Inte WhatsApp eller CovPass: Denna Android-app är för närvarande hit

admin

Vad händer i Google Play Butik? WhatsApp eller Cov-Pass-appen är vanligtvis högst upp på prispallen. Guldmedaljen har nu säkrats av ytterligare en Android-app, som förmodligen bara väldigt få hade på skärmen.

Vad händer i Google Play Butik? WhatsApp eller Cov-Pass-appen är vanligtvis högst upp på prispallen. Guldmedaljen har nu säkrats av ytterligare en Android-app, som förmodligen bara väldigt få hade på skärmen.

De 10 mest populära apparna i Google Play Butik är alltid en bra indikator på vad som för närvarande rör Android-användare. Det borde inte komma som någon överraskning att i tider av pandemier och diskussioner om 2G och 3G ligger Cov-Pass-appen i framkant och för närvarande på andra plats. Men alla som nu misstänker att WhatsApp är den långvariga favoriten har fel.

Kaufland-appen på nummer 1 i Google Play Store

Kaufland-appen tog tag i det. Ingen annan app är för närvarande mer populär bland Android-användare än den hos dagligvaruhandlaren. Kaufland-appen har redan laddats ner mer än 5 miljoner gånger från Google Play Store. Det finns ett genomsnittligt betyg på 3,6 av 5 stjärnor.

När den väl öppnats kan du snabbt se var populariteten kommer ifrån. Eftersom Android-appen erbjuder mer än vad det föraktfulla namnet "Kaufland: Offers and Brochures" initialt antyder . Kaufland-appen innehåller förutom erbjudanden och broschyrer även en praktisk listfunktion. De kan skapas antingen genom att skriva in text eller bekvämt genom att skanna en streckkod. Dessutom finns över 3 500 receptidéer ombord och naturligtvis kan kuponger aktiveras och lojalitetspoäng samlas in. För det senare krävs dock ett Kaufland Card.

Kaufland-apparna för Android och iPhone:

Vilka appar bör inte saknas på din mobiltelefon? Vi avslöjar det i videon:

Inte bara Android-användare är intresserade av Kaufland-appen

Hur länge Kaufland-appen kan ligga på första plats i Google Play Store återstår att se. Anmärkningsvärt: Intresset för appen hos dagligvaruhandlaren, som liksom Lidl tillhör Schwarz Group, är inte begränsat till enbart Android-användare. I Apple App Store är Kaufland-appen nummer 2 på topplistorna . Där, åtminstone för tillfället, måste hon fortfarande erkänna sig besegrad till CovPass-appen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Till månen: Huobi vill skicka någon till rymden för sin 8-årsdag

Huobi kommer att fira ytterligare ett år runt solen genom att skicka en lycklig användare till rymden.

Huobi Group, ett stort globalt blockkedjeföretag bakom världens tredje största kryptovalutabörs efter handelsvolym, firar sin åttonde födelsedag på ett något ovanligt sätt.

Företaget kommer att hålla en serie evenemang som en del av sitt åttaårsjubileum, inklusive giveaway-kampanjer och en biljett för rymdresor, sa Huobi till Cointelegraph på onsdagen.

Huobi kommer att hålla en tävling som kommer att erbjuda en lycklig vinnare en upplevelse att bokstavligen resa ut i rymden. Alla Huobi Global-användare över hela världen är berättigade att delta i en gratis tävling, men det finns vissa begränsningar.

"Det finns fortfarande hälsokrav som måste uppfyllas för att kunna åka till rymden, men dessa detaljer kommer att avslöjas vid ett senare tillfälle," sa Jeff Mei, chef för global strategi på Huobi Group, till Cointelegraph.

Företaget avböjde att avslöja vilken rymdorganisation som kommer att tillhandahålla denna rymdresa för Huobi, eller om det kommer att ske genom ett privat företag som Jeff BezosBlue Origin eller Elon Musks SpaceX .

"Budskapet vi försöker skicka med den här tävlingen är att konceptet med rymd är öppet för alla, och detta återspeglar öppenheten hos kryptovalutor och Huobis plattform," tillade Mei.

Huobis jubileumsfirande fortsätter till slutet av november, och kommer även att omfatta företagets årliga onlineforum, Huobi Summit 2022: Blockchain and Beyond. Evenemanget kommer att äga rum på måndag, med paneldiskussioner med branschexperter tillsammans med regeringstjänstemän.

Listan över talare kommer att inkludera Alan Greenspan, en tidigare ordförande i USA:s Federal Reserve. Greenspan kommer att diskutera global inflation eftersom många investerare har vänt sig till kryptovalutor i jakt på högre avkastning.

Greenspan är känd som en stor förespråkare för Bitcoin ( BTC ), och jämför Bitcoin med den för den tidiga formen av pengar i USA som kallas "kontinentalvalutan". Han kritiserade också idén om centralbankens digitala valuta 2019.

Relaterat: Huobi stänger kryptoderivat som en del av avvecklingen för kinesiska handlare

Huobi Groups medgrundare Du Jun noterade att företaget kommer att fortsätta att utöka sitt globala fotavtryck för att introducera innovativa produkter och lokaliserade tjänster, med början på marknaderna i Turkiet och Brasilien. För att förstärka sin globala expansion, planerar Huobi att ha ökat sitt globala antal anställda från 2 300 anställda till 3 000 i slutet av 2022.

Huobi tvingades nyligen lämna Kina efter att den kinesiska regeringen införde ytterligare ett stort förbud mot kryptovaluta i slutet av september. I mitten av oktober verkade Huobis verksamheter utanför Kina och uppgick till cirka 70 % i termer av handelsvolymer och intäkter.

Subscribe US Now