50 Cent arbetar på en icke-GTA-relaterad TV-serie med titeln "Vice City"

admin

50 Cent jobbar på “Vice City” men det är inte vad GTA-fansen förväntade sig.

Stor tur för dem som väntade sig att 50 Cent skulle leda ett GTA-relaterat TV-program.

Webberättelse

Efter att ha retat något relaterat till den ikoniska öppna världstiteln av Rockstar Games, bekräftar Deadline att 50 Cents G-Unit Film & Television arbetar på en ny originalserie som kommer att ha premiär på Paramount+.

Här är vad Deadline sa om Vice City:

En originell idé från författarna och exekutiva producenterna Darnell Metayer (Transformers: Rise of the Beasts) och Josh Peters (Transformers: Rise of the Beasts), med Chad Stahelski (John Wick-serien) som exekutiv producent/regissör.

Du skulle bli förlåten om du trodde att TV-programmet Vice City är relaterat till den klassiska Rockstar-titeln.

Enligt tillkännagivandet kommer programmets handling att följa historien om hederligt utskrivna soldater som åker hem till Miami i mitten av 80-talet. Trions förmodade inblandning i Iran Contra-skandalen lämnar dem med små eller inga pengar och noll jobbutsikter. När de tre vännerna kämpar för att försörja sig bestämmer de sig för att samarbeta med en icke namngiven colombiansk invandrare och använda sina talanger för att tjäna pengar.

Den GTA-liknande handlingen kommer att ge dig hopp om att den är associerad med GTA, men räkna inte med det.

Väntan på mer officiell GTA 6-information fortsätter.

Och precis som det är vi tillbaka till ruta ett när det kommer till GTA 6. Ändå är den goda nyheten att en pålitlig insider tipsade oss om vad som händer med GTA 6. Tydligen vill Rockstar ha spelet ut antingen i slutet av 2024 och början av 2025. Det är en så hård deadline att Rockstar är villiga att skära ner innehållet och paketera om det som DLC för GTA 6 bara för att få ut spelet då.

Next Post

Rockstar bekräftar The Last Dose-uppdatering för GTA Online

Rockstar Games avslutar förra årets fan-favorit Los Santos Drug Wars expansion. The Last Dose är en kommande uppdatering av fem uppdrag som fungerar som en berättande avslutning på det här kapitlet av den mycket populära före detta GTA 5-utskottet. Rockstar Games Los Santos Drug Wars-uppdatering för GTA Online fortsätter den […]

Subscribe US Now