Huawei tar två Android-telefoner och en speciell smartklocka till Tyskland

admin

Huawei har ännu inte gett upp på den tyska marknaden. Två smartphones som redan har presenterats i Kina kommer nu även ut på marknaden här. Vi erbjuder även en smartklocka som är speciellt riktad till löpare. Med smartphones får man dock acceptera flera nackdelar, medan klockan kan vara höjdpunkten.

Huawei har ännu inte gett upp på den tyska marknaden. Två smartphones som redan har presenterats i Kina kommer nu även ut på marknaden här. Vi erbjuder även en smartklocka som är speciellt riktad till löpare. Med smartphones får man dock acceptera flera nackdelar, medan klockan kan vara höjdpunkten.

Huawei P50 Pro: Äldre smartphones för Tyskland

Ingen av produkterna som Huawei annonserade för Tyskland är nya. Både Huawei P50 Pro och P50 Pocket smartphones och Watch GT Runner smartwatch har redan presenterats i Kina. P50 Pro även i juli 2021. Det är i grunden en "gammal" modell. Men på grund av bristen på komponenter och de kända problemen var det inte möjligt att starta tidigare och försöker nu igen i Tyskland .

Huawei P50 Pro är den klassiska avancerade smartphonen med fokus på kameran. Den har en 6,6-tums 120Hz OLED-skärm och drivs av Qualcomms Snapdragon 888. Det är en speciell 4G-version som bara Huawei använder. Du kan inte få 5G-chips på grund av amerikanska sanktioner och du måste gå den vägen. I en high-end smartphone är detta såklart bittert, eftersom mobiltelefonen inte är framtidssäker med den.

True Chroma på 50 MP garanterar imponerande bilder. Detta gäller både dag- och nattinspelningar. En monokrom sensor är också installerad igen, med vilken du kan ta riktiga svartvita bilder som inte skapats av färgade bilder. Smarttelefonen är vattentät och har ett 4 360 mAh batteri som snabbt kan laddas med 66 watt via kabel och 50 watt trådlöst. Operativsystemet är Android med EMUI 12. Du hittar alla andra tekniska detaljer i den här artikeln.

Huawei P50 Pro kommer att släppas i Tyskland den 26 januari 2022 till ett pris av 1 199 euro . Alla som beställer mellan 26 januari och 13 februari 2022 får Huawei FreeBuds Pro i Silver Frost gratis.

Huawei P50 Pocket: Den hopfällbara telefonen är mycket mer uppdaterad

Medan Huawei P50 Pro i princip redan är föråldrad, introducerades Huawei P50 Pocket precis som en hopfällbar mobiltelefon och kommer till Tyskland ganska snabbt. Men återigen, du får i princip något föråldrad hårdvara med Snapdragon 888 och ett 4G-modem . Det finns inget mer i det. Vikmekanismen är intressant, eftersom den fungerar mycket bättre än Samsungs. Mobiltelefonen kan stängas helt och lämnar ingen lucka. Operativsystemet är Android med EMUI 12. Du hittar alla tekniska detaljer i den här artikeln.

Huawei P50 Pocket kommer också att dyka upp i Tyskland den 26 januari 2022. Till en början är det dock bara "Premium Gold"-versionen som startar för 1 599 euro. Den vita versionen följer i slutet av februari för 1 299 euro. Samma åtgärd körs också som med Huawei P50 Pro.

Huawei Watch GT Runner: En smartklocka för löpare

Huawei vill fokusera på speciella användningsområden för sina smartklockor i framtiden. Så här kom Watch GT Runner till. Denna klocka är riktad till löpare. Huawei har därför ägnat särskild uppmärksamhet åt vissa egenskaper. GPS-positionen bestäms extremt snabbt, så du behöver inte vänta i evigheter innan du kan börja springa. Det finns ett speciellt löpprogram . Detta är särskilt användbart för personer som behöver lite motivation för att börja springa. I grund och botten har du en tränare på handleden.

Givetvis erbjuder Huawei Watch GT Runner alla bekvämligheter som en vanlig smartklocka. Detta inkluderar en körtid på upp till 14 dagar, en stor 1,43-tums AMOLED-skärm som är lätt att läsa utomhus, många sensorer som till exempel övervakar pulsen och givetvis ett vattentätt hölje så att du även kan simma med det. . Det finns även två färger tillgängliga, klassisk svart och iögonfallande grå/neongult. Klockan är kompatibel med både Android-smartphones och iPhones.

