GTA 5: NaturalVision Evolved, den ultimata GTA V-grafikmodden är tillgänglig

admin

Medan PC-versionen av GTA 5 släpptes 2015 måste vi erkänna att den börjar bli gammal och att den grafiskt sett inte längre är högst upp i korgen, men det går att fixa detta med NaturalVision-modden Evolved som är nu tillgängliga. Detta är den nya versionen av NaturalVision-grafikmoden som du förmodligen redan är bekant med om du spelar GTA 5 på PC. Denna mod var redan tillgänglig i flera månader i Early Access för personer som ekonomiskt stöder Razed, en av personerna som utvecklade NaturalVision Evolved mod, nu är den grafiska modden tillgänglig för alla, gratis för personer som spelar solo, genom att ladda ner betan från dess webbplats .

Här är en översikt över förbättringarna i presentationsvideon, men också de sublima bilder som utvecklaren har gjort.

NaturalVision Evolved – GTA V Graphics Release Trailer

Bilder av GTA 5 med NaturalVision Evolved grafikmod

Natural Vision Evolved grafikmodförbättringar för GTA 5

Som du kan se förbättrar den här grafiska modden drastiskt GTA 5 och får nästan Rockstar Games att se ut som redare med Next Gen-versionen av spelet som har varit tillgänglig sedan mars förra året på Xbox Series X|S och PS5. Här är vad det förbättrar:

Förbättrade 3D-effekten av vägar, kullerstenar och trottoarer. Implementerad ny, mer realistisk vegetation (träd, kaktusar, blommor, gräs, etc.) Bättre 3D-effekter för interiörer, nu när man tittar ut genom fönstret i en byggnad känns det mer som en interiör faktiskt existerar Volumetriska moln, de är nu mer realistiska och kan ge skuggeffekter under molnen Nya ljuseffekter på byggnader för att göra natten ännu vackrare.Tillägg av ljusa och dynamiska skyltar på bensinstationer och på Bahama Mamas nattklubb. Kompatibel med FiveMs RP-servrar.

För att ladda ner den kostnadsfria betaversionen av Natural Vision Evolved för en spelare, klicka här. Observera att denna mod endast är för GTA V, GTA Online tillåter inga modsså om du vill spela med flera personer måste du gå igenom FiveM-servrarna som är kompatibla med modden, samtidigt som du stödjer utvecklaren fram till den officiella releasen av modden.

Next Post

Falska GTA 6-annonser lurar folk att ladda ner spelet

Grand Theft Auto-serien är inte främmande för rykten och obekräftade läckor som tenderar att dyka upp online ibland, trots allt är det ett av de mest populära spelen genom tiderna. Nu, mitt i hajpen inför nästa avsnitt i serien, har fans stött på falska annonser som vilseleder spelare att ladda […]

Subscribe US Now