CoD: Warzone – Ny trailer överens om säsong 1

admin

På en dag kommer äntligen det som CoD-gemenskapen har väntat på månader att hända. Warzone får en ny karta med Vanguard-integrationen. Givetvis finns det också en ny säsong tillsammans med Stillahavsön. Activision har nu presenterat vad du kan förvänta dig där med en färdplan.

På en dag kommer äntligen det som CoD-gemenskapen har väntat på i månader att hända. Warzone får en ny karta med Vanguard-integrationen. Givetvis finns det också en ny säsong tillsammans med Stillahavsön. Activision har nu presenterat vad du kan förvänta dig där med en färdplan.

Warzone Pacific säsong 1 färdplan

Call of Duty: Warzone kommer snart att säga hejdå till Verdansk för gott. Den nya kartan heter "Caldera" och finns redan i startgroparna. Om du äger Call of Duty: Vanguard kan du åka till ön i Stilla havet en dag i förväg.

Warzone Pacific starttider:

Med Vanguard: 8 december, 18:00. Utan Vanguard: 9 december, 18:00.

Med Pacific-uppdateringen startar samtidigt en ny säsong, vilket innebär nya operatörer, nya vapen och ett Battle Pass för Warzone och Vanguard. Obs: Innan det börjar den 8 december kommer servrarna att stängas av klockan 06:00 samma dag, så du kommer inte att kunna spela på hela dagen.

Nytt innehåll för Warzone Pacific med säsong 1

Ny karta, nya operatörer, nya vapen och mycket mer innehåll kommer att leta sig in i Warzone under den första säsongen. Utöver den nya kartan kommer Rebirth Island fortfarande att vara tillgänglig för dig. I början av säsongen kommer det att finnas ett nytt läge med Vanguard Royale , där dina laddningar endast får bestå av Vanguard-innehållet. Detsamma gäller det andra nya läget, Vanguard Resurgence , som också tar med sig den populära respawn-mekaniken till Caldera.

Annat nytt innehåll:

3 nya operatörer 5 nya vapen Cooper Carbine (assault rifle, Battle Pass: nivå 15) Gorenko Anti-Tank Rifle (prickskyttegevär, Battle Pass: nivå 31) Sawtooth (närstridsvapen, Battle Pass: nivå 37) Katana (närstridsvapen, säsong progression) Welgun (maskinpistol, säsongens gång) Nya kontrakt Nya offentliga evenemang Nya Gulag: Om du vinner tar du med dig Gulag-utrustningen på slagfältet. Ricochet anti-cheat system grafisk uppdatering med konvertering till Vanguard motor

En annan intressant innovation är stridsflygplanen som kommer att finnas på Caldera. Du kommer dock inte att tvingas sitta i sittbrunnen, eftersom det kommer att finnas luftvärnskanoner på kartan. Du kan förundras över hur det hela ser ut i den senaste trailern.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Crypto City: Guide till Austin

Denna Crypto City-guide tittar på Austins kryptokultur, stadens mest anmärkningsvärda projekt och människor, dess finansiella infrastruktur, vilken återförsäljare som accepterar krypto och där du kan hitta blockchain-utbildningskurser och det finns till och med de saftiga detaljerna i en berömd kontrovers. Allt är större i Texas, inklusive dess entusiasm för krypto.

Snabba fakta

Stad: Austin

Land: USA

Befolkning: 974 000

Grundat: 1839

Språk: engelska

Huvudstaden i den största staten i det sammanhängande USA, Austin är känt som ett livemusikmecka, med festivaler som lockar tusentals människor från hela världen varje år, inklusive Austin City Limits och South by Southwest. Staden i Texas är en unik blandning av liberala och konservativa värderingar, men på många sätt fungerar den fortfarande under det gamla mottot att hålla Austin konstig, med University of Texas i Austin hem för en mångsidig studentkår och det populära fotbollslaget Texas Longhorns.

