Double Down På Double Down i GTA Online den här veckan

Mark Brown

Franklin och Lamar är återigen dåliga. Om du går med dem den här veckan i Grand Theft Auto Online, kommer du att kunna tjäna lite extra pengar vid sidan av med bonuserbjudanden och dra nytta av flera spännande rabatter. Dessutom finns det några bonusar i spel för Haos nya tidstest, om du spelar på de senaste konsolerna.

Det nya innehållet exklusivt för PlayStation 5 och Xbox Series X|S har en veckovis rotation på gång. För denna veckas Hao’s Special Works Time Trial måste du rusa mellan Del Perro Beach och Murietta Heights för chansen att ta hem trippel RP och kontanter, vilket ger upp till 750 000 GTA$.

Haos Special Works Race Series, ett urval av 14 högoktaniga banor exklusiva för Expanded & Enhanced-utgåvan, delar ut två gånger den vanliga RP och kontantbelöningar denna vecka. Med Haos Premium Test Ride kan du dessutom ta ut Coil Cyclone II för en runda.

Går bortom den nuvarande genens exklusiva, hoppa in i striden tillsammans med – eller mot – Franklin och Lamar i Double Down, och betalar dubbla belöningar hela veckan lång. Alternativt kan du slå brottsbossen Madrazo och tjäna 2x RP och GTA$ för alla hans uppdrag.

Übermacht Sentinel XS är veckans prisritt som du kan vinna genom att visa upp lite racingskicklighet, medan Annis ZR350, Karin Calico GTF och Pfister Comet S2 alla väntar på testbanan för en åktur – och alla är också rabatterade detta vecka. Pegassi Torero är att vinna om du snurrar på Lucky Wheel på Diamond Casino & Resort.

Veckans bonusar har inga tillhörande föremål eller egenskaper att köpa, så prissänkningar är lite mer generella snarare än tematiska. Rabatterna inkluderar Dinka RT3000 med 30 % rabatt, Pegassi Reaper med 30 % rabatt, Pfister Neon med 30 % rabatt och Bravado Hellfire Gauntlet med 30 % rabatt.

Next Post

Fyra säkerhetsbrister har upptäckts i Microsoft Office som redan har en patch

Hotintelligence-avdelningen för cybersäkerhetsföretaget Check Point har upptäckt fyra säkerhetsbrister som har påverkat vissa produkter i Microsoft Office-paketet. Tydligen var de resultatet av analysfel som gjordes i den äldre koden för Excel95-filformaten. Därför misstänks det att säkerhetsbrister har funnits i flera år. Eusebio Nieva, teknisk chef för Check Point förklarar att […]

Subscribe US Now