GTA Online: San Andreas Mercenaries-uppdatering presenterad i en explosiv trailer

admin

Nya GTA Online Summer DLC-uppdrag avslöjas på video

Tillkännagav förra veckan, Rockstar Games delade idag trailern för sommarens uppdatering till GTA Online, det är Mercenaries of San Andreas DLC. Den här uppdateringen kommer att finnas tillgänglig nästa tisdag, den 13 juni, på alla GTA Online-plattformar som fortfarande är öppna, närmare bestämt Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One och PS4-konsolerna, såväl som PC-versionen.

Den här nya uppdateringen föreslår nya uppdrag med Charlie (mekanikern och före detta soldaten för flygplanshangaren), där han kommer att föreslå att bilda ett team, Los Santos Angels, för att försvara staten San Andreas mot legosoldaterna i Merryweather. I dessa uppdrag kommer det att vara nödvändigt att avväpna och störa denna milis som våra GTA Online-karaktärer, men också huvudpersonerna i GTA 5, har bekämpat sedan 2013.

Mercenaries of San Andreas Update – Trailer – GTA Online

Uppdatera bilder

Vi pausade på trailern, här är ett urval av bilder från trailern och information sett.

Det nya planet är inspirerat av F35, som du kan se på bilderna kommer det att vara möjligt att sväva det som med Hydra. Den kommer också att ha maskingevär med explosiva kulor och det kommer att vara möjligt att applicera mönster på den.

Befintlig GTA Online RO-86 Alkonost bombar en bas i Merryweather under ett av de nya uppdragen. Observera att detta äger rum på Madrazos ranch, en koppling till Madrazos kartell?

Förbättringen av Avenger kommer nu att ha en surfplatta för att hantera de nya uppdragen, men också nya beväpningar under kabinen. Vi kan också se Jet Pack lagrat inuti Avenger på den sista bilden.

På den här bilden kan vi se en ny version, beväpnad den här gången, av Buckingham Conada. Dessutom verkar ett nytt plan vara med i spelet för denna sommaruppdatering.

En ny bil inspirerad av en Nascar Challenger

En helt ny Maibatsu SUV, detta är Monstrosity.

I väntan på releasen av DLC nästa tisdag ger Rockstar Games oss en tid för ny information om San Andreas Mercenaries-uppdateringen denna vecka, särskilt om de olika förbättringarna som gjorts av GTA Online. Som en påminnelse kommer den här uppdateringen att vara tillgänglig på alla spelplattformar och kommer att finnas tillgänglig den 13 juni runt 11:00 (Paris tid).

Källa: Rockstar Games

Next Post

Rockstar släpper en explosiv trailer för San Andreas Mercenaries-uppdatering

Gör dig redo, Grand Theft Auto-fans! Rockstar Games har precis släppt en enorm hype-inducerande trailer. Utvecklarna av GTA har gett oss en mer omfattande titt på den massiva sommaruppdateringen för GTA Online, San Andreas Mercenaries. Som om det fanns något tvivel kommer San Andreas Mercenaries-uppdateringen för GTA Online att bli […]

Subscribe US Now