Mass Effect 5: Ny bild kastar fans i uppståndelse

admin

Efter att den nya Mass Effect tillkännagavs förra året var uppföljaren tyst ett tag. BioWare och EA har nu publicerat en ny bild som du kan upptäcka mycket på.

Efter att den nya Mass Effect tillkännagavs förra året var uppföljaren tyst ett tag. BioWare och EA har nu publicerat en ny bild som du kan upptäcka mycket på.

En av teorierna kring Mass Effect 5 säger att den nya delen Mass Effect: Andromeda och originaltrilogin kommer att smälta samman: 600 år efter slutet av Mass Effect 3 kan Liara och några välkända karaktärer från trilogin fortfarande vara vid liv och – som alltid – träffa Andromeda-teamet. Vi såg redan Liara själv i tillkännagivandeteasern i slutet av 2020 .

Har du inte tittat ännu? Här är den första teasern för Mass Effect 5:

Vad ser du i den nya bilden av Mass Effect 5?

BioWare och EA har nu publicerat ett nytt konstverk för nästa Mass Effect-del på Twitter. Ta en titt – och zooma in för att hitta några detaljer!

På Reddit och Twitter är fansen redan i färd med att zooma in djupt i ArtWork för att fiska fram lite information om Mass Effect 5. Det påpekades flera gånger i en Reddit-tråd att själva den stora kratern påminner om ögat från en geth . Dessutom finns det ett lik i södra änden av kratern, som sett uppifrån också kan vara en geth (källa: Reddit).

Rymdskeppet med inskriptionen "SFX" och fyra personer som verkar ha lämnat det för att se kratern kan förstås också ses tydligt. Namnet på skeppet är särskilt slående: "SFX" var namnet på det ursprungliga projektet under utveckling, som senare döptes om till Mass Effect (källa: Reddit). Lite påskägg?

Men vilka är de fyra personerna som lämnar rymdskeppet? Den bredaste personen är nästan säkert en krogan. De två främre figurerna kan vara människor eller människoliknande varelser, och den bakersta personen bredvid krogan påminner vagt om en turian – genom den breda formen på dess axlar.

Förresten: Som du säkert vet kan krogan såväl som asari ibland leva i mer än 1000 år , varför det inte skulle vara omöjligt att Liara fortfarande är mycket vid liv i tiden för Mass Effect: Andromeda. Grunt från trilogin skulle också kunna återkomma, medan turianer och quaarians vanligtvis lever för att vara runt 200 år gamla – så en återkomst av dessa karaktärer från trilogin är mycket osannolik.

Varför ser själva den enorma kratern ut som det gigantiska huvudet på en geth? Och vilka är människorna bredvid fartyget? Kan det verkligen vara Grunt och Liara ? Många frågor om Mass Effect 5 är fortfarande obesvarade, men vem vet – kanske kommer du att upptäcka några hemligheter i konstverket?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Ryssland ändrar lagar för digital rubel, medan centralbanken funderar på 2022 prototyp

Ryska lagstiftare kommer enligt uppgift att börja arbeta med de juridiska justeringar som behövs för att implementera den digitala rubelplanen som är planerad till början av 2022.

På tisdagen sa Elvira Nabiullina, guvernör för Rysslands centralbank, att landet kommer att ha en prototyp av sin digitala rubelplattform klar i början av 2022 och kommer att rulla ut den för provanvändning nästa år innan det fattar ett slutgiltigt beslut om huruvida den ska släppas eller inte. sin egen digitala valuta, enligt en Reuters- rapport .

Samtidigt ska ryska lagstiftare enligt uppgift börja arbeta med de juridiska justeringar som behövs för att implementera den digitala rubelplanen för att tillgodose den digitala valutan. Enligt Izvestia uppgav chefen för den statliga dumans kommitté för finansmarknaden, Anatoly Aksakov, att dessa lagliga ändringar skulle börja så snart som en prövning av centralbankens digitala valuta (CBDC) har genomförts.

Minst åtta federala lagar och fem koder, inklusive civillagen, skattelagstiftningen, budgetlagen, strafflagen och förvaltningslagen, måste ändras för att den digitala rubeln ska träda i kraft. De nya reglerna kommer att behandla flera teman, såsom Central Bank of Russias (CBR) befogenhet att etablera cirkulation för den nya valutan, dess acceptans som betalningsmedel och så vidare, noterade rapporten.

Rättegången kommer att genomföras i flera steg enligt rapporten. Under det första steget kommer CBR att tillhandahålla digital valuta. Storleken på pilotprojektets nätverk kommer att skalas upp, till att börja med 12 banker.

CBR etablerade en grupp finansiella företag för att granska dess CBDC, enligt tidigare rapporter. Men enligt de senaste rapporterna kommer banksystemets räckvidd att utökas ytterligare.

Deltagande banker inkluderar Rysslands storbanker, såsom statsstödda Sberbank och VTB, samt mäktiga privata banker som Tinkoff Bank. Bank of Moscow, Transneftbank, Gazprombank, Promsvyazbank, Rosbank, Ak Bars Bank, Dom.RF, SKB-Bank, TKB och Soyuz bank är bland bankerna som har anmält sig till digital rubels pilotprogram.

Rysslands centralbank tillkännagav sin CBDC-strategi i slutet av 2020 . I januari kritiserade Association of Russian Banks projektet och angav att vilken som helst av Bank of Russias föreslagna modeller kan innebära flera cybersäkerhets- och bedrägerierisker .

Som svar på den växande användningen av Bitcoin ( BTC ) och minskande användning av kontanter har flera centralbanker över hela världen undersökt möjligheten att ge ut CBDC. Dessa inkluderar bland annat Europeiska centralbanken och People's Bank of China .

Subscribe US Now