GTA 6 House möjligen sett i definitiv upplaga

Mark Brown

Rockstar Games är ett lömskt gäng och har en väl fungerande meritlista när det gäller att leka med sin fanbas med påskägg och teasers. Efter att ha dolda referenser och tips om framtida släpp i sina spel tidigare, passar den här senaste biten av Grand Theft Auto 6-teoriarbete definitivt deras profil – och nu har en känd läckare hävdat att han bekräftar att vi verkligen redan har sett en bild från den kommande titeln.

Om du gillar att hålla dig uppdaterad med GTA-relaterade nyheter, kommer du förmodligen ihåg att när Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition lanserades, ägde huvuddiskursen om alla buggar och problem rum tillsammans med ett annat, mer spekulativt samtal. En speciell bild i spelet utlöste en helt ny våg av GTA 6-spekulationer.

Den här bilden av ett typiskt hus som du skulle se i Florida identifierades omedelbart som en återgivning av något slag snarare än att vara ett foto av en verklig plats. Fans bekräftade att det inte är från ett annat, för närvarande tillgängligt Rockstar-spel – även om många till en början föreslog att det var från LA Noire – som styrde spekulationerna mot GTA 6.

Nu har en känd läckare som har delat information om Rockstar-titlar i förväg på Twitter under handtaget Matheusvictorbr- till synes bekräftat att så är fallet. Observera att det här kontot har fått några fel förutsägelser tidigare, så ta inte dessa läckor som evangelium.

Enligt kontot har deras anonyma källor bekräftat att bilden i fråga verkligen är en preliminär GTA 6-skärmdump, smugglad in i Definitive Edition som ett fräckt påskägg. Vi kan inte vara säkra på hur tillförlitliga dessa källor är, men detta har varit den ledande teorin om bilden och vi skulle inte bli förvånade om den slår ut. Det passar trots allt Rockstars profil.

Om det stämmer betyder det att communityn har haft sin första titt på GTA 6 för ett tag sedan – trots att nästan varje källa säger att spelet fortfarande är år borta från release i bästa fall. Vi föreställer oss att i det ögonblick som spelet släpps kommer många att ge sig ut för att hitta just detta hus, och det kommer att bli en populär plats för skärmdumpar.

Hur som helst, möjligheten att den första GTA 6-skärmdumpen har stirrat oss i ansiktet hela tiden är mycket verklig. Hur mycket spelet, och den avbildade platsen, kommer att förändras mellan nu och release är dock någons gissning.

Next Post

GTA Online: Prime Gaming bonusar, kampanjer och förmåner för veckan den 14 april 2022

GTA Online Import/Export SPECIAL vecka Den här veckan i GTA Online presenteras Import/Export-uppdateringen med dubbla belöningar i Special Vehicle Missions. Dessutom finns fordonslagret till försäljning, liksom specialfordonen som parkerar på våningen nedanför. Extraction-rivaliseringsläget erbjuder också tredubbla vinster under de kommande 7 dagarna och en ny bil är att köpa på […]

Subscribe US Now