Red Dead Online: Return of the Halloween Outlaw Pass och oktoberbonusar

admin

Red Dead Online går till Halloween

Red Dead Online ingjuter Halloween för denna oktober månad med återkomsten av Outlaw Pass #2 från detta evenemang, samt tillgången till ett nytt Hardcore Telegram Mission senare denna månad. Dessutom är Call to Arms Survival och Showdown-lägen med 31 oktober-tema också tillbaka, tillsammans med ytterligare belöningar.

Återlämnande av halloween outlaw-passet №2

Förra årets Special Halloween Outlaw Season Pass №2 är tillgängligt igen i Red Dead Online, och de, fram till den 31 oktober. Detta outlaw-pass låter dig låsa upp lite Halloween-tema gratis och annat mer intressant om du köper premiumversionen av passet. För personer som redan köpte den förra året, men inte avslutade den till slutet, fortsätter du dina framsteg. Alla som slutför 15 nivåer av Outlaw Pass, inklusive de som slutförde det förra året, kommer att få en bonus legosoldat kitett paket värt 5 guldtackor som innehåller Fierro-bandana, ammunition, förbrukningsvaror och kapitalkuponger inom 72 timmar efter att ha nått nivå 15.

Innehåll i Halloween Outlaw Pass №2

LvLFreePremium150 % rabatt på en nybörjare eller lovande föremål av vilken roll som helst.Träsvinsmask.2Coquatrix-hatt.3Handgarvat läderdread-mask med metallgaller vid munnen.Kärnfilter i kallblod för den uppgraderade kameran.4Gibbet-tröja.RDO 5 100 $. Skräckmask i trä med korsade tänder, skrapad och klottrad.
Tillbehörsförpackningar som innehåller kraftfulla mirakelbuffer och timjan storvilt.6Läderfästen som innehåller mänskliga benfragment.7Helierjacka8Ammunitionsförpackningar som innehåller kastknivar, eldflaskor, tomahawks och dynamit.Sax som kan användas av en kniv.9Gammal häxmask, gjord av en torn målad bandana.10Uppgraderat ett gratis färdighetskort.
Ammunitionspaket innehållande smälta kulor för gevär, pistoler, karbiner och revolvrar, men även brandhagel för pumphagelgevär och brandpilar för pilbågar.handgjord.Borgögonmask gjord av en knuten bandana och tjocka glasögon.12Blodfläckad och sönderriven 3Slaktarrock. creature mask14Broskhandskar med handbensdesign.1550 % rabatt på en kappa som låser upp till rank 15. Glabelle Skull Lantern.
Visuell variant för ett hagelgevär Red Dead Online Halloween Pass №2 innehåll

Nytt telegramuppdrag

Från och med den 18 oktober kommer ett helt nytt telegramuppdrag med Halloween-tema att finnas tillgängligt att hämta från postkontor i Red Dead Online. Ike Skelding har hört talas om en kult som utför en rit för att väcka de döda till liv och föra tillbaka deras avlidne profet till andra sidan. Undersök rykten genom att slutföra det nya Hardcore-telegramuppdraget i Falska förhoppningar och profetiortillgänglig om två veckor, 18 oktober.

Dessutom, när det här nya uppdraget är tillgängligt kommer vinsterna från det att tredubblas i guldtackor, RDO$ och XP fram till den 31 oktober.

Septemberbonusar i Red Dead Online

Tredubbla intäkter i Call to Arms Halloween Survivals

Mörkret sänker sig över olika städer i Red Dead Online, ta till vapen för att försvara folket mot vågor av fiender, frenetiska djur och det hemska spöktåget i överlevnads Halloween Call to Arms för att vinna tredubbla RDO$ och XP hela oktober månad.

Dessutom finns tre nya kartor tillgängliga, den oljefält, Limpany och den Saint-Denis kyrkogård

Att delta :
Satchel → Dokument → Telegram → Call to Arms – Halloween

Tredubbla intäkter på halloween-rubrikserien

Konfrontationslägen Rädd för mörkret et nattskräck är tillbaka i Red Dead Online, delta i den speciella Halloween-serien för att tjäna tredubbla belöningar under hela oktober.

Rädd för mörkret är ett skrämmande showdown-läge som ställer nattens rovdjur med övermänsklig kraft och snabbhet mot bara dödliga jägare. Emellertid är Night Predators krafter nära knutna till skallmaskerna som är utspridda över kartan. Ju fler masker jägarna samlar desto starkare blir deras vapen och desto svagare blir nattens rovdjur.

nattskräckfyra lag måste ta så många dödar som möjligt och överleva en obeveklig våg av odöda.

