Mystisk bild kan leda till en GTA 6-tease genom ett GTA Online-evenemang

admin

GTA-fans får en njutning om de senaste insidernyheterna visar sig vara korrekta. Om du har följt nyheterna från Grand Theft Auto är du förmodligen medveten om den mystiska bilden som hittades i GTA: San Andreas Definitive Edition redan 2021.

Bilden hittades inuti Lil’ Probe’Inn tillsammans med andra bilder från kända Rockstar-spel som GTA 5 och Red Dead Redemption 2. Lil’ Probe’Inn är en bar med UFO-tema som finns i GTA: San Andreas. Huset på bilden syns inte i någon av de befintliga Rockstar Games-titlarna.

Mystisk bild kan leda till en GTA 6-tease genom ett GTA Online-evenemang

Till ingens förvåning antog alla att det var ett påskägg relaterat till den mycket efterlängtade kommande GTA-titeln. Det antogs att bilden är en återgivning av ett hus som hittats i GTA 6. Bilden visar ett typiskt hus med Florida-tema som gav bilden mer “äkthet” genom att se hur det bekräftar andra rapporter om att spelet äger rum på en plats inspirerad av Miami.

Det är ingen överraskning att nyfikna fans har börjat skapa teorier om bilden. Rockstar Games är trots allt känt för att innehålla påskägg och mysterier.

Bilden innehåller också ett UFO som flyger i fjärran. Vi hade ingen mer information om bilden på ett tag tills nu. En pålitlig insider, Tez2, har sagt att Rockstar Games har något planerat i GTA Online som kan resultera i en GTA 6-tease.

Enligt Tez2 på GTAForums planerar Rockstar att låta UFO:n dyka upp i GTA Online 16 dagar före Halloween. Modellen av UFO:n som dyker upp kommer att vara de vanliga UFO:n vi alltid har sett i spelet. Men från den 23 oktober 2022 kommer vi att se smygande UFO.

Tez2 betonar UFO:n som är relaterade till den potentiella GTA 6-tease eftersom den mystiska bilden har ett UFO medan bilden också finns i en bar med UFO-tema. Att känna till Rockstar är inte bara en slump.

Det är också värt att notera att Rockstar är känt för att tillkännage sina spel i oktober, och det är inte långsökt att anta att de kanske planerar att tillkännage GTA 6 under UFO-evenemanget.

Vi upplevde också en liknande UFO-händelse under Halloween 2021. Tez2 uppgav också att vi kunde se en tweet från Rockstar, liknande den som användes för att tillkännage det tidigare UFO-evenemanget.

Med alla GTA 6-läckor och rykten som dyker upp mer än någonsin, har fansen ivrigt väntat på GTA 6. Medan spelet tar sin ljuva tid, kommer det att vara värt att vänta. Rockstar Games har uttalat att den kommande GTA-titeln kommer att sätta riktmärken för spelindustrin.

Next Post

Alternativ för webbdesignverktyg med öppen källkod

Det finns många prototypverktyg, designverktyg för användargränssnitt eller vektorgrafikapplikationer. Men de flesta av dem är betalda eller stängda källor. Så här kommer jag att visa dig flera alternativ med öppen källkod så att du kan prova och använda det du gillar mest. Penpot Penpot är den första design- och prototypplattformen […]

Subscribe US Now