Långt innan det blev ett nav för stora teknikföretag som fick det smeknamnet Silicon Hills, lockade Austin nybyggare från Mexiko och USA runt tiden när Texas blev en självständig nation 1836. Texas har stått under tre flaggor med Austin som huvudstad: Republiken Texas, konfederationen och USA. Även om staden till stor del var centrerad kring huvudstadsbyggnaden som stod färdig 1888, blev den senare känd för många som en collegestad. Under några år var University of Texas i Austin det största universitetet i landet genom registrering.

Austin och det omgivande området har också varit inspelningsplatsen för ett antal kända filmer, inklusive Death Proof från regissören Quentin Tarantino, Dazed and Confused Matthew McConaugheys första filmroll och många andra. Även om staden en gång drog, och fortfarande drar, många svältande konstnärer som fullföljer sina passioner, har intresset från stora företag och deras rika chefer börjat driva många infödda och nybörjare ut från området på grund av stigande hyror och bostadspriser.

När befolkningen i Austin växer förblir gentrifiering och pendlingstider ett stort problem för många invånare. Huvudvägen, Interstate 35, som skiljer centrum från det nyligen ombyggda East Austin verkar otillräckligt utformad för att ta emot det ökande antalet austiniter, med några som reser upp till 30 miles mellan sina hem och kontor. Staden står inför utmaningar inklusive brist på offentligt tillhandahållen infrastruktur för sin hemlösa befolkning, hur Austins mark kan användas och andra problem som är endemiska för resten av USA.

Austins skyline. (Källa: Pexels)

Kryptokultur

Många texaner har en inte trampa på mig när det gäller lokala, statliga och federala regeringar som berättar för dem hur de ska hantera sina affärer, sina pengar och sitt personliga liv, trots att staten bara visar en ensam stjärna på sin flagga snarare än en orm. På vissa sätt har Austinbors svar på digitala tillgångar sedan 2011 varit representativt för detta tänkesätt, med många som hoppar in i kryptorymden mer som ett alternativ till centralbanker snarare än en modefluga från teknikindustrin.

Enligt Paul Snow, en självskriven teknolog som driver Bitcoin and Cryptocurrency Meetup- gruppen i Austin och organiserar Texas Bitcoin Conference , verkar texanerna som deltar i sammankomster mest konsekvent vara oroade över landets tillstånd och banktillståndet. och finans. Snow säger att gruppen inte fokuserar på att det senaste projektet blir pumpat och dumpat, med många som håller Bitcoin, Ether och SOL, även om vissa också är förespråkare för Dogecoin och Shiba Inu.

[Vår diskussion] är i grunden en verklig bred analys av varje fråga som är antingen i kryptorymden eller tungt inom ramen för kryptorymden. Eftersom kryptoutrymmet till stor del är en utmaning för centralbanker, åtminstone i många människors medvetande, så är allt som händer inom bank och finans intressant för oss.

Snow anlände till Austin 2000 och startade Meetup-grupperna 2013, långt innan den amerikanska regeringen och Texas tillsynsmyndigheter vände sin uppmärksamhet mot kryptoföretag som är verksamma i staden. I mitten av 2022 ansökte Texas State Securities Board om utfrågningar mot kryptolåneföretaget BlockFi utöver Celsius Network för att de påstås erbjuda olicensierade värdepapper. Men lagstiftare i staten antog också lagstiftning samma år som erkänner kryptovalutor enligt kommersiell lag.

Crypto har också en supporter i form av Texas guvernör Greg Abbott , som har antytt på sociala medier att han vill att staten ska följa Wyomings exempel när det gäller att anta mer kryptovänlig lagstiftning. När Texas stormarknadskedja HEB tillkännagav i juni 2022 att de skulle installera krypto-uttagsautomater, twittrade Abbott sitt godkännande och sa att Texas kommer att vara kryptoledaren. Senator Ted Cruz har också nyligen kommit ut som en vokal kryptoförespråkare.

