Witch Doctor Build in Diablo 3: Spirit of Arachyr

admin

För säsong 25 har Witch Doctor's Arachyr Set i Diablo 3 blivit grundligt omdesignat. Det låter dig nu befalla en gigantisk spindel. Vi har sammanfattat alla nödvändiga färdigheter och föremål åt dig.

För säsong 25 har Witch Doctor's Arachyr Set i Diablo 3 gjorts om ordentligt. Det låter dig nu befalla en gigantisk spindel. Vi har sammanfattat alla nödvändiga färdigheter och föremål åt dig.

Spirit of Arachyr- setet har inte varit en av de mest populära Witch Doctor-byggena i Diablo 3 tidigare eftersom de andra alternativen var betydligt mer kraftfulla. Anledning nog för utvecklingsteamet att ge uppsättningen en allmän översyn. I den nuvarande versionen är uppsättningen nu ett av de bästa alternativen för häxdoktorer.

Spirit of Arachyr: Utrustning

Huvud Arachyrs ansikte axlar Arachyrs täckande kropp Arachyrs bröstskydd händer Arachyrs klor handleder Lakumbas prydnad höft Brood of Araneae ben djupa Wühler fötter Arachyrs violators Vänsterhandsgrepp av Spindeldrottningen Höger Hand Shukranis Triumf amulett ed Äventyraren Ring Vinden Rose Ring Ring of the Void

Eftersom du bara bär fem av de sex delarna av Arachyr-setet, behöver du Ring of Royal Splendor. I vår version av bygget är detta aktiverat i Kanai's Cube.

Spirit of Arachyr: Kanai's Cube

Vapen : Raging Rage Armor : Jeram's Mask Smycken : Ring of Royal Splendor

Spirit of Arachyr: Gems

Du placerar dessa tre legendariska ädelstenar i din amulett och dina två ringar:

Styrka av enkelhet Executor Korruption av fångarna

På grund av säsongens tema är din hjälm och ditt vänstra vapen redan täckta med en själsflisa. Så du har bara plats för ädelstenar i dina ben och rustningar. Tills du har hittat en passande själsskärva kan du dock även använda en diamant eller rubin i din hjälm.

Pansar / ben : topas

Spirit of Arachyr: Förmågor

Diablo 3 Hexendoktor Arachyr Fähigkeiten

Runsten hoppa spindlar för skicklighet lik spindlar gör det lättare för dig att rikta attacker av din spindel följeslagare specifikt på fiender. Alternativt kan du också ge dig ut i strid med änkemakarrunan. I det här fallet är den totala skadan högre, men du har mindre direkt kontroll över dina följeslagare.

Säsong 25 Soul Shards

Under säsong 25 kommer din utrustning att förbättras av kraftfulla själsfragment. Dessa försvinner efter säsongens slut och bör då ersättas med smaragder och topaser . Så tänk på att bygget kommer att vara lite svagare totalt sett efter säsongens slut.

Vapen : sediment av lögner

Huvud : Shard of Terror

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Necromancer Build in Diablo 3: Rathma's Bones

Rathmas ben är det bästa setet för necromancer i säsong 25 av Diablo 3. Vi visar dig exakt de färdigheter och föremål som du behöver för bygget.

Subscribe US Now