Rockstar förbättrar sparamigreringen för nästa generations konsoler på GTA Online

admin

Rockstar Games har introducerat en uppdatering av Grand Theft Auto Onlines sparamigreringsprocess, vilket lovar en smidigare övergång för spelare som uppgraderar över konsolgenerationer.

Rockstar Games verkar inte göra något rätt i fansens ögon nuförtiden, även när de försöker göra det som är bäst för samhället.

Sedan den första lanseringen 2013 har GTA Online sett en ständig ström av uppdateringar som utökar det virtuella universum med varje iteration. GTA 5 har metamorfoserats, integrerat berättelsetunga expansioner som The Contract, med den berömda musikern Dr. Dre, förbättrad bilracingdynamik med Los Santos Tuners, och introducerade rån, samt, senast, en uppdatering med San Andreas-tema till GTA Uppkopplad.

När världen förbereder sig för att göra ett helt skifte mot PS5 och Xbox Series S/X, år efter att nämnda konsoler kom ut, förenklar den senaste uppdateringen sparamigreringen till nuvarande generationskonsoler.

Rockstars senaste rad uppdateringar för GTA Online har fått negativa reaktioner även om de har gjorts med spelarnas bästa i åtanke.

Tidigare stod ett skrämmande dilemma inför spelare som gick över från PS4 och Xbox One till de nyare versionerna av spelet. Spelare fann sig oförmögna att föra sina surt förvärvade framsteg framåt samtidigt som de bevarade det på den äldre hårdvaran. Denna begränsning lade en bitter ton till spänningen med att uppgradera, en process som sedan dess har blivit besvärlig i jämförelse med migreringen från PS3 och Xbox 360 till PS4 respektive Xbox One.

Tack och lov har Rockstar skapat en lösning för moderna konsoler. Med den senaste uppdateringen av GTA Online får du en varning när du flyttar till PS5- och Xbox Series X/S-versionen. Detta informerar spelarna om att deras sparade filer från den tidigare versionen kommer att gå framåt, helt avgörande utan att radera den tidigare.

Varningen belyser också potentiella risker, som att outnyttjad Grand Theft Auto Online-valuta på den aktuella karaktären potentiellt går förlorad. Men erfarna spelare kommer sannolikt att märka ett rejält uppsving i GTA$ när lagringsfilen övergår från PS4 eller Xbox One till PS5 och Xbox Series X/S.

Den uppdaterade lagringsmigreringen tillåter spelare att börja om på nytt och hålla framstegen på modern hårdvara åtskilda från tidigare konsoler. Denna förändring riktar sig till spelare som vill behålla sin surt förvärvade rikedom och framsteg i spelet samtidigt som de kan njuta av den förbättrade spelupplevelsen på sina nya konsoler. Det är dock värt att notera att denna migrering är oåterkallelig och bara kan användas en gång.

Medan många GTA Online-spelare har varit en del av spelets community sedan 2013, är de som spelar på PS3 och Xbox 360 tyvärr lämnade. När communityn växer och fler spelare uppgraderar till PS5 och Xbox Series X/S, kan det här nya verktyget för spara-migrering komma att få omfattande användning.

Om du undrar, det finns ett sätt att avmigrera ditt konto från nuvarande generations konsoler, allt du behöver göra är att fråga Rockstar Games.

Trots att förändringen är oåterkallelig säkerställer uppdateringen att spelare kan fortsätta att njuta av den senaste generationens version av spelet, även efter att ha överfört sina framsteg till den nya generationens konsoler. Detta är särskilt fördelaktigt för dem som regelbundet spelar med vänner som ännu inte har migrerat till de nyare konsolerna.

Naturligtvis, som med allt annat, befinner sig Rockstar fortfarande i en “förbannad om du gör, förbannad om du inte gör det.”

Fansen är missnöjda med att det tog Rockstar så lång tid att göra det för nuvarande generationskonsoler när det hände nästan omedelbart för PS4 och Xbox One. Det är oklart varför Rockstar tog sin ljuva tid. Men det viktigaste är att nu kan de som har sparade filer på PS4 eller Xbox One eller PS3 och Xbox 360 äntligen gå vidare till PS5 och Xbox Series S/X-versionerna av GTA 5.

Next Post

Nya grafiska fönsterenheter - CSS

Enheter för att förbättra tillgängligheten och användarupplevelsen ”Intercop 2022′ är ett projekt som annonserats av Google, Microsoft, Apple och Mozzilla Foundation för att få alla webbläsare att erbjuda samma webbupplevelse. Projektet har 15 fokusområden och ett av dem är att lägga till fler grafiska fönsterstorleksenheterför […]

Subscribe US Now