Alternativa verktyg för grafisk design

digitateam


Upptäck alla möjligheter och vilken som passar dina behov bäst!

Det finns många människor idag som bara använder följande i designsyfte Canva eftersom det är en riktigt populär mjukvara och webbplats och det går inte att förneka att den har en fantastisk prestanda och mycket innehåll att arbeta med.

Men beroende på dina behov, eller på sikt kan det bli ett begränsande program för dig att skapa innehåll.

Det är därför vi ger dig några alternativ som kan vara till stor nytta för dig!


VISTA SKAPA

Vistacreate

Jag tycker att det är ett mycket bra alternativ eftersom det har ett mycket rent och lättanvänt gränssnitt, och gratisversionen är mycket omfattande, inklusive funktioner som mer än 100 000 mallar, varumärkespaket, 10 GB lagringsutrymme och många fler verktyg.

Om allt detta inte räcker för dig, kan den betalda versionen fås för endast 13Є i månaden och inkluderar funktioner som möjligheten att skapa klistermärken, ha ett Team-konto eller HD-nedladdningar.


PIKTOCHART

Piktochart

Ett annat grafiskt designverktyg som främst är specialiserat på infografik. Den har en ganska intuitiv navigering och har verktyg för videoredigering, visuella utgåvor som kort, banners, rapporter… Och den har till och med en del dedikerad till specifika arbetssektorer som utbildning, hälsa, marknadsföring…

Gratisversionen innehåller de allra flesta av programmets funktioner, men om du fortfarande behöver fler är priserna superöverkomliga.


STENCIL

Stencil

Det är ett program huvudsakligen fokuserat på sociala nätverk och har ett brett utbud av mallar som du kan göra livevisningar, de har förinställda storlekar för varje socialt nätverk om du vill spara tid på att skala och redigera innehållet som ska publiceras, och du kan till och med schemalägga uppladdning av innehåll till nätverken.

Gratisversionen är något begränsad, men för $15 i månaden kan du få PRO-versionen och för endast $20 får du den obegränsade versionen, vilket jag tycker är ett bra alternativ om du bara sköter social media management.


EASIL

Easil

Det är utan tvekan ett av mina favoritalternativ, inte bara på grund av gränssnittet, som jag tycker är så vackert och intuitivt, utan också på grund av mängden funktioner det har.

Från att skapa professionella fotomallar till att skapa och redigera videomallar. Och mängden redigeringsverktyg den har är super omfattande!

Du kan generera färgpaletter, lägga till texteffekter och till och med masker till detta, det finns ett brett utbud av gratis typsnitt tillgängliga…

Gratisversionen är något begränsad men för endast $7,50 kan du få PLUS-versionen som kan vara mer användbar. Efter det finns det en obegränsad version men den är dyrare för $59 per månad.


Det här är bara några exempel på verktyg, men som innehållsskapare bör vi alltid leta efter det mest optimala och effektiva verktyget för varje jobb vi behöver göra.

Jag rekommenderar dig att ta en titt på dessa plattformar och jag hoppas att du tyckte att de var intressanta!

Next Post

Level 360-spelare upptäcker ett tjusigt GTA Online-racingtrick

Det verkar som att Grand Theft Auto Online-spelare inte alltid är upptagna med att vända varje sten för att leta efter ledtrådar om Grand Theft Auto 6. Vissa försöker faktiskt ha kul. Ett exempel är en veteranspelare som, efter att ha nått den avundsvärda nivån 360, har upptäckt ett nytt […]

Subscribe US Now