivbordsapp och logga in på ditt konto. GIGA förklarar hur detta fungerar och varför flera Dropbox-inloggningar på olika enheter kan vara användbara för dig.

Oavsett om du har det kostnadsfria "Dropbox Basic-kontot" eller ett Dropbox Business-konto måste du registrera dig för att använda och komma åt dina uppgifter.

Hur fungerar Dropbox-inloggningen i webbläsaren, appen och skrivbordsprogrammet?

I alla fall baseras Dropbox-inloggningen på din valda kombination av e-postadress och lösenord.

Dropbox-inloggning i webbläsaren:

Kallar fram webbläsarsidan för Dropbox-inloggningen. Ange e-postadressen och lösenordet från din registrering i lämpliga fält. Klicka på " Logga in " så kopplas du till ditt konto.

Dropbox-inloggning i skrivbordsappen:

När du har installerat skrivbordsappen ser du först Dropbox-inloggningen. Även här måste du ange e-postadress och lösenord för din registrering och sedan klicka på "Registrera dig".

Då förblir du inloggad där och behöver inte ange data igen, även om du avslutar skrivbordsappen eller stänger av din dator under tiden. Nästa gång du startar appen kommer du automatiskt att loggas in igen.

Logga in på Dropbox-mobilappen:

Startar Dropbox-appen. På startskärmen kan du se den stora " Registrera "-knappen och under den en länk till " Logga in ". Klicka på den och nu ser du de vanliga fälten för att ange din e-postadress och ditt lösenord . Klicka nedan på " Logga in " så är du ansluten till kontot.

Specialfall: Dropbox-inloggning med ett Google- eller Apple-konto:

I alla fall kommer du också att erbjudas alternativen "Logga in med Google " och " Logga in med Apple ". Detta alternativ är ofta tillgängligt på Internet för att kringgå registreringen och identifiera dig med ditt e-postkonto. Det är annorlunda här!

Du måste registrera dig hos Dropbox först och sedan kan du spara några knapptryckningar när du loggar in på Dropbox. Annars finns det inga fördelar för dig.

Varför ska jag logga in på Dropbox på flera enheter?

Många använder bara Dropbox för att ha central åtkomst till filer på Internet som behövs någon annanstans. Andra använder Dropbox säkerhetskopieringsfunktion. Men den bästa funktionen är att du kan synkronisera olika instanser av Dropbox.

Om du har installerat motsvarande app på din PC och i din smartphone, till exempel, har du nu ett snabbt sätt att utbyta data mellan dessa enheter. Så här får du dina bilder eller nedladdningar från din mobiltelefon till din dator och därifrån kan du flytta filer till din mobiltelefon. Dropbox kan också automatiskt flytta alla nya bilder från smarttelefonen till molnet så att du kan se dem i din PC-mapp.

Du kan logga in på upp till tre olika enheter med din Dropbox-inloggning och se till att din viktiga data är tillgänglig överallt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

NEAR Protocol samlar in 150 miljoner dollar för att främja webb3-antagande

Ethereum-konkurrenten NEAR Protocol samlade in pengar för Web3-adoption, med Three Arrows Capital och Andreessen Horowitz som stödde proof-of-stake blockchain.

Proof-of-stake blockchain NEAR Protocol har samlat in 150 miljoner dollar i såddinvesteringar för att påskynda införandet av Web3-teknologier. Teamet meddelade att fonden skulle användas för att utveckla regionala nav och öka medvetenheten om blockchain och decentraliserad teknik.

NEAR Protocol syftar till att använda de nya medlen för att främja antagandet av Web3. Enligt tillkännagivandet kommer finansieringen att användas för att "hjälpa miljarder människor att lära sig och använda blockchain." Med detta kommer projekt som bygger på NEAR blockchain att få möjlighet att knyta an till nya målgrupper.

Investeringsrundan leddes av hedgefonden Three-Arrows Capital, med ytterligare deltagande från Mechanism Capital, Dragonfly Capital, a16z, Jump, Alameda, Zee Prime, Folius, Amber Group, 6th Man Ventures och Circle Ventures. MetaWeb.vc, NEAR-ekosystemfonden, deltog också i såddrundan. Dessutom gick änglarna Alan Howard, Santiago Santos och Aave-grundaren Stani Kulechov med i finansieringen.

"Vi är glada över att stödja NEAR-teamet och ekosystemet när de skalar blockchain-applikationer", säger Kyle Davies, medgrundare och ordförande för Three-Arrows Capital.

Samtidigt uttryckte Amos Zhang, grundaren av MetaWeb.vc, sitt stöd genom att säga att NEAR Protocols teknologier är utmärkta för att främja blockkedjeadoption. "NEAR är bäst lämpad för att möjliggöra blockchain-applikationer för mainstream-adoption," sa Zhang.

Relaterat: Binance Labs stödjer 200 miljoner dollar Oasis Ecosystem Fund

Tillbaka 2021 tilldelade NEAR-protokollet 800 miljoner dollar för nya initiativ för att finansiera accelerationen av decentraliserad finansiering, samtidigt som man noterade bevis på att DeFi-marknaden fortfarande är i ett tidigt skede. Flytten syftar till att uppmuntra utvecklare genom att lägga till incitament för att bygga vidare på NEAR-blockkedjan.

I slutet av förra året samarbetade NEAR också med Cardano- baserade stablecoin-hubben, Ardana. Samarbetet syftar till att skapa en broinfrastruktur som gör det möjligt för användare att överföra tillgångar från NEAR-protokollet till dess andra proof-of-stake blockchain Cardano. Med detta kommer NEAR (NEAR) tokens också att fungera som säkerhet på Ardana-plattformen för att prägla stablecoins.

Subscribe US Now