GTA Online: San Andreas Mercenaries Update List of Improvements

admin

Rockstar Games avslöjar förbättringar som kommer till GTA Online på tisdag med Mercenaries of San Andreas DLC

Du kommer förmodligen inte att missa det, sedan förra sommaren har de nya GTA Online-uppdateringarna fler förbättringar än tidigare. The Mercenaries of San Andreas DLC är inget undantag från denna nya regel, uppdateringen som kommer att finnas tillgänglig tisdag 13 juni på Xbox Series X|S, PS5, PS4, Xbox One och PC, kommer att ha olika förbättringar som beskrivs nedan. .

Fordonsuppdateringar

Willard Eudora och Classic Broadway kan användas i taxiuppdrag. Möjlighet att återställa alla dina förstörda fordon på en gång genom att skicka in en begäran till Mutuelle Mors. La Mutuelle Mors kommer inte längre att ta betalt för återvinning av personliga fordon som förstörts under kontaktuppdrag. Anpassningsbara beskrivningar för verkstäder för att hitta dina favoritfordon snabbare när du ringer mekanikern. Möjlighet att välja särskilda våningar när du begär fordon parkerade i Eclipse Boulevard-garaget. Genom att trycka på höger tangent aktiveras smygläget för det nya F-160 Raiju-flygplanet. Vertikal start och landning för flygplan med denna funktion kommer nu att tilldelas L3 / vänster analog sticka. När du styr det berörda flygplanet kan du trycka på L3/vänster analog spak för att växla vertikalt läge på och av. Möjlighet att på nytt begära leverans av en aktiv MOC, Avenger eller Terrorbyte närmare dig från interaktionsmenyn. Ytterligare filter för rastyper i menyn Aktiviteter. Willard Eudora och Classic Broadway kommer att kunna användas för taxiuppdrag om de har rätt mönster. Mindre begagnade fordon kommer att tas bort från onlinesajter i spelet för att förenkla sökningen efter modeller. Dessa fordon kommer bland annat att finnas tillgängliga i eventutställningslokaler eller via lyckohjulet. Detta presenteras som en förbättring, men i praktiken är det inte det, ett visst antal fordon kommer bara att kunna köpas under några dagar…

Speluppdateringar

Nytt Registrera som Boss-alternativ i Interaktionsmenyn, slå samman SecuroServ och Biker Club. Köp Alla tillgängliga alternativ när du köper skottsäkert skydd från Ammu-Nation. Rangkrav för kroppsskydd kommer också att tas bort. (För närvarande mer effektiv kroppsrustning kräver en viss LvL för att köpas) Kroppsrustningar kommer att fyllas på efter snabb omstart av ett uppdrag, för att återställa nivån av kroppsrustning du hade när du först gick in i showen. När du utrustar din kroppsrustning från vapenmenyn, beror vilken typ av rustning som används på hur mycket skada du har tagit. Under fallskärmshoppning eller fritt fall kommer du inte längre att kunna ta emot samtal från Tom Connors eller engelsmannen Dave. Martin Madrazos kontaktuppdrag av likvidationstyp kräver inte längre flera personer och kan provas solo. Nytt kommandoalternativ för att sprinta (håll för att sprinta) har lagts till på menyn Inställningar. Du kommer att kunna välja namnet på din syraproduktion via menyn Interaktion för att få en 5% försäljningsbonus. Rangkrav för dagliga mål kommer att tas bort för att fler spelare ska kunna delta.

Balansuppdateringar

Hydra och Lazer blir mindre kraftfulla i Freemode efter tisdagens uppdateringHydra och Lazer kommer att vara mindre kraftfulla i Freemode efter uppdateringen på tisdag. Vinsterna på många samlarobjekt och evenemang, såsom Buried Caches och Treasure Chests kommer att öka. Belöningarna för uppdragen Gerald’s Last Shot och On My Yacht kommer att ökas med 25 %. P-996 Lazer och Mammoth Hydra vapenrebalansering (endast Freemode). Orbital Cannon kan inte längre omedelbart återställas eller återbetalas, för att förhindra upprepade attacker från Toxic People.

Menyn “Karriäruppföljning”.

Håll ett öga på dina brottmål med den nya Career Tracker-menyn. Den här nya menyn visar dina framsteg när du klättrar på brottsstegen och bygger ditt imperium. Den kommer att finnas tillgänglig på PlayStation 5 och Xbox Series X|S, från GTA Online-huvudmenyn eller pausmenyn. Ett utmärkt verktyg för nybörjare och de som är erfarna, karriärspåraren låter dig se alla dina prestationer på ett ställe.

Snö och ny platsbar rekvisita i aktivitetsredigerarenSnö och ny platsbar rekvisita i aktivitetsredigeraren

Uppdateringar av aktivitetsredigeraren

Dussintals nya landskapselement finns tillgängliga i alla redaktörer, inklusive gigantiska registreringsskyltväggar, eCola-burkar, förstörbara staket, undervattensgruvor och mer. Alternativ för snöväder för sammandrabbningar, lopp och överlevnad. Och tillägg med Halloween-tema kommer senare i år 👀 Möjlighet att slå på och stänga av musik. Förmåga att skilja mellan lag genom att tilldela dem kläder. Encounters kommer nu att ha alternativ för dynamiska lag (spelare kan byta lag när de återuppstår) och hälsodrain (spelare tappar hälsa med tiden). Du hittar också nya radarikonalternativ, möjligheten att låsa tidsluckor och väderalternativ i lobbyn, möjligheten att välja återupptagningstimern för att hämta föremål och vapen och mer. Ökade antalet fiendens spawn-poäng i Survivals. Verktyget för borttagning av föremål kommer att vara tillgängligt i erövringsredigeraren. Gränsen för dekorativa element som kan placeras på PC kommer att öka till 300.

Dessutom, för att Rockstar Games ska kunna upptäcka dina bästa aktiviteter skapade i GTA Online och hoppas att se dem ta sig in i de officiella Community Activities Picks, övervakar studion nu #CommunitySeries-taggen på Social Club och sociala medier.

Som en påminnelse kommer uppdateringen Mercenaries of San Andreas att vara tillgänglig på alla GTA Online-plattformar som fortfarande är öppna idag, tisdagen den 13 juni klockan 11 (Paris tid). Denna DLC kommer, utöver dessa många förbättringar, att lägga till en ny uppdragsföljeslagare, som lite påminner om allriskbyrån, samt olika fordon, i synnerhet den helt nya F-160 Raiju, inspirerad av F-35-flygplanet. .

Källa: Rockstar Games

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Javascript, en utmaning för äldre utvecklare

Låsa upp potentialen hos JavaScript: navigera inlärningsvägen och bygga en solid grund av kompetenser Låt oss ta en stund att prata om dig och ditt förhållande till JavaScript innan vi dyker in i allt det tekniska. Om du är som jag […]

Subscribe US Now