Billigt och bra: Bose TV Soundbar Solo 5 finns för närvarande till försäljning på Amazon

admin

Kompakt, kraftfullt ljud och att hittas om och om igen på bestsellerlistor i Tyskland: Bose Solo 5 är en TV-soundbar för den lilla budgeten, som nu är tillgänglig för ett lågt pris som en del av Black Friday 2022.

Kompakt, kraftfull i ljud och att hittas om och om igen på bästsäljarlistor i Tyskland: Bose Solo 5 är en TV-soundbar för den lilla budgeten som nu är tillgänglig för ett lågt pris som en del av Black Friday 2022.

Bose Solo 5 för 154,99 euro på Amazon

Bose Solo 5 soundbar finns till försäljning på Amazon för 154,99 euro . Detta är en avsevärd rabatt – eftersom du bör ta hänsyn till att runt 180 euro för denna fristående modell skulle vara ett riktigt fynd. Så den nuvarande prisnivån är mer än bra. Erbjudandet gäller endast under en kort tid och kommer att äga rum under Black Friday-veckan 2022 på Amazon.

Bose Solo 5: Tekniska specifikationer för TV:ns soundbar

Stereo soundbar-system i ett stycke ("fristående" – utan subwoofer) Mått: 7,0 cm x 54,8 cm x 8,6 cm Anslutningar: optisk ljudingång (digital), koaxial ljudingång (digital), 3,5 mm -AUX-ingång (analog) Universalfjärrkontroll kontroll styr TV, bas, bluetooth-anslutningar och andra funktioner Övrigt: bluetooth, dialogläge för tal

Bose Solo 5: Vår produktbedömning

Det spelar ingen roll vad tv-tillverkarna hävdar: de allra flesta platt-TV-apparater erbjuder inte i sig bra ljud. Om du vill uppleva den rätta atmosfären i en film eller helt enkelt vill förstå bättre vad som sägs bör du absolut skaffa en extra högtalare i form av en soundbar.

"Bose Solo 5 TV-ljudsystem" (det är det fullständiga namnet) tillhör instegsklassen och är den minsta och billigaste modellen från den amerikanska ljudtillverkaren. Soundbaren är tillräckligt kraftfull för att piffa upp TV-ljudet. Tack vare sin kompakta design rekommenderas Solo 5 som högtalare för mindre TV-apparater, till exempel i sovrummet. På Stiftung Warentest (nummer 10/2018) uppnådde Bose Solo 5 betyget 2,8 ("tillfredsställande"). Ljudet och den låga strömförbrukningen gjorde sig särskilt bra.

Vad du däremot inte ska förvänta dig i prisligan är tekniska mirakel. Den begränsade volymen på Solo 5 kan inte återskapa en basjordbävning. Dessutom saknas rumsljudeffekter (t.ex. Dolby Atmos), HDMI- och WLAN-nätverksalternativ (t.ex. AirPlay 2). Sådana funktioner finns mer sannolikt i högre prisklasser (t.ex. Bose Soundbar 700 eller Sonos Arc). Bose Solo 5 är en enkel lösning med fokus på stereoljud. Soundbaren har dock en speciell funktion att erbjuda: den kan styras via Bluetooth – en funktion som många dyrare representanter saknar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Överraskning på Stiftung Warentest: Lidl köksmaskin slår alla andra

Det var knappast någon som förväntade sig att: I en jämförelse av Stiftung Warentest vann en billig matberedare från Lidl mot konkurrenterna som är betydligt dyrare. När det gäller en märkesprodukt talar produkttestarna till och med om en potentiell säkerhetsrisk.

Subscribe US Now