Upptäck 20 fantastiska gratis resurser för platt design för webbdesigners

digitateam


Förhöj dina webbdesigner med dessa otroliga gratis resurser för platt design
I en värld av webbdesign har platt design vunnit enorm popularitet för sin rena och minimalistiska estetik. Om du är en webbdesigner som vill förbättra dina projekt med eleganta och moderna bilder, har du tur! Vi har sammanställt en lista med 20 otroliga gratis resurser för platt design som tar din webbdesign till nästa nivå. Oavsett om du är i behov av ikoner, illustrationer eller UI-kit, har dessa resurser dig täckt. Så låt oss dyka in och utforska dessa fantastiska gratisbitar!
1. Flaticon (https://www.flaticon.com/)


Flaticon erbjuder en stor samling gratis platta ikoner, perfekta för att lägga till en touch av kreativitet till dina webbdesigner. Med ett användarvänligt gränssnitt och ett brett utbud av kategorier att välja mellan, är Flaticon en go-to-resurs för webbdesigners.
2. Freepik (https://www.freepik.com/)


Freepik tillhandahåller ett omfattande bibliotek med gratis plattdesignillustrationer, vektorer och PSD-filer. Deras olika samling täcker olika teman, så att du kan hitta de perfekta grafiska elementen för dina webbprojekt.
3. Pexels (https://www.pexels.com/)


När det gäller att hitta gratis högkvalitativa platt designbilder är Pexels en pålitlig resurs. Med en stor samling kurerade bilder kan du enkelt hitta fantastiska bilder som kompletterar din webbdesign.
4. Unsplash (https://unsplash.com/)


Unsplash erbjuder ett stort bibliotek med gratis platt designbilder, alla bidragit från en grupp begåvade fotografer. Från hisnande landskap till trendiga livsstilsbilder, du hittar ett brett utbud av alternativ för att förbättra dina webbprojekt.
5. Iconfinder (https://www.iconfinder.com/)


Iconfinder är en annan utmärkt plattform för att upptäcka gratis platta ikoner. Med en stor samling av högkvalitativa ikoner tillgängliga i olika stilar kan du enkelt hitta den perfekta ikonografin som matchar dina webbdesignbehov.
6. Icons8 (https://icons8.com/)


Icons8 erbjuder ett brett utbud av gratis platta ikoner och illustrationer som är anpassningsbara för att passa dina webbdesignkrav. Deras bibliotek innehåller tusentals ikoner i olika format, vilket gör det till en värdefull resurs för webbdesigners.
7. Dribbla (https://dribbble.com/)


Dribbble är en populär community för designers att visa upp sina arbeten och upptäcka inspiration. Det är ett utmärkt ställe att hitta gratis resurser för platt design som delas av begåvade designers från hela världen.
8. Behance (https://www.behance.net/)


I likhet med Dribbble är Behance en plattform där designers kan visa upp sina portföljer. Det är en fantastisk resurs för att hitta gratis platt designresurser, inklusive UI-kit, ikoner och illustrationer.
9. Ikoner för materialdesign (https://material.io/resources/icons/)


Om du är ett fan av Googles Material Design, är deras material Design Icons-bibliotek ett måste-besök. Det ger en omfattande samling av gratis platta ikoner som följer riktlinjerna för materialdesign.
10. Platta UI-färger (https://flatuicolors.com/)


Flat UI Colors erbjuder en utvald palett av trendiga platta designfärger. Oavsett om du behöver inspiration eller ett färdigt färgschema, kommer den här resursen att hjälpa dig att skapa visuellt tilltalande webbdesign.
11. Färgjakt (https://colorhunt.co/)


Color Hunt är en annan fantastisk plattform för att utforska vackra färgpaletter. Med ett användarvänligt gränssnitt och en stor samling färgkombinationer är det ett värdefullt verktyg för webbdesigners som söker inspiration för platt designs färg.
12. Google Fonts (https://fonts.google.com/)


När det kommer till typografi i webbdesign är Google Fonts en resurs som du måste gå till. Med en omfattande samling gratis typsnitt, inklusive många med en ren och modern stil, hittar du det perfekta typsnittet för dina platta designprojekt.
13. Font Awesome (https://fontawesome.com/)


Font Awesome är en mycket populär resurs för webbdesigners, som erbjuder ett omfattande bibliotek med gratis platta ikoner och ikontypsnitt. Med sin stora samling och anpassningsbara alternativ kan du enkelt integrera skalbara och visuellt tilltalande ikoner i din webbdesign.


14. Platt ikon (https://www.flaticon.com/)


Flat Icon är en plattform som tillhandahåller ett varierat utbud av gratis platta ikoner, så att du kan lägga till visuell stil till dina webbprojekt. Med sin omfattande samling och enkla sökfunktioner är det enkelt att hitta de perfekta ikonerna för dina mönster.


