Stora företagsbonusar i GTA Online denna månad

Mark Brown

Rockstar Games har kört oavbrutna veckobonusar i Grand Theft Auto Online konsekvent i flera år nu, med ett nytt urval av rabatter och aktiviteter som betalar mer som byter ut varandra varje torsdag – det slutade vara speciellt, verkligen. Men nu rullar de ut ett verkligt evenemang, med ett månadslångt tema: företag.

Med hjälp av Career Builder-funktionen introducerad med Expanded and Enhanced, kastar Rockstar rampljuset på de fyra huvudsakliga karriärvägarna du kan sätta din karaktär på innan du ens startar spelet; funktionen designades för att hjälpa nya spelare att komma ikapp med 8 års innehåll, vilket gör att de tidiga timmarna av spelet känns mindre överväldigande.

När du börjar nytt i GTA Online kan spelare nu välja att bli Executive-, Biker-, Gunrunner- eller nattklubbsägare direkt, med de nödvändiga egenskaperna och resurserna till hands för att få fart på sin verksamhet. Företag är i stort sett det bästa sättet att tjäna pengar i GTA Online just nu, så detta kommer att låta alla komma igång.

Arbete och utmaningar, både av VIP- och MC-sorten, betalar ut dubbla belöningar den här veckan, tillsammans med en 3x ökning av lönerna för Associate och Bodyguard för att se till att det är värt mödan att umgås med chefen. Som associerad, livvakt eller MC-medlem får du också en engångsbonus på 250 000 GTA om du följer med din chef på ett framgångsrikt Gunrunning Sell Mission, Nightclub Management Mission, Biker Sell Mission eller Special Cargo Sell Mission.

Mobile Operations Missions betalar också ut tredubbla de vanliga GTA$ och RP, så se till att ditt Mobile Operations Center är helt lurat och fyllt på. Om du inte äger ett av dessa monstruösa fordon ännu, har du nu chansen att köpa ett – såväl som dess olika uppgraderingar – till 30 % rabatt.

Om du vill ta en paus från vimlet och tjäna några söta GTA$ utan att göra affärer, hoppa in i några spännande stuntlopp, som alla betalar ut tredubbla belöningar den här veckan. Tänk på att denna bonus endast gäller för Rockstar-tillverkade låtar!

Det finns enorma, svepande 80 % rabatter på alla typer av affärsrelaterade fastigheter, uppgraderingar, föremål och varor den här veckan, så det är en lika bra tid att starta en ny linje som någon annan. Inkluderat är Executive Office-interiörer, vapenskåp, skjutbanor, nattklubbsdansare, torris, klubbhusväggmålningar och klubbhusmöbler (alternativ B).

Shitzu Hakuchou Drag är veckans Prize Ride-fordon, medan Cheval Taipan, Karin Futo GTX och Invetero Coquette D10 är de testturer som erbjuds. Spelare på den nuvarande generationens konsoler kan också testa Imponte Arbiter GT, med tillstånd av Hao. Annis Savestra är Diamonds pallfordon denna vecka.

Next Post

Perforce utökar sin DevOps-portfölj med Puppet-förvärv

Perforce utökar sin portfölj av DevOps-verktyg med förvärvet av Puppet, en pionjär inom infrastruktur som kod. “Det här förvärvet utökar vårt produkterbjudande genom att lägga till nya möjligheter för företags DevOps-team att hantera och säkra sin kritiska infrastruktur”, säger Mark Ties, VD för Perforce. “Med Puppet kommer vi att ge […]

Subscribe US Now