Huawei Watch GT Runner kommer också att släppas den 26 januari 2022. Priset är 299 euro . De som slår direkt får Huawei FreeBuds 4i i Silver Frost gratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Kan DeFi och CeFi samexistera? Tre takeaways från expertpanelen

Utbildning, transparens och tillgång var nyckelteman som diskuterades av experter från hela kryptoindustrin under en debatt om huruvida CeFi och DeFi kan samexistera.

Eftersom prisåtgärder förbryllar marknadsgaranter och handlare, nådde experter inom kryptoindustrin en överenskommelse om flera viktiga punkter förra veckan. I synnerhet kan centraliserad finansiering (CeFi) och decentraliserad finansiering (DeFi) samexistera, och en "blandning" av finansiella produkter och tjänster kommer att vara tillgängliga för användare i framtiden.

Den 21 januari modererade Cointelegraph paneldiskussionen, "Kan CeFi och DeFi samexistera?" för Global Blockchain Business Council. I videon hasar paneldeltagarna fram frågor relaterade till adoption, banking till unbanked och om innovation innebär störningar av traditionella finansiella tjänster.

Framträdande punkter inkluderade behovet av större utbildning och transparens i kryptovalutaområdet, medan finansiell inkludering kunde nås tack vare smidiga onboardingtekniker och tydlig reglering. Populära blockkedjor som Solana och Bitcoin Lightning Network dök upp såväl som DeFi-protokoll inklusive Uniswap.

När det gäller utbildning, kommenterade Mary Beth Buchanan, president, Americas och chefsjurist för kryptorisk och intelligens fMerkle Science:

"Många människor betjänas inte i traditionell ekonomi. Vinnaren i disruptionsloppet kommer att vara projektet som har förmågan att nå de i samhället som för närvarande inte har tillgång till DeFi, och det måste finnas utbildning.”

Ambre Soubiran, VD för digitala tillgångsdataleverantören Kaiko, höll med om att lösningen för att bredda DeFis räckvidd är genom "utbildning, introduktion och att känna till riskerna. Människor vill ha den enkla möjligheten att återställa ett lösenord i motsats till att komma ihåg 24 ord."

Daniel Peled, grundare och VD för public blockchain Orbs, brinner för att föra finansiell integration till "de två miljarder människor runt om i världen", men "branschen är tidig." Han upprepade Soubirans poäng att "många människor inte har tillgång till DeFi-applikationer; produkterna är komplicerade och tekniskt tunga. Folk vet fortfarande inte hur de ska säkra sina pengar på ett säkert sätt."

Men för Peled handlar det om mer än att bara utbilda människor, det handlar om att tillhandahålla lika villkor där alla följer samma regler:

"Det finns enorma kvantitativa lättnader och 70 % av alla pengar i världen har tryckts under de senaste två åren. De unga har inte befintliga knappa tillgångar som fastigheter, aktier eller guld; och de är inte ackrediterade investerare som kan komma in på möjligheter i ett tidigt skede. Det är de (de unga) som anammar DeFi eftersom de ser möjligheterna jämfört med andra alternativ.”

I slutändan försökte skapandet av Bitcoin (BTC) åtgärda sådana problem. Som den första framgångsrika separationen av pengar från staten har den en tydlig emissionstakt som gör det monetära nätverket mer transparent och jämlikt för deltagarna.

Michael Moro, VD för den digitala valutamäklaren Genesis Global, delade Peleds syn på demografi:

"Folk i väst är mest engagerade i olika DeFi-protokoll. Användargränssnittet och upplevelsen är inte bra eftersom du måste vara ganska tekniskt kunnig för att kunna samarbeta direkt med Defi idag. Det måste i allmänhet bli mycket lättare för folk att engagera sig."

I slutändan kom panelen så småningom överens om att en kombination av utbildning och onboarding kommer att bana väg för större ekonomisk integration.

Relaterat: DeFi vs. CeFi: Jämföra decentraliserad med centraliserad ekonomi

Reglering står högt på agendan 2022. Men det borde antända mer tillväxt i utrymmet, för "så länge på- och avfarterna är reglerade kommer det att finnas mycket mer frihet", fortsatte Moro.

Soubiran delade en liknande syn på onramps: "Det finns en möjlighet för de befintliga institutionerna att utnyttja blockkedjeteknologin och den underliggande infrastrukturen för att kunna tillhandahålla samma tjänster som de tillhandahåller idag."

När det gäller framtiden för DeFi- och CeFi-området hade Nicolas Bertrand, tidigare chef för derivatmarknader och råvaror på Borsa Italiana, sista ordet. På frågan om huruvida innovationsnivån kunde störa traditionella cefi-tjänster, svarade han: "Definitivt." Han fortsatte med att säga, "vad hände med telegrafen efter datorernas tillkomst?"

Subscribe US Now