Insider "bekräftar" DLC-innehåll för Grand Theft Auto 6

admin

Medan GTA Online-utvecklarna kanske ser fram emot framtiden för den extremt framgångsrika online multiplayer off-shoot, har läckare varit upptagna med att gräva fram mer information om nästa del i den bästsäljande videospelsserien. I synnerhet verkar en insider ha grävt fram värdefull information om det kommande spelet.

TLDR; Rockstar Games vill släppa GTA 6 så snart som möjligt.

Webberättelse

Som upptäckts av Dexerto hävdar Tez2 att den ursprungliga “riktade-alltid-förändrande-inte-satt-i-sten”-deadline för GTA 6 är “semestern 2024”. Tyvärr har saker och ting förändrats under de senaste åren och studion kan skjuta tillbaka GTA 6 till början av 2025. Den goda nyheten är att Rockstar implementerar en “forced return to office”-policy för sina anställda. Även om det är kontroversiellt kommer det att ge Rockstar mer arbetskraft tillgänglig för att arbeta med projektet, enligt insidern. Som ett resultat kan Rockstar officiellt avslöja GTA 6 senare i år, enligt tidigare läckor. Men Tez2 var snabb med att påminna fansen om att detta drag kunde leda till att företaget “tappa arbetstalanger”, vilket kan försena spelet ytterligare.

Dessutom noterar Tez2 att Rockstar inte borde försena GTA 6 längre än semestern 2025, än mindre 2026, vilket är förvånande med tanke på att det inte var listat som en del av Take-Two Interactives planer genom FY2025.

Det ser ut som att Rockstar inte kommer ha något annat val än att släppa DLC:er för GTA 6 för att undvika att försena spelet.

Om det är någon tröst är Tez2:s logik bakom releasedatumet för GTA 6 sund. Enligt dem kommer Rockstar sannolikt att klippa innehåll från spelet och släppa dem som DLCs bara för att möta spelets nuvarande deadline.

Mycket beror på nästa GTA-spel. Så mycket som nytt innehåll för GTA Online kommer att hjälpa till att hålla spelarna uppdaterade, kan Rockstar inte bara fortsätta reta fansen och förvänta sig att de stannar. Rockstar kommer att behöva släppa GTA 6 så småningom. Det verkar som att utvecklarna hellre skulle släppa ett “ofullständigt” GTA 6-spel än att riskera att förlora mainstream-rampljuset efter att ha dödat Red Dead Online förra året och tagit för lång tid.

I slutet av dagen vill fansen inget hellre än att höra mer om nästa GTA-titel. Tyvärr kan allt vi kan göra just nu är att kontrollera förra årets läckor och hoppas att spelet har utvecklats bra sedan dess.

Vi hoppas bara att DLC:erna för GTA 6 kommer att vara lika bra som fristående spel.

Förresten, 50 Cent är definitivt en del av nästa GTA-spel efter att han raderade sina teases från sina sociala mediekonton utan att ge en förklaring. Domen är fortfarande ute på Bryson Tiller.

Next Post

GTA-utvecklare tipsar om framtiden för GTA Online

Få live-tjänsttitlar är fortfarande lönsamma efter att ha varit på marknaden i mer än några år. Ännu färre kan överleva en katastrofal lansering. Framtiden är ljus för GTA Online. GTA Online lyckades dock övervinna oddsen och bli en av Rockstar Games mest lönsamma fastigheter. Hittills har GTA Online inbringat hundratals […]

Subscribe US Now