Alternativa verktyg för grafisk design

digitateam


Upptäck alla möjligheter och vilken som passar dina behov bäst!

Idag är det många som bara använder Canva för att designa, eftersom det är en riktigt populär mjukvara och webb, och det går inte att förneka att den har stor funktionalitet och en stor mängd innehåll att arbeta med.

Men beroende på dina behov, eller på sikt kan det bli ett program som begränsar dig när du skapar innehåll.

Det är därför vi ger dig några alternativ som kan vara till stor nytta för dig!


VISTA SKAPA

Vistacreate

Jag tycker att det är ett mycket bra alternativ eftersom det har ett mycket rent gränssnitt och är ganska lätt att använda, och gratisversionen är mycket omfattande, den innehåller funktioner som mer än 100K mallar, Brand Kits, 10GB lagring och många andra verktyg.

I händelse av att allt detta inte räcker för dig kan du ha den betalda versionen för endast 13Є per månad och den innehåller funktioner som att kunna skapa klistermärken, ha ett Team-konto eller nedladdningar i HD.


PIKTOCHART

Piktochart

Ytterligare ett grafiskt designverktyg som framför allt är specialiserat på infografik. Den har ganska intuitiv navigering och har videoredigeringsverktyg, visuella utgåvor som kort, banners, rapporter… Och den har till och med en dedikerad del för specifika arbetssektorer som utbildning, hälsa, marknadsföring…

Gratisversionen innehåller de allra flesta av programmets funktioner, men om du ändå behöver fler är priserna superöverkomliga.


STENCIL

Stencil

Det är ett program som främst fokuserar på sociala nätverk och det har ett brett utbud av mallar som du kan göra livevisningar, de har förinställda storlekar för varje socialt nätverk om du vill spara tid på att skala och redigera innehållet som ska publiceras, och du kan till och med schemalägga uppladdningen från innehåll till nätverk.

Gratisversionen är något begränsad, men för $15 i månaden kan du få PRO-versionen och för endast $20 får du den obegränsade versionen, vilket jag tycker är ett superbra alternativ om du bara sköter social media management.


EASIL

Easil

Utan tvekan är det ett av mina favoritalternativ, inte bara på grund av gränssnittet som jag tycker är så vackert och intuitivt, utan också på grund av mängden funktioner det har.

Från att skapa professionella fotomallar till att skapa och redigera videomallar. Och antalet redigeringsverktyg den har är superbrett!

Du kan generera färgpaletter, lägga till texteffekter och till och med masker till detta, det har ett brett utbud av gratis typsnitt…

Gratisversionen är något begränsad men för endast $7,50 kan du få PLUS-versionen som kan vara mer användbar för dig. Senare har de en obegränsad version men den är redan dyrare, den kostar $59 i månaden.


Det här är bara några exempel på verktyg, men som innehållsskapare måste vi alltid leta efter det mest optimala och effektiva verktyget för varje jobb vi behöver göra.

Jag rekommenderar att du tar en titt på dessa plattformar och jag hoppas att du tyckte att det var intressant!

Next Post

GTA 5 och GTA Online är tillgängliga i Xbox Game Pass

Xbox Game Pass erbjuder deux Grand Theft Auto För tredje gången välkomnar Xbox Game Pass GTA 5 och GTA Online-spel till sin katalog och är tillgängligt idag för medlemmar av Microsofts prenumeration, vilket gör att du kan spela mer än 200 spel utan extra kostnad. Det här är Xbox Series […]

Subscribe US Now