Austin har tidigare varit värd för SXSW Crypto Summit , Digital Assets and Securities Conference , Texas Blockchain Summit , Texas Bitcoin Conference och Bear Arms N Bitcoin- mässan. Staden förväntas också vara hemmet för den stora krypto- och blockchain-fokuserade Consensus- konferensen i juni 2022.

Texas State Capitol-byggnad i Austin. Källa: Pexels

Projekt och företag

Innan kryptovalutor och blockkedjeteknik fanns hade Austin med omnejd förutsättningar att göra det moget för möjligheter för rätt teknikföretag. Datortillverkaren Dell ligger i närliggande Round Rock, och i oktober meddelade Elon Musk att han skulle flytta biltillverkaren Teslas huvudkontor nära stadens internationella flygplats. Stora teknikföretag inklusive Facebook , Google , IBM , Oracle och Hewlett Packard har också regionala kontor i Austin.

Det finns bara så många olika nivåer där krypto bör anammas och jag tror att de kommuner som hoppar på tidigt kommer att klara sig så mycket bättre än de som drar på sig, säger Snow.

Jag vet inte om jag har mycket hopp för det på statlig nivå, men på personalnivå och utvecklingsteamnivå tror jag att Austin är ganska spännande och de kommer att klara sig bra.

När tjänstemän i Kina började slå ner på Bitcoin-gruvarbetare, flyttade många företag till Texas för dess billiga el och till synes kryptovänliga regler. Austin är hem för kryptogruvföretaget Blockcap , men andra gruvföretag, inklusive Riot Blockchain och Bitdeer Group, en utlöpare av Bitmain, har etablerat sig i närliggande Rockdale. Layer1 Technologies och Argo Blockchain byggde också gruvanläggningar i västra Texas.

Även om många kryptobörser och företag som erbjuder finansiella produkter som potentiellt faller under regleringsparaplyet av Securities and Exchange Commission eller Commodity Futures Trading Commission har huvudkontor i USA, verkar staden Austin i sig locka fler startups som arbetar med säkerhet och blockchain-teknik än med att köpa och handla polletter. Företag som Pinata , Titan och Talos har anställda baserade i staden, medan Inveniam, Factom , Multicoin Capital , Horizen Labs och andra har lokala kontor.

Shanghai Man: CZ är den rikaste kinesen med $90 miljarder, NFT-yachter och MonoX hackade
Trots den dåliga rappen kan NFT:er vara en kraft för gott
Linjer i sanden: USA:s kongress tar partipolitik till krypto
6 frågor till Lyn Alden Schwartzer från Lyn Alden Investment Strategy
28 november 2022

Finansiell infrastruktur

I februari 2014 installerades den första Robocoin Bitcoin-bankomaten i Austin på HandleBar, en bar belägen i centrum. Lanseringen av maskinen var en av de första i USA och föregick att företag som Coinsource och Bitcoin Depot placerade krypto-uttagsautomater på en mängd olika platser runt huvudstaden utöver det gradvisa accepterandet av kryptobetalningar för varor och tjänster.

(function() {window.mc4wp = window.mc4wp || {listeners: [],forms: {on: function(evt, cb) {window.mc4wp.listeners.push({event : evt,callback: cb});}}}})();

Det bästa av blockchain, varje tisdag

Prenumerera för genomtänkta utforskningar och lugn läsning från Magazine.


Genom att prenumerera godkänner du våra användarvillkor och sekretesspolicy

Var kan jag spendera krypto?

Även om kreditkort, Apple Pay och kontantbetalningar fortfarande till stor del är kung i USA, finns det många företag runt Austin som accepterar BTC, inklusive restauranger, livsmedelsbutiker och fotostudior. Stormarknadskedjan HE-Bs platser i Austin är inte värd för krypto-uttagsautomater eller accepterar betalningar i Bitcoin eller Ether ännu, men enligt Coinmap finns det ungefär 90 butiker i området som accepterar digitala tillgångar.

