Rockstar Games släpper säkerhetskorrigering för GTA Online för att fixa onlinemissbruk

admin

Rockstar Games har officiellt släppt uppdatering 1.66 för Grand Theft Auto Online. Detta kommer efter rapporter om att spelet lider av ett utnyttjande som hindrar spelare från att njuta av spelet. Den senaste “säkerhetsfokuserade” titeluppdateringen för GTA Online syftar till att göra GTA Online säkrare men det återstår att se om detta räcker för att få tillbaka spelare.

Rockstar Games Security Patch Gta Online ExploatsSäkerhetskorrigeringen kan vara anledningen till att Rockstar Games inte släppte veckans innehållsuppdatering i tid.

Rockstar Games släpper en patch för GTA Online för att fixa onlinemissbruk

Här är de korta patch-anteckningarna för den senaste GTA Online-uppdateringen:

Implementerade ett nytt dataprotokoll i GTA Online för att förbättra säkerheten för nätverkssessioner och spelare-till-spelare-meddelanden Åtgärdade ett problem som kunde resultera i att en spelares GTA Online-upplevelse modifierades av en tredje part, inklusive: Ändring av GTA$-saldo, RP-nivå , Bad Sport-status och annan spelarstatistik Manipulering av spelare som blir sparkade eller kraschade Allmänna stabilitetsförbättringar

Rockstar Games Security Patch Gta Online ExploatsDet är fortfarande oklart om GTA Online är lika säkert att spela just nu som det var innan onlineutnyttjandet.

Efter att ha scrollat ​​igenom kommentarerna på r/GTAonline är det uppenbart att fans är glada över att komma tillbaka till spelet efter att ha hållit sig borta från det under större delen av den senaste veckan. Spelarna är dock inte övertygade om att säkerhetsuppdateringen har löst problemet. u/SlightOutside1 har vågat andra spelare att prova på att spela GTA Online och rapportera arvtagares erfarenhet. Även om flera troll svarade honom, hävdar en användare att GTA Online kanske fungerar bra.

Med det sagt förklarar Speyedr, skaparen av det populära anti-fuskverktyget, Guardian, att Rockstar “ändrade en del nätverksbeteende” och “röra[ed] med [the] netcode” för att åtgärda problemet.

Förhoppningsvis räckte Rockstars senaste uppdatering för att göra GTA Online säkert att spela igen så att du och alla andra kan återgå till livet med virtuell brottslighet som du alltid har drömt om.

På tal om drömmar, hävdar insiders att Rockstar sitter på en nästan komplett version av GTA 6 för tillfället.

Next Post

Rockstar lovar att fixa farliga GTA Online-missbruk

Hela Grand Theft Auto Onlines PC-community avskräcks från att logga in på spelet just nu efter att rapporter om ett farligt utnyttjande dykt upp under helgen. Den cheatmeaker som är ansvarig för utnyttjandet kan komma att få en rejäl böter om Rockstar Games vidtar rättsliga åtgärder. Det nämnda kryphålet kan […]

Subscribe US Now