GTA Online: En uppdatering för att skapa vår egen musik?

admin

Det är möjligt att Rockstar kommer att implementera ett verktyg för att skapa vår egen musik i en kommande GTA Online-uppdatering.

Som du kanske redan har märkt har musik alltid varit en central pelare i berättandet i Rockstar Games-spel. Sedan några år tillbaka har det växt upp i GTA Online med uppdateringar av eterns universum, vare sig det är nattklubbar, kända DJ:s som mixar på låtarna, tillägget av massor av ny musik på radion, eller till och med hela berättarbågen. legendariske Dr Dre som exklusivt avslöjade sin nya musik på Los Santos gator. Förra året överraskade Rockstar Games mer än en person genom att slå sig ihop med Circoloco för att grunda ett musikbolag, varav en del kan höras i GTA Online.

Det kan mycket väl vara så att detta bara är början och att studion kommer att göra en ny viktig uppdatering för GTA Online, med möjlighet att skapa vår egen in-game-musik.Detta är enligt en What if Gaming-artikel publicerad över en natt, och enl. till en källa som författaren till artikeln litar på, kommer Rockstar att tillåta spelare att skapa sina egna mixar och beats. Något att minnas ett gammalt spel som utvecklades av studion, Beaterator, producerat i samarbete med rapparen Timbaland 2009 för PSP.

Det är inte allt, Take-Two Interactive, moderbolaget till Rockstar Games har registrerat domännamnet (adressen till en webbplats) ” rapponator.com i oktober 2020, liknande Vispare, namnet på studions musikmixningsspel från 2009. Det kan vara ett enkelt namnsäkrande för att undvika risk för förvirring eller intrång som företaget redan har försökt i flera år. Men det kan också vara namnet på projektet, nära det tidigare spelet att blinka, som med uppdateringen Smugglers Run som är namnet på ett gammalt spel från studion. Det faktum att domännamnet finns tyder på att Rockstar potentiellt kommer att sätta en dedikerad webbplats på plats, för att marknadsföra och förmodligen dela våra skapelser.

Dessutom hänvisar olika små oanvända filer i spelfilerna till musikaliska termer. Så det är möjligt att det här är filer för en kommande GTA Online-uppdatering.

Michael De Santa i GTA Online i december DLC?

Vi berättade redan om detta förra juni, det är möjligt michael de santaen av tre spelbara karaktärer från GTA 5 kommer till GTA Online i en kommande DLC, som mycket väl kan komma i december.

Medan de andra två spelbara huvudpersonerna i GTA 5 är inkopplade i GTA Online-berättelsebågen, saknas familjemannen fortfarande i spelet idag. Men det kan mycket väl ändras, förra året med uppdateringen Kontraktet hänvisar Franklin till sin vän många gånger , och minns således för nästan två år sedan, Dr Dres lilla teaser i Cayo Perico Heist DLC.

I spelfilerna hänvisas också till Dr Dres VIP-kontrakt som det första VIP-kontraktet, vilket tyder på att fler kommer att följa i framtida uppdateringar. Det kan därför vara så att Michael behöver hjälp med sin filmstudio som han driver tillsammans med Solomon Richards, och uppmanar sin vän Franklin som precis har öppnat en byrå för att lösa de olika saker som en kändis kan möta i Los Santos.

Vi kan inte riktigt veta om möjligheten att skapa egna ljud kommer in samtidigt som ett potentiellt VIP-kontrakt med Michael De Santa, även om biografen går bra med musiken kan det mycket väl vara så att den agerar två separata uppdateringar. Men vi kommer förmodligen inte att behöva vänta mycket längre innan vi upptäcker de första officiella detaljerna i December DLC för att kasta allt ljus över den, en uppdatering som potentiellt kommer att finnas tillgänglig den 6, 13 eller 20 december.

Å andra sidan är det möjligt att den här uppdateringen inte kommer till PS4 och Xbox One som är föråldrade konsoler i nästan 2 år redan, och som har kört GTA Online med svårighet ett tag nu (mikrofrysning och låg bildfrekvens) . Vi kan också hoppas på kommande grafiska förbättringar och exklusivt innehåll för remastern av spelet som är tillgängligt sedan mars på Xbox Series X | S och PS5 på PC-versionen som redan har många filer relaterade till förbättringarna. Därmed markerar en ny era av GTA Online på 9:e generationens konsoler och PC, och lämnar Xbox One och PS4 åt sidan som den gjorde med sina föregångare.

Next Post

GTA Online: November GTA+ prenumerationsförmåner, bonusar och kampanjer

GTA+-förmåner från 3 november till 12 december GTA+ medlemsförmåner i november, en valfri GTA Online-prenumeration på Xbox Series X|S och PS5, åtföljer Heist-evenemanget som är tillgängligt för alla med spännande bonusar, som chansen att möta en panter i Cayo Perico, eller gå därifrån med bonuspengar i de ursprungliga rånerna. Som […]

Subscribe US Now