Öppnande av den andra bitcoin-bankomaten i austin Texas! @TexasBitcoin @Bitcoin @BitcoinNotBombs pic.twitter.com/P5mUeZOUFU

— Paul Snow (@paulsnx2) 3 mars 2014

I Austin accepterar Starbucks, Home Depot, Whole Foods och andra kryptobetalningar via tredjepartsappar. Bortsett från de stora detaljhandelskedjorna, tillåter några restauranger i centrum och Rainey Street Historic District, inklusive Mai Thai , austiniter att betala för sin mat med krypto. Men många av dessa företag har slutat under det senaste året, troligen på grund av pandemin.

Liksom Miami och New York City har Austin för närvarande sin egen CityCoin byggd på Stacks, ett nätverk med öppen källkod av decentraliserade applikationer och smarta kontrakt som använder Bitcoin blockchain som ett programmerbart baslager. Initiativet från CityCoins har fått offentligt stöd från både borgmästare i Miami och NYC för sina respektive tokens, men Austins borgmästare Steve Adler har ännu inte godkänt ett digitalt mynt för Texas huvudstad.

Retweeta detta om du tycker att @MayorAdler borde välkomna CityCoins till Austin, TX. https://t.co/tI5Ped83Ky

— CityCoins (@mineCityCoins) 12 november 2022

Utbildning

University of Texas i Austin erbjuder för närvarande kurser om blockchain genom McCombs School of Business och om användning av teknik i en decentraliserad ekonomi genom sin School of Information. Studenter vid både UT Austin och St. Edwards University hade aktiva kryptovalutaklubbar före pandemin, och Austin Community College samarbetade med IBM 2019 som en del av ett lärlingsprogram som syftar till att utbilda studenter som funderar på karriärer inom blockchain med mera. Men sannolikt eftersom så många krypto- och blockkedjeföretag har hittat ett hem i Texas, finns det också ytterligare klasser som tillhandahålls av privata företag från tid till annan.

University of Texas i Austin fotbollsmatch. Källa: Pexels

Kontroverser och kollapser

Austin var en gång hemma hos Ross Ulbricht, skaparen av den ökända darknet-marknadsplatsen Silk Road . Verksamma under pseudonymen Dread Pirate Roberts, en hyllning till filmen The Princess Bride Ulbricht började utveckla sajten 2010 efter att ha återvänt till Austin efter sin examen från Penn State. Han undvek myndigheterna tills han greps i San Francisco 2013.

Silk Road tillät användare att köpa och sälja olagliga varor som vapen och stulen kreditkortsinformation, men många av listorna gällde illegala droger, vilket alla uppmärksammade FBI. Sedan hans arrestering och fällande dom avtjänar Ulbricht för närvarande två livstidsstraff utan möjlighet till villkorlig frigivning. Han befanns skyldig till penningtvätt, dataintrång och konspiration för att handla narkotika, men han ger fortfarande periodiska analyser på kryptomarknaden från fängelset.

Anmärkningsvärda figurer i Austin och tidigare invånare

Teslas VD och Dogecoin-förespråkare Elon Musk ; Jimmy Song , en Bitcoin-utvecklare och kryptoinfluencer känd för att ha en cowboyhatt; Nathan Nichols , styrelseledamot i Texas Blockchain Council; Jim Breyer , riskkapitalisten bakom Breyer Capital; Bitcoin Frankie , en kryptoinfluencer och ägare av Brand Besties; och Ross Ulbricht , skapare av den numera nedlagda Silk Road darknet-marknadsplatsen. Cointelegraph-teammedlemmar baserade i Texas: Turner Wright , Rachel Wolfson och Ray Salmond

Om du har några förslag på tillägg till den här guiden, kontakta [email protected].

Shanghai Man: CZ är den rikaste kinesen med $90 miljarder, NFT-yachter och MonoX hackade
2 december 2022
Trots den dåliga rappen kan NFT:er vara en kraft för gott
2 december 2022
Linjer i sanden: USA:s kongress tar partipolitik till krypto
29 november 2022
6 frågor till Lyn Alden Schwartzer från Lyn Alden Investment Strategy
28 november 2022

You May Like

Subscribe US Now