Nästa PS5-hit? PSN-läcka avslöjar det mystiska Matrix-spelet

admin

Verkliga nästa generations spel är för närvarande fortfarande en bristvara på PlayStation 5. Men ett nytt matrisspel för Sony-konsolen kan snart dyka upp – det visar åtminstone en ny PSN-läcka. Timingen kunde knappast vara bättre, för fortsättningen på filmserien börjar på bio om bara några veckor.

Verkliga nästa generations spel är för närvarande fortfarande en bristvara på PlayStation 5. Men ett nytt matrisspel för Sony-konsolen kan snart dyka upp – det visar åtminstone en ny PSN-läcka. Timingen kunde knappast vara bättre, för fortsättningen på filmserien börjar på bio om bara några veckor.

Matrix Awakens: PSN-läckan visar den första grafiken av ett potentiellt nästa generations spel

Returnal, Demon's Souls, Astro's Playroom, Ratchet och Clank: Rift Apart – även om PlayStation 5 har funnits på marknaden i över ett år, finns det fortfarande relativt få spel för nästa generations konsol som erbjuder de nya funktionerna och tekniska kapaciteterna full nytta av det.

En PSN-läcka visar dock att det snart kan finnas ett annat spel som de få PS5-ägarna kan se fram emot: Matrix Awakens . Än så länge är ingenting känt om spelet, bara grafiken som visas har hittat sin väg till internet.

Matrix väcker PSN-läcka

Bokstäverna på bilden visar också att Matrix Awakens kommer att förlita sig på den nya Unreal Engine 5 som teknisk understruktur . Detta borde göra det mystiska spelet till ett av de första spelen som använder den nya motorn från Epic Games.

Den fjärde Matrix-filmen börjar på bio den 23 december 2022. Om du inte kan vänta längre bör du ta en titt på trailern:

Nytt Matrix-spel för PS5? Fans gör antaganden

Huruvida den nya Matrix-titeln är ett komplett spel eller om utvecklarna bara släpper en liten teaser för att marknadsföra filmen kan ännu inte sägas. Undertiteln "An Unreal 5 Experience" antyder dock att det kommer att handla mer om det senare.

Ett releasedatum är ännu inte känt. Det är också fortfarande oklart om Matrix Awakens kommer att dyka upp exklusivt för PS5, eller även för Xbox-serien och PC:n.

På nätet gör vissa användare första gissningar vad spelet kan handla om och delar sina förhoppningar och önskemål med andra fans:

Reddit-användaren cybergatuno: "The Matrix Resurrections kan också presenteras vid Game Awards. Jag skulle inte bli förvånad om Keanu dyker upp på scenen. Att tillkännage denna gratis "Matrix Awakens"-upplevelse samtidigt och marknadsföra både filmen och motorn skulle vara bra marknadsföring skulle jag säga. Ännu en vecka. " Reddit-användare scopeadope: " En kort VR-upplevelse, om alls. Jag önskar att vi fick ett AAA-berättande rollspel när det kommer en ny film." Reddit-användare -SZCMAWO: "Jag hoppas att de också kommer att ge ut Path of Neo igen. Spelet var fantastiskt."

Källa: Reddit

De flesta spelare antar att Matrix Awakens bara är en gratis teaser som är tänkt att marknadsföra den nya filmen. Vi är definitivt nyfikna på att se vad spelet egentligen handlar om och kommer att hålla dig uppdaterad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Fotboll idag: Borussia Dortmund - FC Bayern München - sänds på TV och stream

Ikväll, lördagen den 4 december, blir det den stora och efterlängtade duellen i Bundesliga. Borussia Dortmund och FC Bayern München möts den 14 matchdagen. Var är sändningen, vilken sändare visar fotbollsmatchen idag och när börjar den?

Subscribe US Now