9 spel där du inte vill slåss själv

admin

I multiplayer-spel kommer du att möta många motståndare. Vissa är bättre än du, andra förlorar. Men hur skulle en duell mot dig själv se ut? Det finns många roliga svar på denna fråga, som du kommer att se.

I multiplayer-spel kommer du att möta många motståndare. Vissa är bättre än du, andra förlorar. Men hur skulle en duell mot dig själv se ut? Det finns många roliga svar på denna fråga, som du kommer att se.

Föreställ dig den mest absurda spelduellen någonsin: du skulle behöva slåss själv! Vad skulle det resultera? Våra kollegor från spieletipps.de skickade sina Facebook-användare in i denna duell av dueller och gav imponerande resultat.

FB-användare Paul Rieger : “ Om jag tävlar mot mig själv, dör ingen eftersom jag inte kan ta mig ner med Vanguard-vapnen. "

FB-användare Matthias Hromada : “ Praktiskt taget varje skytt. 1 000 kulor avfyrade och ingen träffade. "

FB- användare Melanie Krhr : “ Det skulle inte bli någon duell eftersom vi aldrig skulle komma fram till den överenskomna platsen, för å ena sidan vill jag utforska varje hörn och å andra sidan är jag ständigt vilse. "

FB-användare Maximilian He : “ Det skulle bara betyda att vi vågar göra den första attacken, men gör det sedan inte av rädsla för bakhåll och tar därför bara hand om ekonomin och slottet och matchen kommer att vara för evigt. "

FB- användare Chris Hutny : " Jag skulle bli ganska irriterad om mitt" motståndarjag "fortsatte att skrika och släppa ut förolämpningar av värsta slag bara för att han är för dum för att besegra mig. "

FB- användare Christian Renell : “ Jag har en ganska asiatisk spelstil och slår inte så illa eftersom meddelandena då och då var fyllda med hackare. "

Mario Kart 8 Deluxe

FB-användare Adrian Psn : " Mario Kart 8. "

FB-användare Semih Port : “ Mario Kart 8 Deluxe. Alla cuper, alla rutter, alla stjärnor. Jag är redan psykopat. "

FB-användare Tim Götz : “ Mario Kart: Rainbow route. "

FB-användare Adrian Hostettler : “ Jag skulle få en gråtanfall om jag såg hur hård jag är mot mig själv. "

FB-användare Michael Bosl : “ Sedan kommer en Dovahkiin på hög nivå uppriden och avväpnar mig med ett skrik. Och med nästa slag skär han snyggt av mitt huvud. "

FB-användare Tristan Hörner : “ Egentligen skulle jag vilja kämpa själv i alla spelen. Bättre träning är inget alternativ. "

FB-användare Dom Thomas : “ Jag skulle vilja spela mot mig själv i varje match. (…) Jag menar, alltid en motståndare på samma nivå? Det finns inget bättre sätt att öva på. "

FB-användare Franz Hermann : “ Jag skulle spela mot mig själv i vem som helst – äntligen en jämställd motståndare. "

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

7 open world-spel som du borde ha på din skärm 2022

Det är lätt att tappa koll på överflöd av spelmeddelanden och releaser. Oroa dig inte, vi har letat igenom det kommande året efter lovande öppna världstitlar och vi har definitivt tagit guld. Den stora torkan är snart över och du kan ge dig ut i stora områden igen 2022. Vi berättar nu vilka fantastiska spel som väntar på dig.

Subscribe US Now