GTA Online: Ny info och sammanfattning av Los Santos Drug Wars-uppdateringen

admin

Ny info om Los Santos Drug Wars DLC har läckt ut

Som vanligt gick användaren alloc8or för att se om Rockstar Games inte hade lämnat viss data tillgänglig på sina servrar medan de förberedde ankomsten av DLC Los Santos Drug Wars i GTA Online, som kommer att finnas tillgänglig denna tisdag. Han hittade en del intressant information och läckte den för att dela den med oss, här är vad han upptäckte:

Det kommer att vara möjligt att förvara ytterligare 50 fordon, genom att köpa garage eller lägenheter som redan finns, vilket höjer maxgränsen för innehavbara fastigheter. Den nya byggnaden kommer att ha en fordonsanpassningsverkstad. 4 vapen från polisens DLC som har ställts in 2020, efter mordet på George Floyd för att undvika kontroverser, Kommer till GTA Online på tisdag: Police Rifle Riot SMG Alternativ version av Stun Gun Baton Nya samlarobjekt att samla in, Snowman, hoppas att det inte finns 200 att återhämta sig på en enda dag som med pumpor på halloween… Temat för några av de nya uppdragen, First Dose är känt, hoppa till nästa stycke om du inte vill bli bortskämd: Ett uppdrag som äger rum runt lastplanet. uppdrag runt hippies.Ett uppdrag där du har att rädda den som “lagar” våra droger.Ett uppdrag kring kemikalier.Ett uppdrag med en tågolycka.Andra uppdrag s finns på programmet, men alloc8or avslöjade inte mer.

Annan GTA Online December Update Info

En liten sammanfattning av den redan kända informationen som kommer in i GTA Online med tisdagens uppdatering, vi gjorde även en liten lista över de fordon som redan annonserats och de som kan ses på de olika officiella bilderna.

För närvarande kända fordon: MTL Brickade 6×6, en ny version av den ursprungliga Brickade som kan utrustas med ett syralabb (gratis labbuppgradering för GTA+-medlemmar) Deklassa Tahoma coupe, gratis under en begränsad tid som en belöning för gemenskapsruppet utmaning från förra månaden. Ny klassisk taxi. Ny anpassad version av Journey RV. Ny enhet, med HSW-uppgraderingar.

Los Santos Drug Wars-uppdateringen kommer att finnas tillgänglig för gratis nedladdning tisdagen den 13 december klockan 11 på det franska fastlandet på PC, Xbox Series X/S, PlayStation 5, Xbox One och PS4. I synnerhet kommer det att lägga till olika förbättringar som möjligheten att dölja kontakter i sin telefonkatalog, eller till och med en ökning av intäkterna från flygfraktstrafiken i hangaren (fullständig lista här). Los Santos Drug Wars kommer också att lägga till en ny drogberättelsebåge till GTA Online med berättelseuppdrag med nervösa Ron Jakowski från GTA 5 och en ny huvudperson, Dax. Dessa uppdrag är i två delar, de första uppdragen kommer att finnas tillgängliga vid lanseringen av uppdateringen, de andra senare.

Next Post

Los Santos Drug Wars är på väg till GTA Online den 13 december

Nej, dina ögon lurar dig inte. Rockstar Games släpper en tvådelad berättelseuppdatering för GTA Online som kommer att presentera en växande psykedelisk droghandel med Trevor Philips gode vän, Nervous Ron, “rika hippies” och “triggerglada motorcyklister”. Los Santos Drug Wars är bara hälften av en större innehållsuppdatering som planeras för GTA […]

Subscribe US Now