15. Smashicons (https://smashicons.com/)


Smashikons erbjuder ett stort urval av högkvalitativa platta ikoner för olika designändamål. Med dess intuitiva gränssnitt och anpassningsbara alternativ kan du enkelt hitta och integrera tilltalande ikoner i din webbdesign.
16. UI8 (https://ui8.net/)


UI8 tillhandahåller en mängd gratis och premium platt design UI-kit, illustrationer och ikoner. Deras resurser är noggrant utformade och mycket anpassningsbara, vilket gör dem till ett utmärkt val för webbdesigners som söker polerade och moderna designelement.
17. GraphicBurger (https://graphicburger.com/)


GraphicBurger erbjuder en samling gratis resurser för platt design, inklusive mockups, ikoner och UI-kit. Deras resurser är professionellt utformade och lätta att ladda ner, vilket gör att du enkelt kan förbättra din webbdesign.
18. Pixel Buddha (https://pixelbuddha.net/)


Pixel Buddha är en plattform som erbjuder gratis resurser för platt design, som ikoner, illustrationer och UI-kit. Med dess visuellt tilltalande och moderna designtillgångar kan du höja estetiken i dina webbprojekt.
19. Freebiesbug (https://freebiesbug.com/)


Freebiesbug är en webbplats som samlar en mängd gratis designresurser, inklusive platta designikoner, illustrationer och mallar. Det är en fantastisk resurs för webbdesigners som vill utforska ett brett utbud av designelement.
20. Pinterest (https://www.pinterest.com/)


Pinterest är inte bara en plattform för inspiration utan också en värdefull resurs för att hitta gratis resurser för platt design. Genom att söka efter specifika nyckelord eller bläddra i designrelaterade anslagstavlor kan du stöta på en uppsjö av gratissaker som delas av designers och kreativa.


Med dessa 20 fantastiska gratis plattdesignresurser till hands har du allt du behöver för att skapa fantastiska och moderna webbdesigner. Oavsett om du letar efter ikoner, illustrationer, färgpaletter eller UI-kit, kommer dessa resurser att spara tid och ansträngning. Införliva dessa element i dina projekt och se dina webbdesigner komma till liv med en ren och visuellt tilltalande platt designestetik. Glad design!


Obs: Se till att kontrollera licens- och användningsvillkoren för varje resurs innan du införlivar dem i dina projekt för att säkerställa efterlevnad av respektive villkor.Bild av Freepik


Senaste nyheterna från Hi-Tech-världen

Bästa knep för att snabba upp din Android-enhet

Bästa knep för att snabba upp din Android-enhet

I dagens snabba digitala värld kan en trög Android-enhet vara en källa till frustration. Långsamma applanseringar, fördröjda prestanda och förseningar i lyhördhet kan hindra din produktivitet och övergripande…

6 saker att tänka på när du väljer ett ramverk

När du påbörjar ditt nästa applikationsutvecklingsprojekt är det ett smart val att välja ett ramverk. Om du redan är väl insatt i ett visst ramverk är det naturligt att luta sig mot att använda…

SEO i Google News: Hur man visas i Google News

Google News är ett verktyg från Google som sprider aktuellt, pålitligt och sanningsenligt innehåll från olika webbplatser eller portaler som uteslutande är dedikerade till nyheter. Webbplatserna som visas i Google Nyheter har…

Topp 12 gratis JavaScript-resurser för avancerade användare

Utforska kraften med loopar i PHP 8

Slingor är en viktig del av alla programmeringsspråk, inklusive PHP. De låter dig upprepa ett kodblock flera gånger, vilket gör det lättare att hantera repetitiva uppgifter och…

Nya grafiska fönsterenheter – CSS

”Intercop 2022′ är ett projekt som annonserats av Google, Microsoft, Apple och Mozzilla Foundation för att få alla webbläsare att erbjuda samma webbupplevelse. Projektet har 15 fokusområden och ett…

Gratis verktyg för JavaScript-utvecklare

JavaScript är ett av de mest använda programmeringsspråken i världen och driver otaliga webbapplikationer och webbplatser. Som JavaScript-utvecklare kan du ha tillgång till rätt verktyg…

Hur använder företag artificiell intelligens?

Termen artificiell intelligens (AI), “maskinernas intelligens”, förenar två ord som a priori inte kunde associeras, eftersom termen intelligens tillskrivs fakulteten för…

Varför företag måste vara bekanta med API:er

API:er fungerar som mellanhänder mellan programvara, vilket gör att de kan kommunicera med varandra och utföra olika funktioner som datadelning eller bearbetning. API:er tillhandahåller protokoll, definitioner, verktyg och andra…
projekt

Bokning gratis bokningsmotor

Recipetor - verktyg för hantering av kök, recept och leverantörerClick to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA Online: Nyheter, bonusar och kampanjer för veckan den 29 juni

Special American Independence Week med bonusar och kampanjer i GTA Online Bonusar och kampanjer för veckan från 29 juni till 5 juli 2023 Den 4 juli kommer Amerika där GTA Online äger rum att fira sin självständighet, för tillfället är veckans händelse genomsyrad av denna semester genom olika belöningar, bonusar […]

Subscribe US Now