Smartwatch för mindre än 10 euro: Kina tillverkare lockar med vansinnigt pris

admin

Billigare än pizza: Om du alltid har haft en smartklocka men inte velat gräva djupt i fickan kan du köpa den nu. Tack vare rabattkoden är den funktionsrika klockan från en kinesisk tillverkare tillgänglig för mindre än 10 euro. Men köparna måste göra några kompromisser.

Billigare än pizza: Om du alltid har haft en smartklocka men inte velat gräva djupt i fickan kan du slå till nu. Tack vare rabattkoden är den funktionsrika klockan från en kinesisk tillverkare tillgänglig för mindre än 10 euro. Men köparna måste göra några kompromisser.

Smartklockor från kända tillverkare som Apple eller Samsung kostar flera hundra euro. Aukey LS02 kan inte hålla jämna steg med utbudet av funktioner hos en Apple Watch eller Galaxy Watch. Men smartklockan kostar bara en bråkdel.

Aukey erbjuder Smartwatch för 9,99 euro

För smutsbilliga 9,99 euro (se hos Aukey) kan intresserade köpa smartklockan nu. Detta möjliggörs av rabattkoden "TS40LS02", som måste anges under betalningsprocessen . Detta sänker priset från ordinarie 49,99 euro till under 10 euro. Vi testade det – det fungerar.

Fraktkostnader behöver inte betalas och kan bland annat betalas via PayPal, Visa och Mastercard, Google eller Apple Pay . Aukey annonserar också med ett snabbt sinne från Tyskland och gratis returer inom 30 dagar.

Vad du bör veta innan du köper en smartklocka förklaras i videon :

Aukey LS02: Mer träningsspårare än smartklocka

Naturligtvis måste köpare av Aukey LS02 leva med vissa nackdelar som inte finns i dyrare smartklockor – till ett pris på mindre än 10 euro bör detta inte komma som en överraskning. När det gäller funktionalitet kan Smartwatch mer jämföras med en utborrad fitnesstracker à la Xiaomi Mi Band . Det betyder framför allt: inspelning av sportaktiviteter (totalt 12), visning av meddelanden eller sömnspårning. Allt presenteras snyggt grafiskt i Aukey-appen. Det är dock inte möjligt att installera appar från tredje part.

Trots allt: 1,4-tumsskärmen har en upplösning på 320 x 320 pixlar, stänkskydd enligt IP68 är integrerat och det finns Bluetooth 5.0 för anslutning till mobiltelefonen. Både Android-smarttelefoner (från Android 4.4) och iPhone (från iOS 8.0) är kompatibla. Aukey lovar till och med att styra musikspellistan på handleden.

För mindre än 10 euro kan du unna dig det – och om du inte gillar det, antingen skicka tillbaka det eller ge det till dina släktingar i en billig julklapp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Dogecoin hoppar 44% på en dag när handlare roterar Shiba Inu-vinster till DOGE

DOGE-prisuppgången dök upp efter att Shiba Inu kort vänt Dogecoin för att bli den nionde största kryptovalutan efter börsvärde.

Dogecoin ( DOGE ) sköt i höjden den 28 oktober mitt i massiva kapitalrotationer från sin främsta meme-myntkonkurrents marknad, Shiba Inu (SHIB).

Noterbart steg DOGE:s pris med lite över 44% för att nå sitt högsta inom dagen på $0,3449. Dess vinster visade sig i kontrast till SHIB:s förluster under samma period. Å andra sidan sjönk den så kallade " Dogecoin-mördaren " nästan 28 % för att logga en intradagslåg på runt $0,000057; samma timme tryckte DOGE sin dagliga topp.

SHIB/USD vs. DOGE/USD dagsprisdiagram som noterar omvänd korrelation. Källa: TradingView

Det plötsliga prisuppgången pressade också DOGE:s börsvärde till över 40 miljarder dollar, en styrka som Shiba Inu uppnått timmar tidigare, med de två kryptovalutorna som nu kämpar om den nionde platsen efter börsvärde.

Handlare började strömma in på Dogecoin-marknaderna timmar efter att Elon Musk, vd för Tesla och SpaceX, postade en ny tweet om meme-krypteringsvalutan.

Musks tidigare stödjande tweets fick DOGE att klättra med mer än 1 500 % under de första fem månaderna av 2022 .

Lång DOGE, kort SHIB

Shiba Inu ökade exponentiellt på väg in i fjärde kvartalet , och steg med cirka 1 200 % i oktober på grund av hopp om att det skulle få en notering på Robinhood, en USA-baserad handelsapp utan avgift, och dess intåg i de framväxande decentraliserade finanssektorerna och icke-fungibla tokensektorer med nya produktlanseringar .

Ändå Shib s överljuds bull run har också gjort det övervärderad, baserat på några nyckeltal, särskilt RSI. Således verkar det som om spot- och derivathandlare har beslutat att säkra och/eller rotera sina vinster.

Su Zhu, medgrundare, VD och informationschef för fondförvaltningsföretaget Three Arrows Capital, noterade tidigare på torsdagen att handlare roterade sina lätt-till-korta Shiba Inu eviga swapvinster – när SHIB toppade på $0,00008854 – till Dogecoin perpetual marknadsföra.

Den tidigare Deutsche Bank-handlaren föreslog att DOGE kan rally mot $0,88 nästa om handlare skulle rotera vinster från SHIB till Dogecoin.

Runt 20,8 miljoner dollar DOGE rekt

Dogecoins prisrörelser fångade också derivathandlare på osäkerhet då de förlorade cirka 20,8 miljoner dollar i totala likvidationer under de senaste 24 timmarna. Omkring 18,17 miljoner dollar värda av dessa likvidationer uppstod ur hävstångslånga satsningar efter att DOGEs pris sjönk till sin lägsta veckovisa på 0,2179 dollar på onsdagen.

Däremot såg den pågående 12-timmarsperioden att björnar tog fler förluster än tjurar, med 8,9 miljoner dollar i baisseartade Dogecoin-spel som likviderades mot 5,22 miljoner dollar värda haussesatsningar om samma token.

DOGE totala likvidationer över alla börser. Källa: Bybt

På det stora hela hade dock Dogecoin-handlare majoriteten under de föregående 24 timmarna, med FTX- och OKEx-användare som visade sig vara exceptionellt hausseartade, med 58 % respektive 77 % av deras nettopositioner skeva långa.

En plötslig baisseartad vändning på Shiba Inu-marknaden ledde också till SHIB-likvidationer värda 31,41 miljoner dollar, den tredje högsta bland alla kryptovalutor under de senaste 24 timmarna.

Relaterat: Shiba Inu riskerar att sjunka med SHIB:s prisrally på 574 % i oktober nära utmattning

PostyXBT, en oberoende marknadsanalytiker, varnade för överdriven hävstång på både SHIB- och DOGE-marknaderna.

"Spela på plats och inte utnyttja", sa han och tillade, "Volatiliteten kan ganska lätt utplånas innan ett stort steg i avsedd riktning."

De åsikter och åsikter som uttrycks här är enbart författarens och återspeglar inte nödvändigtvis åsikterna från Cointelegraph.com. Varje investerings- och handelsrörelse innebär risk, du bör göra din egen forskning när du fattar ett beslut.

Subscribe US Now