Att delta :
Interaktionsmeny → Snabbkoppling → Utvalda serier

Dubbla intäkter i vissa blodpengaraktiviteter

Med halloween kommer blodet att flöda mycket, speciellt i Bluewater-kontraktet och i uppdraget med smaragdmöjligheten som båda erbjuder dubbla vinster i guldtackor, RDO$ och XP.

Att delta :
Gå med i en Blood Money-kontakt i orange på kartan

Veckobonus

Från 4 till 10 oktober:Aktivitet i den utvalda serien: nattskräckVinn ett spel i veckans utvalda serie för att få en skattkarta norr om Tumbleweed Slutför ett Blood Price-kontrakt för att få 60 Splithead Rifle-ammunition Komplettera en Blood Price-möjlighet att få 30 explosiv ammunition för pumphagelgevären.Från 11 till 17 oktober :Aktivitet i den utvalda serien: Rädd för mörkretVinn ett spel i veckans utvalda serie för att få en skattkarta. Slutför uppdraget mellan kärlek och ära i Red Dead Online-historik för att få ett erbjudande på 50 % rabatt på en lägerhund. Slutför uppdraget Döda dem till det sista för att få ett erbjudande på 50 % rabatt på den uppgraderade kameran.Från 18 till 24 oktober:Aktivitet i den utvalda serien: nattskräckVinn en match i Halloween Featured Series för att få en skattkarta. Sälj ett prov till Harriet för att få en specifik nyans på Carver Pants. Skapa en kappa i Gus’ butik för att få en Chestnut & Horse Sadel. Plum MartinvilleFrån 25 till 31 oktober:Aktivitet i den utvalda serien: Rädd för mörkretVinn ett spel i veckans utvalda serie för att få en skattkarta. Slutför den utvalda serien medan du är i en stående fest för att få en Martinville Maple & Gold-sadel. Tävla i en Halloween Call to Arms Survival för att få en specifik nyans på Carver byxor.

Ytterligare bonusar

Olika ytterligare bonusar är tillgängliga för cowboys under hela månaden, belöningar kommer att levereras inom 72 timmar.

Bounty Hunter Manhunt Exploration Mode Event (Inte Missions) Erbjuder Double Gold Bar, RDO£ och XP denna månad. Logga in på Red Dead Online varje vecka för att få en kraftfull hälsokur varje gång. Delta i minst en Call to Arms Survival inom månaden för att få 4 vapenoljor. Spela Red Dead Online Halloween Week (25-31 oktober) för att få mat och 25 kapitalkuponger.

September Försäljning i Red Dead Online

Här är kampanjerna för den här oktober månad, dra i synnerhet fördel av 25 % rabatt på halloweenmasker i Madame Nazars butik. Dessutom är alternativen för röda manar och hästsvans gratis för alla hästar, och du kan njuta av 50 % rabatt på hårklippningar, barnsjukdomar och smink, samt anpassning av jaktkniv

Kasta och närstridsvapen

-50 %

hagelgevär ammunition

-40 %

Godis och choklad

-50 %

“Yl” Interaktion

-40 %

Cheval American Paint

-40 %

Diagram

-35 %

Revolver

-30 %

Masque d’halloween

-30 %

Oktober Community Outfit

Som varje månad i Red Dead Online sedan början av året lyfts en outfit som en medlem i communityn föreställts fram, för att återskapa denna outfit måste du hämta kläderna gratis hos en skräddare. För denna oktober månad är det denna naturalistiska outfit som är tänkt av användaren Rayburn-Rudolph.

Chapeau CutterMönstrad bandanaTraditionell västSkjorta med ostrukturerad krage (manligt kön) / Chemise Winford (kvinnligt kön)Gants AveryPantalon LightfootGunslinger hölsterbälteGriffith LeggingsSkogshuggarstövlarÉperons Gerden de luxe

Prime Gaming-fördelar

Här är Red Dead Online Prime Gaming-förmånerna för oktober månad, dessa förmåner är endast för personer med ett Amazon Prime-medlemskap som är kopplat till deras Rockstar Games Social Club-konto (länkar här)

Red Dead Online-spelare som loggar in i spelet före den 2 november kommer att få 5 guldtackor, Torranca-kappan, Calhoun-stövlar och applåd-emoten.

Källa: Rockstar Games

Next Post

Lär dig hur automatiserade handelssystem fungerar

Innan du investerar i ett automatiserat handelssystem måste du förstå vad de är och hur de fungerar. Det finns flera typer av dessa program. Läs mer om dem här. Lär dig också om fördelarna med dessa program. Dessa program låter dig automatisera affärer, så att du kan fokusera på andra […]

Subscribe US Now