GTA 5: Rockstar Games godkänner “rimliga” RP-servrar

admin

Rockstar-spel och mods, en komplicerad kärlekshistoria

Rockstar Games pratade precis på kvällen via ett inlägg om dess officiella support om mods och RP-servrar angående dess spel, i synnerhet GTA 5. Du bör veta att studions moderbolag, Take-Two Interactive, har ett ganska rättsligt förhållningssätt än en komplimang. inställning till skapandet av communityn, som skapar innehåll som mods. Nu är aktiebolagets lagliga upphovsrättspolicy i linje med Rockstars, vilket tyder på att Take-Two har gjort en eftergift till sin stjärnspäckade studio.

Rockstar Games har alltid trott på rimlig kreativitet hos fansen och vill att kreatörer ska visa sin passion för våra spel. Tredjeparts rollspelsservrar är en rik förlängning av community-skapade upplevelser inom Grand Theft Auto, som vi hoppas kommer att fortsätta att frodas på ett säkert och användarvänligt sätt under många år framöver.

Studion godkänner därför GTA 5 RP-servrar, samt mods så länge de förblir “rimliga”. Denna rimlighet förklaras lite senare i deras inlägg via legalese. I grund och botten, så länge det inte finns något vinstmål med försäljning av loot boxes, pengar i spelet, NFT:er och andra kryptovalutor, är detta inte ett problem. Å andra sidan är “missbruk” import och export av innehåll från andra spel, inklusive Rockstars, fortfarande förbjuden. Till exempel mods som låter dig gå runt i staden Vice City i GTA 5. Detta kan påverka försäljningen negativt, samtidigt som du tillåter tillgång till andra spel utan att behöva gå igenom köpboxen.

Vad tycker du om det här talet, personligen tycker jag att det är bra och det har förtjänsten att förtydliga saker och ting.

Källa: Rockstar Games

Next Post

Det ser ut som att Rockstar Games funderar på att lägga till snabbresor till GTA Online

Du kanske tror att Rockstar Games har lagt till allt det kan till GTA Online, men det är där du har fel. Den nu fristående onlineexpansionen till GTA 5 har flera funktioner, men den har inte en sak som fansen har velat ha på väldigt länge: snabba resor. Det är […]

Subscribe US Now