Spelare vill ha snabbare laddningstider i GTA Online

admin

I flera år har GTA Online-spelare hävdat att det går mycket snabbare att ladda in i Story Mode först och sedan gå till GTA Online, istället för att ladda direkt till Online. Men det fanns inte mycket bevis för det ena eller det andra.

Fans efterfrågar en funktion som kan hjälpa till att raka bort några sekunder från hur saker och ting för närvarande görs i GTA Online.

Nu bestämde sig en nyfiken spelare för att testa det. Tro det eller ej, resultaten skapar diskussion på nätet.

Spelare vill ha snabbare laddningstider i GTA Online

Baserat på jämförelsevideon som laddats upp av u/MineVideo86 tar det först en minut och 27 sekunder att ladda GTA Online att ladda in i Story Mode. Som jämförelse tar det mycket längre tid att ladda online direkt – minst en minut, baserat på videon. Det senare anses vara ett hack eftersom det låter spelare återuppta sina kriminella aktiviteter med sina vänner.

Tyvärr, som videon visar, är hacket inte mycket tidsbesparande alls.

En förklaring är att GTA Online inte har möjlighet att låta spelare ladda direkt till solo- och/eller inbjudningssessioner. Att ladda online direkt tar mer tid eftersom spelet måste leta efter en offentlig lobby först.

Rockstar Games har en historia av att lyssna på efterfrågan på fansen, så vem vet?

Som det är låter Rockstar inte spelare välja vilken sessionstyp de vill ladda in i som standard genom att logga direkt in på Online.

På grund av detta har vissa GTA Online-spelare startat en petition för Rockstar att lägga till den välbehövliga funktionen att ladda direkt in i solo- och/eller inbjudningssessioner. Uppropet har för närvarande 58 namnunderskrifter i skrivande stund. Det kommer att krävas mycket mer än så här för att få Rockstar att lyssna.

Jämför laddningstider för GTA Online mellan att ladda direkt och ladda till Story Mode först från gtaonline

Under tiden är en lösning att spela på en plattform som använder en SSD istället för en hårddisk. Många användare kommenterade att videon tog mycket längre tid att ladda. Uppladdaren förklarade att båda videorna togs från en dator med GTA 5 eller GTA Online på en hårddisk. Att använda en SSD skulle minska laddningstiderna i minst en hel minut i båda fallen, om inte mer.

Xbox Series S/X och PlayStation 5 kommer alla med SSD-enheter från fabrik. PS5 borde dock ha en fördel eftersom dess SSD använder proprietär teknologi för snabbare laddningstider. Återigen, Xbox Series S/X har Quick Resume, vilket gör att spelare kan logga tillbaka till sina senaste spel utan att ladda, så att laddningstiderna på båda konsolerna kan jämnas ut.

Att uppgradera äldre konsoler och datorer för att använda en SSD kommer att hjälpa mycket med laddningstiderna.

I vilket fall som helst kanske du vill logga in på GTA Online så snart som möjligt. Rockstar släppte nyligen The Last Dose-uppdateringen. Du kanske också vill veta hur du får tag i en gratis Ocelot Virtue i GTA Online.

Next Post

GTA Online: Bonusar och kampanjer för veckan den 23 mars

Los Santos Drug Wars Update Special Week i GTA Online Bonusar och kampanjer för veckan 23 till 29 mars 2023 Liksom förra veckan, kretsar fördelarna med denna nya vecka med GTA Online-bonusar och kampanjer kring Los Santos Drug Wars-uppdateringen, som erbjuder belöningar i sina berättelseuppdrag, samt taxi och olika aktiviteter […]

Subscribe US Now