Säkerhetskontraktsbonusar träffar GTA Online

Mark Brown

Att öka anseendet och kundbasen för din byrå i Grand Theft Auto Online är på modet sedan lanseringen av The Contract, och denna vecka har det ytterligare fördelar att slipa några säkerhetskontrakt. Som alltid finns det fler bonusar som erbjuds och de åtföljs av vissa rabatter också.

Den här veckans urval av bonusar är dubbla belöningar på alla säkerhetskontrakt, som utgör den repeterbara sidouppdragsryggraden i The Contract. Du kommer att ta på dig jobb från kunder som är mindre glamorösa än Dr Dre, men de betalar ändå kunder – och du måste få ut byråns namn.

Säkerhetskontraktsbonusar träffar GTA Online

Att slutföra dessa uppdrag kommer att belöna dig med två gånger den vanliga RP och GTA$, och om du inte har spelat det här innehållet tidigare, kommer du också att få tillgång till telefonautomater senare. Du får också en gratis Bravado Tee för att slutföra ett säkerhetskontrakt.

Smuggler’s Run-säljuppdrag betalar också ut tredubbla belöningar den här veckan, och om det inte räcker som ett test för dina pilotfärdigheter kan du också hoppa in i Air Races som matchar den takten. Om du inte känner att dina färdigheter är riktigt bra är det dags att bli certifierad med San Andreas flygskola – dessa uppdrag betalar ut dubbla RP och GTA$.

Om allt högt flygande är lite mycket, och du hellre sätter fötterna stadigt på marken… har du ingen tur. Veckans utvalda motståndarläge som betalar ut 2x belöningar är Trap Door, en dödlig PvP-arena som ligger på en flytande plattform hängd ovanför havet. Tvisten? Plattformen fortsätter att krympa, vilket gör droppen lika dödlig som dina motståndare.

Dewbauchee Rapid GT Classic är veckans prisbil, medan BF Weevil, Grotti Visione och Lampadati Cinquemila alla väntar på att du ska ta dem en sväng på testbanan. The Vapid Retinue är att vinna om du snurrar på Lucky Wheel på Diamond Casino and Resort.

Rabatterna den här veckan inkluderar 40 % rabatt på priset på alla Hangarer, deras uppgraderingar och modifieringar. Den rabatten delas av Buckingham Alpha-Z1, Sea Sparrow och Nagasaki Ultralight. Under tiden får Mammoth Tula och JoBuilt Velum 5-sits 30 % rabatt.

Next Post

GitHubs Mermaid-stöd gör det möjligt för utvecklare att snabbt skapa diagram

GitHub har lagt till inbyggt stöd för Mermaid – vilket gör det möjligt för utvecklare att snabbt generera diagram. Enligt GitHub ser både open source- och företagsutvecklare en produktivitetsökning på cirka 50 procent när de förses med detaljerad dokumentation. Rika, visuella format hjälper ofta till att presentera information bättre. Förra […]

Subscribe US Now